96

А сега сериозно

преди 2 години

До ПетяКак пък сложи един от най-успешните президенти на САЩ Тръмп и мутрата ни, в един кюп? Така ви е наредено ли?

95

Петя

преди 2 години

Светът може и без такива като Трамп и Бойко. Трамп е на 75 години.На баба Зика се подигравате,а на Трамп не.Той отсега е изкукуригал,а се готви за следваяите избори.Да си гледа старините защото всичко се случва.

94

Юли

преди 2 години

Не е загуба за човечеството.Фейсбук е отворен за всеки наормален човек.Не разбирам защо някои хора искат да ръководят и манипулират хората чрез фейсбук.

93

А сега сериозно

преди 2 години

До 100-Тръмп е свободен да си направи собствен сайт и да се изразява колкото си иска. Обаче едва ли ще събере такава аудитория.----------Ти вярваш ли си на предсказанията?Имаш ли информация колко хора от САЩ и от целия Свят влизат в сайта на Тръмп за да прочетат какво му е мнението???? И не само хора, но и журналисти.Тръмп и в сайта си и преди в Туитър , не му пука колко регистрирани последователи има- а колко хора четат дирекно посланита му и видеа, без журналистическо предъвкване .

92

Анонимен

преди 2 години

И зукабърг и туитъра работят за Тръмп, защото това цензуриране на Тръмп само ще амбицира още повече неговите привърженици. Сега и републиканци и демократи така се намразиха, че рано или късно ще се стигне до гражданска война ако така я карат демократите.

91

Анонимен

преди 2 години

нищо не определя собственика не само в сащ, в БГ а и по света. Властта чрез службите го държи за топките и не може да мръдне повече от което му разрешават. Тръмп трябваше да разчисти службите от слугите на демократите т.е. всички и чак тогава можеше да работи. А той ги остави и те непрекъснато го саботираха.И Зука, и Холивуд, и медии, и прочие са в ръцете на либерастите, толкова му е свободното частно "мнение."

90

Анонимен

преди 2 години

статиятa манипулира простолюдието че американците били против Тръмп да е на социалните мрежи и че Зука е прав и ми пускат какво казал тоз или онзи ама все демократи. Ама изборите показаха какво мислят американците за Тръмп - 75 млн гласуваха да е президент и толкова ама фалшиви за Джо и към 100 млн не гласуваха като мен от демократ сега силен привърженик на Тръмп. Та какво казали демократските НПО-та, професори и прочие либерасти нас не могат да ни манипулират тия либерастки фашаги.

89

Анонимен

преди 2 години

Не просто грешка, а лицемерие!

88

Анонимен

преди 2 години

Несъм влизал в фийса от няколко месеца. Мразя ционистките мрежи

87

Божков от Дубай

преди 2 години

Акциите на туиттер, фейбук и кока-кола паднаха драстично след расистки работи срещу бели хора

86

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на сащ е най силна

85

Анонимен

преди 2 години

Facebook в представите на много хора е символ на свободното изразяване. Ами не е! Това е частна компания! Собственикът определя правилата. Все едно да давате под наем стая и да не може да изгоните наемател. Тръмп е свободен да си направи собствен сайт и да се изразява колкото си иска. Обаче едва ли ще събере такава аудитория.

84

Ха ха

преди 2 години

Той може да си позволи такива неща на живо които вие само можете да ги лайквате (ако искате) по Фейсбук !

83

Много умно ?

преди 2 години

Те понеже в Юесей всичко друго оправиха та това беше най- важното да изключат Тръмп от Фейсбук ?!И сега вече цъфнаха и вързаха....Няма масови убийства. Трилионният дълг изчезна. Тъмните са толерантни към белите. Д.жендърите ти позволяват да кажеш че си мъж или жена. Заводите се върнаха от Китай и милионите безработни вече не са на купони. И бездомни няма.

82

Тръмп

преди 2 години

прави собствена соц. мрежа с негови сървъри. Всяко действие има противодействие. Байдън дойде на власт след ОГРОМНА ИЗБОРНА ИЗМАМА!

81

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНЗУРАТА НА КОМРАД БАЙДЪН И ГЛОБАЛИСТИТЕ В ПЪЛНИЯ СИ БЛЯСЪК

80

Жоро

преди 2 години

Закривай'

79

дончУ белината

преди 2 години

най-некадърния иТъъп пРезидент в историята на Щатите.

78

до ББ

преди 2 години

Следващия път като те видя да просиш пред Фантастико, ще те пребия.

77

Анонимен

преди 2 години

Много безплодна статия. Пука му и на фейсбука и на Тръмпа.