34

епидемиолог

преди 3 години

Много интелигентно и възпитано си написал куп глупости.Каквато е впрочем и статията.

33

Анонимен

преди 3 години

Всичко изглежда чудесно. Чакахме ги тези ваксини, както очакваме и лекарство, но когато се появи нов щам на който не влияе ваксината и трябват около 6 седмици, за да се преработят ваксините, ние отново трябва да сме в локдаун. Може би след години ще имаме отговор на медицинските въпроси и е малко смело изказването за групов имунитет в края на юни. Много странно. Имам чувството, че чумата в миналото по-бързо е отминала. С този ковид не виждам скоро край. А по принцип съм умерен оптимист.

32

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърчетата преписват от статии, публикувани през 1900 година.Знаменито.

31

даскала

преди 3 години

Оня ден си направих тест за антитела, показа 21 хиляди! Доктора каза,че съм го прекарал поне три пъти коронавируса и че кръвната ми картина е като дискотека- нагоре и надолу, но няма почти нищо в норма. Дано се стабилизират нещата. Иначе се чувствам добре, но се уморявам бързо и доста се потя. В болница не съм влизал, карал съм го на крак, без да разбера, само с лека хрема и малко кашлица. Рискове на професията.

30

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърчетата май бая си вдигате самочувствието и се надъхвате тука?! Найс, а?!

29

Анонимен

преди 3 години

Антитела, ама срещу какво?

28

Анонимен

преди 3 години

Познавам вече доста уж интелигентни хора, дето се набодоха с тези отрови. Само ще кажа, че вече не ги считам за интелигентни.

27

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна анархия цари в здравната система. В аптеките обслужват само електронни рецепти, а джипитата продължават да издават хартиени които са невалидни. Стотици хиляди хронично болни остават без живото спасяващи лекарства заради некадърното Здравно министерство. ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за Гербавите калинки !!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Че дават много тела е много добре,но за какво са толкоз много тела на които ще трябва човек да се сдобие с антитела на всички тези тела,а хранителния материал да се подържат антителата за време като телата на някои други видове се подържат според начина на съществуване в природната среда с ососебностите й за начало на образуването си в битието си и задължително питанието си за просъществуването им,което не е сродно,неестествено за зародили се,изработени на изкуствени,временни принципи антитела.

25

Анонимен

преди 3 години

Давайте... лъжете. Опитите трябва да продължат доброволно. Шоу мъст го он.

24

Анонимен

преди 3 години

За колко време дават антитела. Докато ти направят имунитета зависим от тях и вече не може да функционира без тях. И си търси дозата като наркоман... сто години за рак лечение не са открили който убива в пъти повече, как да им вярваме на тия гении

23

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво дават, ама точно след втората кашлям като печка и все едно съм пребит.

22

Анонимен

преди 3 години

Десетата доза чак към Нова година ли ще е?Какво ще правим ние, пристрастени към новите наркотици, до тогава? Няма ли някакво заместителче - ваксинка за през устата поне?

21

Анонимен

преди 3 години

"стандарти при измерване на защитата- международни единици"Единицата ще се нарича ТРОМБ.

20

Анонимен

преди 3 години

Що за първолашко твърдение: "Ваксина дава антитела"!?Дава бира в САЩ, 50 еврака в Сърбия. На маймунките дават бонбончета. Само у нас нищо не дава, освен потупване по рамото.

19

Анонимен

преди 3 години

Третата доза вече ще е "99% ефикасност", а четвъртата със 112%! И всяка следваща все по-ефикасна! И все с "мощна защита"! Единствено че защитата е наужким, но иначе е МОЩНА!

18

Анонимен

преди 3 години

Вече планират трети дози. До края на година за най-големите наивници сигурно ще предлагат вечедесети дози.Чудя се на акъла на тез наивитети.

17

Анонимен

преди 3 години

до: славянинЕее, Вие славяните сте така, без проблеми!

16

11

преди 3 години

Много, много, пък след 6 месеца пак и пак, и пак.

15

Анонимен

преди 3 години

Ne znam kakvo davat no na 300000 vaksinirani 1020 smurtni sluchaq sreshtu 2 Astra zeneka Izbora na umniq chovek sported men e ocheviden