22

Анонимен

преди 2 години

До ЗАЩО ФЕДКенеди го убиха по две причини: искаше да закрие федералния резерв и искаше да спреа израелската ядрена програма.

21

Питър

преди 2 години

Колкото до Кенеди, цяло чудо е, че същия разгонен нерез е успял въобще да "управлява"- освен всичките си други похождения, е прекарвал всичките си си секретарки почти всекидневно, като за целта е имал малко "офисче" в близост до Овалния кабинет... Единственото му голямо постижение е антирасизмът и даването на права на черните, но българските му фенове, ако разберат това, ще се откажат от него одма

20

Питър

преди 2 години

До ЛешаЕдин много елементарен въпрос: Как се казва американският президент, преместил посолството на САЩ в Йерусалим в пълен разрез с международното право и в услуга на ционисткото лоби? Втори въпрос, дъщерята на кой президент прие юдаизма, за да се омъжи за евреин, мотал се из Беля Дом 4 години без да е напълно ясна функцията му и който успя да увеличи състоянието си с няколкостотин милиона, докато работеше тази неясна работа...... А, да не те мъча - Тръмп и Доналд... Пък вие си байте Qстотии

19

Нейко

преди 2 години

Едгар Хувар е шеф на ФВА.мисля че Линдън Джонсън и Е.Х.са организатори

18

Анонимен

преди 2 години

Класически начин за вдигани на цената на някякви писма на някакъв търг ! Честито на "печелившите" и на съчинителите на "достоверната" история!

17

до 21

преди 2 години

Лий Харви Осуалд през 1959 г. отива в СССР, завръща се в щатите през 1963 г. .....

16

мафията го избра

преди 2 години

До ПРОЧЕТЕТЕ за КЕНЕДИОтначало служеше на мафията а после се бореше срещу нея и беше убит!

15

Анонимен

преди 2 години

И какво трябва да ни вълнува от това. Ние тук сме България, а не Америка.

14

Леша

преди 2 години

След 50 години ще пишат и такива неща за Тръмп. Ционистите много се озлобяват когато някой ги уцели в кратера. Както каза Чарли Харпър - всякак седмица е нацистката седмица.

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво е писал на любовницата си Кенеди.Но има архивни кадри как манлихера му отнесе половината мозък до като го возеха с открита кола.

12

Анонимен

преди 2 години

E, и? Какво ни интересува какво бил писал някой, на някоя си???? Тока ли ще плати на българина, храна ли ще му даде, дрехи ли, бензин ли? Каква е ползата от това да ни кажете че на някой си писмата, до неква к******ия, щели да ги продават на търг? Нали не се надявате някой да дава пари на този търг? Говоря за човек който ви чете всекидневните шитове.

11

Щерю

преди 2 години

Евреите от Федералния резерв най- подло и показно убиха 35-я президент на САЩ - J.F. Kennedy. Дори пратиха евреин да заснеме убийството на Кенеди на място - Запрудер. След това евреите наградиха с почетен медал тогавашния шеф на ЦРУ Едгар Хувър, задето замете следите от тях, отклони погледа на службите и обществото, и хвърли цялата вина в/у Кубиннците и Мафията. Евреите дори са се подготвяли с кандидатура за Президент евреин и обявяване на САЩ за Новият Цион, но работата се разсъхнала...

10

Анонимен

преди 2 години

Кой луд ще даде пари за чужди емоции, трябва да е някой супер ***.

9

Анонимен

преди 2 години

Чудя се коя статия ми е по-безинтересна- тази или другата за стомашното разстройството на Деми Ловато.

8

Анонимен

преди 2 години

Последния истински прзидент на Щатите, убиха го после убиха и брат му Робърт :))

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6ГЕРБ ще са първа политическа сила на изборите в Централния софийски затвор...

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов към Мата Хари "Прекрасна си и ми липсваш, заедно с една липсваща пачка от шкафчето".

5

do До обективно

преди 2 години

Супер е щастлива/щастлив този, който споделя живота си с такъв егоист и самовлюбен човек като теб. Няма никакъв смисъл от "успеха" ти ако нямаш елементарна лоялност и вярност към партньора, че даже смяташ тези, които имат за неудачници, защото никой нямало да им обърне внимание...Жалка картинка.

4

Анонимен

преди 2 години

А горкия боце клати някакви чалгарки до нощното шкафче...

3

До обективно

преди 2 години

Обективно погледнато грозните и бедни хора нямат шанс в живота и поради тази причина, се хващат за първата/първият, която/който им пусне и стоят с него/нея до гроб. Обективно погледнато, такъв човек няма как да изневери, защото никой/никоя никога нямо да го/я погледне. Не е радостна новина, че ще прекараш цял живот с неудачник/неудачница.