29

Коприва

преди 3 години

Само преди дни СЗО обяви, че безсимптомните не са заразни. Норманите здрави общества са оцелявали с приоритетна грижа към следващото поколение, дори животните така оцеляват!

28

Германец

преди 3 години

Сами се закопават от близо вече век.---Толкова съм закопан, че с един надник мога да си купя средностатистически бугаропитек, да го разфасовам и да го разпродам на части.Не го правя, защото повечето сте тотални щети... цирози, белият дроб - черен, и т.н. И за това не ставате :)

27

Анонимен

преди 3 години

Фашисти си бяха, такива си и останаха. Няма как да им се помогне. А вероятно няма и смисъл. Сами се закопават от близо вече век.

26

do 17 Христо Христов

преди 3 години

Проблема с този принцип е, че при Корона-вирус имунния отговор е изключително слаб. Те и затова дават на ваксината официална ефективност около 50-60%, много по-ниска от останалите. А колко е реалната е под въпрос.На същия принцип работи и ваксината срещу бяс. Поинтересувай се там за какво яко бодене става дума.

25

Анонимен

преди 3 години

До 24 И училищата в Бг работят, частните много отдавна са ежедневно присъствено!! Гимназистите ходят на дискотека и после в школото, никакви мерки в Бг!

24

.

преди 3 години

Шъ ги кастрират яко. Само война може да сложи край на това безумие и да, войната е по-добър изход от тиранията, която ни гласят!

23

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам още с раждането и боц против корона , за едно с другите ваксинки.

22

Анонимен

преди 3 години

До тнтточно така пребири се тука, поне в БГ и да няма училище всичко друго работи и децата ти ще могат да отидат на дискотека, бар и ресторант

21

Анонимен

преди 3 години

Съвсем птевъртяха с тия ваксини. А от "игли" досега никаква налична зполза за здравето на агнетата. Дори напротив. Шило в торба не седи.

20

така де

преди 3 години

Продължавайте с експериментите върху хора, да видим докъде ще се докарате....То преди време имаше един луд с мустачки, който също правеше опити с хора, ама сегашните ще го минат по масовост ...

19

Анонимен

преди 3 години

намаляване на населението, хора. Толкова е логично, че е плашещо. Тези ваксинирани деца нямат шанс за живот, за репродукция - 100% никакъв. Курбан са, жертвоприношение за боговете на сатанистите!

18

Pen

преди 3 години

А тия дето са здрави ще имат ли "привилегии" или те са много опасни хора ? Жълти звезди или нещо подобно ще се слага ли на ваксинираните или не ваксинираните ?

17

Анонимен

преди 3 години

Живея в Германия и да, мога да потвърдя - този път може Българяи да се сравнява с тях. Това са 2те държави, които сигурно най-зле се справят с нещата от цяла Европа, но по свой си начин. В България счупихме световните рекорди по смъртност, а германците си разбиха икономката и луднаха хората с безконечни ограничения, без особен ефект, и като за капак приеха мракобесни закони на бундес-ниво, наречени "Notbremse" - аварийна спирачка.

16

Анонимен

преди 3 години

Германия вече близо век еводеща държава по политика за геноцид. Нищо изненадващо няма в тази информация.

15

Германия

преди 3 години

се узложи много. Всипко затворено оня ден 30 хуляди заразени. Срамота вижте в Испания от септември училищата отворени, ресторантите и баровете също пълно с хора на всякъде!!!Жалко, че немогат да се качват снимки тук!!!Заразените са 229 на 100 хиляди, което е нищо. Но както казва един коментаращ по-надолу в Германия имат опит с анти хуманните мерки!!!

14

do 9 ГЕРМАНИЯ

преди 3 години

Какво за Сейшелите? Те са ваксинирани с китайската ваксина, която пък е правена по принципа, измислен преди повече от 100 години от Пастьор -умаломощен вариант на вируса. Даже и руснаците ползват по-авангарден метод.

13

тнт

преди 3 години

В момента тука се ходи на училище само с тест, с жената сме против училищните тестове, отказахме да ги правим и сигурно ще правим ПСР-и защото са безплатни и не са толкова травмиращи за децата. Иначе така или иначе децата не са стъпили в училище цяла година. Учим си ги вкъщи. Ако от Септември искат да ваксинират и деца, се прибираме в БГ. Политиците тука, с нашите пари от данъци са накупили ваксини и тестове и искат да ги слагат на децата. Не на експерименталната химия принудително върху деца!

12

Анонимен

преди 3 години

До DemonazАко беше комунизъм, щеше да е окей, но си е фашизъм. Разликата е огромна ;)

11

Demonaz

преди 3 години

Долу медицинския комунизъм.

10

Лилияна

преди 3 години

Бодете ги тия малки келешчира, та да вземът да млъкнат, че много ме изнервят