10

Настрадин Ходжа

преди 2 години

храбро се е херакнал в зила. тестове за алкохол? наркотици? няма инициали, да поспекулираме малко що

9

Ани

преди 2 години

Шофьорът на колата карал с много над разрешената скорост, навлиза в насрещното и последва удар е самосвала. Шофьорът на лекия автомобил загива на място, с шофьора на самосвала е стресиран за цял живот. Лекият автомобил и за вторични не става, тотално смазан. Появи се непроверена информация, че шофьорът на лекия автомобил се е самоубил по този нелеп начин.

8

Анонимен

преди 2 години

Фаровете светеха ли?Коланите поставени ли бяха?Пожарогасител имаха ли?А аптечка?.За един прЕател питамБог да прости починалите!

7

Мнение

преди 2 години

На Боку са фирмите!Какво се правиш на незнаещ!Да не правя аз магистралите я?

6

Анонимен

преди 2 години

До ВъзмутенТрейс, Главболгарстрой, Джи Пи Груп, холдинг"Пътища', Водстрой и т.н. на Борисов ли са? Кога са възникнали и кога започва възхода им? Я провери.

5

тъй де

преди 2 години

Може да е излъган фен на ГЕРп!За какво му е да живее повече?

4

Анонимен

преди 2 години

Тъй написано, все едно да играем хазарт. Познай кой е загинал и печелиш дъвка.

3

Възмутен

преди 2 години

Ей тия със самосвалите нали са от фирмите на тиквата знаят че са недосегаеми и карат като оттървани без да спазват нито правилници,знаци,закони и нищо!Катажийницата не смее да ги закачи!

2

Анонимен

преди 2 години

Докога да казвам че на сеяндури се издава свидетелство за управление само за Магарешка каручка и Конска такава.... Кой е навлезнал в насрещното камиона или автомобила. Когато пишете давайте подробности Или изобщо не пишете.

1

House M.D.

преди 2 години

Това не новина. Новина би било, ако беше починал шофьорът на самосвала.