75

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията напомня приказката за магарето,тоягата и моркова.Значи колективният имунитет се развява отпред като обещание за морков, а отзад са ваксинация-респективно-тоягата и народа-като магарето е между двете ,, благинки'' '

74

Коприва

преди 2 години

Аз пък си мислех, че българите са имунизирани срещу патологични лъжи и знаят да се пазят от широко рекламирани "иновации" и абсурдни експерименти. Имунната ни система е уникално природно творение с хилядолетен срок на изпитание и да се съмняваш в нея, давайки предпочитания на нещо, което хем не е ваксина, хем е недоносче, е лош избор. Моля се за всички добри хора, заблудени в медийната мъгла.

73

Кух народ

преди 2 години

Дреме му на света за скъпоценните ви вулгарски гени, щели били да ги изтрепят с ваксина, а не виждате, че и без ваксина и без Ковид *** като пилци, а в 21 век нямате пари да си оправите зъбите и никога не ходите на профилактични прегледи. Глупостта винаги върви ръка за ръка с високата смъртност. Чипирани сте по рождение с п р о с т о т и я, а може и да е заради задължителната БЦЖ, с която бодат бебетата во, кой знае. Срещу нея защо не викате, а?

72

Анонимен

преди 2 години

При този темп на ваксинация би могло, но не е сигурно, колективен имунитет да има следващата година в края на юни. Досега за 4 месеца и 12 дни имунитет имат примерно 80-90 хиляди ваксинирани с две дози и на които е минал месец след втората доза.

71

Анонимен

преди 2 години

На антиваксърите им е трудно да приемат, че именно те са простодушните, увлекли се по теории на конспирациите и медийна пропаганда и примрели от страх ДА не би някой Да им сложи чип с ваксината. Четели, ама друг път. То се видя профилът им - с основно от село. Толкоз.

70

Хакито

преди 2 години

Аз го преболедувах и имам само 15 антитела, а брат ми се ваксинира и има 11000

69

До 73

преди 2 години

Първо прочети аз какво съм написала и ще видиш, че съм споменала , че преболедувалите +ваксинираните трябва да бъдат поне 70%. Статистика се прави с планово тестване на 100000, както направиха в други държави, а не стъкмистика, както е у нас.

68

Анонимен

преди 2 години

;)

67

Не!

преди 2 години

За пореден път питам, как се изгражда колективен имунитет с ваксина, която не изгражда имунитет.

66

Анонимен

преди 2 години

Дребнав плиткоумник, едното е typo, а другото допуска употреба в този контекст, ама с две мозъчни клетки и присъщата на капацитета ти дребнавост, няма как да го схванеш.

65

Анонимен

преди 2 години

До нискоинтелигентните от провинцията - спорете със статистиката, не с мен. Ама не можете, щото цифрите не са на ваша страна :P

64

Анонимен

преди 2 години

До До предишнияКато се ваксинираш няма да се разболее ли, какво сочи проучването?

63

До предишния

преди 2 години

Приучването казва друго. Казаното от теб е спекулация, която не лежи на факти и цифри, следователно мнението ти нищо не струва

62

до 72, интелигентия

преди 2 години

Склонноста да се ваксинираш е правопропорционална на степента колко си заблуден и/ или страхлив. Масово се бодат хора, които ги е страх от вируса и/ или такива, които искат да си " върнат свободата", щото нали " ако решимЕ да пътуваме", по- добре да ги имаме тия ваксинационни сертификати. Не съм се редил на опашките, но по това, което видях по телевизията, повечето от хората там не ми изглеждат много интелигентни, по- скоро лекомислени и уплашени. Също така в София също преобладават тъпанарите

61

Анонимен

преди 2 години

Айде ба лъците да се ваксинират, че да се маха вируса, а ние да си ходим без ваксинация.

60

ACDC

преди 2 години

Този кога ще спре с тези абсурдни твърдения? То бива лъжи, но вече прекалява...

59

До 74

преди 2 години

Нискоинтелигентен. От прованса. Ясен си.07789

58

До Мика

преди 2 години

Аз ти говоря за официална статистика. В случая тя не може да ти каже колко са преболедувалите, защото в нея влизат само тестовете в лаборатории. Масово хората не правят такива. Дори един в 1 домакинство да направи, останалите не го правят. Прочети пак какво съм написал и вникни в смисъла. Поздрави.

57

Анонимен

преди 2 години

Склонноста да се ваксинираш е правопропорционална на степента на интелигентност. За справка - най-голям дял ваксинирани има в София. В прованса вярват на терории на конспирациите. Тъжно, но факт. Мнозинството ваксинирани са в София. Според проучване от края на миналата година пък нежелаещите да се ваксинират са основно необразовани и неуки хора, от проинцията. Минусите няма да променят тази статистика.

56

Мика

преди 2 години

А ти забравяш, че не може да твърдиш, е си го преболедувал, без да си си направил тест. Скъпият PCR е положителен само за малък период от време, около 5 дни. Тестът за антитела е кръвен и струва 25 лева.