113

Курдо Коленков

преди 3 години

Курнелке, на тебе и сина ти още не ти е простил, дето го прати в гнилия капитализъм, вместо в Москва

112

Нинова и ИТН

преди 3 години

45-ото НС не е приело нито един закон в полза на хората,

111

Хан Аспарух

преди 3 години

Пейзанщината е характерна не само за хората от село. Има доста "граждани" с добре изразена простотия! А Нинова, Мая, Дончева, са върхът на нахалната простащина обхванала нашия "политически елит". Те просто трябва да се влеят в редиците на партията на духовния си гуру по простащина Слави и всичко ще си отиде на мястото.

110

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

109

Психиатър

преди 3 години

Прекалените властови амбиции на една семпла крушовска *** не може да се приемат спокойно. Имаме истерични напъни за власт на непълноценни екземпляри, оформени в Москва с една цел - разрушаване на държавата България и превръщането и в Задунайская губерния !

108

ЛУД

преди 3 години

КАКО *** ПЛОСКИЯТ ДАНЪК КОГА ЩЕ МАХНЕТЕ НАЛИ ТЪРСИТЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ МММММММММ АКО НЕ ПОВДИГНЕШ ТОЗИ ВЪПРОС СИ ОСТАВАШ СЪЩАТА ПРЪДЛА

107

Факт

преди 3 години

Тя призна, че и в предишни парламенти е имало партии, които не са говорили с други, но никога не е било това положение, при което никой да не говори с никого.

106

Анонимен

преди 3 години

Хора обикалям България от20 години в последните 8 нещата тръгнаха много добре заплата от 2009 година до днес се вдигна трипъти стоките захар се вдигна от0.85 през 2008 днес 1.20 колко е разликата кой няма да къде от партиите в парламента или кой ще къде по малко новите или старите 😅

105

Нищо ново

преди 3 години

Само г'лупости в коментарите надолу, както обикновено.

104

По-точно

преди 3 години

за 11-ти път такъв провал няма да ни простят.Споко, надали остана някой, на който да му пука, пък и да ти прощава

103

K.Коцев

преди 3 години

Простено ти е,чадо божие,вече ти е простено и затова не се напъвай - не можеш да родиш друга партия :)))

102

Анонимен

преди 3 години

ОТ ВАС ПРОВАЛА ОТ НАС ЗА ПРОШКАТА ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ!!!

101

Слави

преди 3 години

БСП върнете субсидиите които дължите на българския народ ,не разчитайте на късата памет на младите ,нищо не забравено за вас и вашето управление .И не само вашето ,на ДПС също и тъй като се наройхте и се пръснахте на всякъде муцуни като Т.Дончева,М.Манолова К.Нинова,Р.Петков, е отвратително и гнусно да ги видиш отново в парламента ,дано ви е било ЗА ПОСЛЕДНО?! Няма по грозна картина да видиш Т.Дончева на председателската трибуна ,че и да дава акъл.Нека младите който не помнят да питат !

100

Случаен минувач

преди 3 години

Пак ще има провал, другарко Нинова. Електоратът ти, който е съставен от третата възраст, намалява, биологията си е биология. Особено сега с ковида. Ама тебе не ти пука особено, признай си. Ако нещо започнат да те разследват - ще се качиш на самолета и - при сина ти в Ню Йорк. Той там работи вече, изкарва добри пари. Е, снаха ти била корейка, но няма значение. Пожелавам ти внуци, това е голяма радост!

99

Анонимен

преди 3 години

БСП ДА СИ ПЛАТИТЕ НАЕМА, ТОКА, ВОДАТА, ПАРНОТО И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ КАНАЛИЗАЦИЯТА НА ПОЗИТАНО, ЧЕ ДЪЛГОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ОНАСЛЕДЯВАТ А НЕ ВИЖДАМ ДА ИМАТЕ КОЙ ДА ВИ ОНАСЛЕДИ. ВЕЧЕ НЯМА ЧАВДАРЧЕТА,ПИОНЕРЧЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОМСОМОЛЦИ.

98

Анонимен

преди 3 години

Госпожо Нинова, виждам че във вашата партия няма никакво желание за десъветизиране и декомунизиране. Тъй -като вие не искате, то се налага избирателите да ми декомунизират и десъветизират с още 5% надолу. Ще паднете под 10% на изборите през юли.

97

Щирлиц

преди 3 години

Провалът ви започна на 10.11.1989г.И продължи със страшна сила когато си измихте ръцете със Жан Виденов.

96

Анонимен

преди 3 години

БКП-то изгуби не когато 4-мата висши иманяри си разделиха България на 4 части, не когато гледахме как раб-фазите с чела като черта се мъчеха да управляват, а когато почнаха да стават олигарси! Като Баневи (дето ни топяха в университета), като захарните босове... и много други ТАКИВА!

95

Анонимен

преди 3 години

Е, че то този провал втори ли ще ви е?Да не сте пропуснали 2-ри клас? И да не можете да броите повече от 2?!

94

от следващото НС

преди 3 години

верно че ше минат и новите избори другарко истина , но вие на кое място ше сте ? един чалгар ви удари в земята . след следващите избори чалгаро и мая общата най вероятно няма да са в НС , фигуранто си отива , плажуващият ицко ше гледа да се присламчи към някоя партия , с вас какво ше става не знам .