78

Тошко Африкански

преди 3 години

За мен ще пишете само с уважение и коленопреклонно!Иначе, като дойдем на власт - мислете му!

77

Анонимен

преди 3 години

Малий! Те сеги могу верно казаа, дека ИТН са убави ора и свирът убава музикъ!Камелчету могу ми допадъ! Тя ми а писанъ! Дъ ми организува исбурете! А дано да дават повеке зъ гласуванье! *** аку дават и с ратия - язе оште си паза връфчицътъ!

76

11

преди 3 години

Ново понятие -"почтено име"!Посочете едно непочтено име! Още една чалгарка!Нищо съществено!

75

Анонимен

преди 3 години

Извинявай ***.

74

Анонимен

преди 3 години

Нали идеята беше да сменят старата ЦИК. Защо слагат хора от старата в новата. ***!! Само скандали да правят!

73

Тошко Йорданов

преди 3 години

е ж.алка картинка, нисък но зловреден.

72

Жалко за народа

преди 3 години

Тошко и Ицко си играят в детската градина на ЦИК.Сърбиии! вика Тошко. Хем сърби, хем болиии! отговаря Ицко.Няма такива деца депутати като тези двамата.

71

Анонимен

преди 3 години

абсолютен позор е да изберат такъв председател от ИТН, плеймейтка и почитателка на славчу чалгаджията егати и биографията такива ли ще управяват???

70

Анонимен

преди 3 години

Пак е по- добре циркът да го правят в парламента, а не по кръстовищата и градинките, че после няма измиване и измитане от боклyк и трева и бутилки... Все пак е възхитително това желание за шоу и ексхибиционизъм на политиците. Народът се смая от тази агресия и изхвърляния на разни провинциалисти с голям мерак да са в София и в Парламента.

69

Анонимен

преди 3 години

Поне да бяхте написали коя е тя, а не само кой какво казал. Завършила право в Русенския технически. Зам-председател на Нова Алтернатива на Николай Цонев, работила в НАП и НОИ и т.н.

68

ля ля

преди 3 години

не знам дали забелязвате че бавно корабчето потъва! да това корабче коеот завъртши 1-вото си правителство и това корабче което направи повече вреди отколкото добрини за държавата ни! аз съм за затвор на ненаялите се кошони на чиито гръб ни се смее цял Свят!

67

баба мара

преди 3 години

това е трета партия за госпожата защо не може да си намери мястото след катоиска да се занимава с политика аз на подобно поведение нямам доверие

66

Анонимен

преди 3 години

По логиката на Тошко, то и председателчт на парламента трябваше да е от Герб

65

Criticus Magnus

преди 3 години

"Логиката изисква председателят на ЦИК да е от парламентарната група на ГЕРБ", добави Тошко Йорданов...Някой с две изречения може ли да обобщи как логиката изисква председателят на ЦИК да е от ГЕРБ? Не знам вече... Предизборното поведение почна още преди да са разпуснали парламента! Радев какво чака и той... Да ги разпуска вече - не можаха да направят кабинет...

64

Да трае след юли

преди 3 години

Как ли не Бойко да поеме отговорност за глупостите, които приеха в 12 без 5. Нека чалгаря отговаря за гласовете във всеки анадолски дюкян и за резила, който следва с машините и останалите простотии. Много интересно, как не можаха да предложат проектокабинет, не подкрепиха собствените си опорки от референдума, а накрая не искат да поемат и отговорност за глупостите с ЦИК? А клоуна какво иска, освен пълната власт за да приема небивалиците си без опозиция. Да се лекува този човек и да трае след юли

63

Аз

преди 3 години

Тоя Тошко е *** та вдлъбнат.Логично било председателя да е от ГЕРБ!То логично беше и председателя на парламента да е от ГЕРБ ,ама не е.

62

моч

преди 3 години

До 79 АнонименМдааааа , имахме възможността да станем свидетели на демонстрираните от нея "качества" :) имайки предвид че е креатура на ДПС ( повтарям - ДПС ) може да добием представа и за тяхното количество :))))....

61

Vo

преди 3 години

Всички от партията на Слави са подчинени на Слави. Това е една авторитарна партия. Така те си плюят на автобиографиите. Партии, които не са еднолични в текущия парламент май е само БСП.

60

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа ще ви се смее на "изборите" и на "демокрацията". Машини, шахмати, джипки, самолети, генерали - такава казарма няма даже в Северна Корея.

59

моч

преди 3 години

До АнонименМая Манолова: "Аз бих си позволила, сред "Има такъв народ" има едно почтено име, това е Камелия Нейкова, тя е добър избор"Благодаря г-жо Манолова , хубаво е да узнаем че сред ИТН има "ЕДНО почтено име" , което не е много но ,все пак е нещо , а Вие от мутрите , дори и с "едно почтено име" не може да се похвалите