41

Анонимен

преди 3 години

Отправя призиви, за да спечели подръжка в Укропия, че да може пропиндостанското правителство да разреши очакваното с нетърпение от Вашингтон засилване на сътрудничеството с Киев по отношение на сигурността."Засилване на сътрудничеството по отношение на сигурността" да разбираме ли съвместни операции срещу Русия?

40

Комедия

преди 3 години

Световния агресор: "Спрете с агресивните действия"Даже се получава виц някакъв!:):)

39

Пян Гъ

преди 3 години

Аве, Блинкен, не че руснаците са цвете за мирисане, но теб какво те боли за Украйна? Ми ако руснаците се подертят за Мексико и за правата на вашите малцинства - расови, сексуални, психо и пр.? Или, понеже у вас всичко е ОК, искате да воювате с Русия до ... последния украинец?

38

Анонимен

преди 3 години

А тея пък ФАЩ що не вземат да си приберат демократичната армия от цял свят? Или тя не заплашва никого а епросто на почивка с цялото си въоръжение?

37

.

преди 3 години

До Анонимен 41Отивали са към гибелта си.

36

Сат Н

преди 3 години

Колкото до SWIFT системата, която била контролирана от САЩ и ЕС, ако останалите държави загубят доверие в нея, скоро ще въведат алтернативна, а SWIFT системата ще си я ползват само САЩ и ЕС.------ И как ще загубят доверие в нея ако само руснаците бъдат отрязани? Не повтаряйте нонсенсите на Кремъл, моля!

35

До 34

преди 3 години

Китай има достатъчно петрол и газ. Китай е 10 пъти по-голям от русия и като цяло на тях гледат като на пуделче. Китай няма никакви бизнес отношения с русия, единствено ги ползват като кученце, което лае срещу САЩ докато те създават индустрия. Китай се интересува само и единствено от богатите пазари, в Китай има много американски инвеститори и нито един руски. Всъщност Китай най-вероятно ще изкупителна всичко в русия и ще я направи китайска колония. Минималната заплата е в пъти по висока от руска

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТръмп е президет на американският народ, а Байдън - на банкерите. И най-важното, което ги разделя. Единият е дълбоко религиозен християнин, а другият е атеист и марионетка на троцкистите глобалисти. Има и още разлики. Тръм служи на мира, а другия - на войната. Но какво да ти обяснявам. Ти си на служба и драскай и дрискай по форумите.

33

до 35

преди 3 години

мн добре си синтезирал образа на САЩ и поддръжници.

32

Анонимен

преди 3 години

Снощи и аз видях колоната със самолетите не им се виждаха двата края, къде отиваха всички тези самолети?

31

до 38

преди 3 години

Тръмп умнико е президента на САЩ който не е подпалил нито една война. Единственият. Бизнесмен прагматик а не промит с идеология старчок. Това стига ли ти като отговор.

30

до 36

преди 3 години

Беше просто тренировка за 6 май.

29

Анонимен

преди 3 години

И Тръмп и Байдън са американски президенти, обаче русофилите всички без изключение харесват Тръмп още от самото начало. От преди да е спечелил надпреварата на изборите дори. Защо ли така? Нима знаеха какво ще бъде отношението му спрямо Русия когато стане президент ли?Не... Просто русофилът не мисли. Той се оставя по течението. "Щом моето русофилско стадо го харесва, значи и аз трябва да го харесвам". Така са. Подхлъзват ги как да разсъждават. Казват им какво да мислят. Казват им кой да харесват

28

Анонимен

преди 3 години

Снощи около 22.00 ч.над централна България преминаха в колона десетки самолети (аз прочетох 80) от югозапад в посока североизток. Какво беше това?

27

Анонимен

преди 3 години

Чакам някой да напише... "краваритe", "фaщ", "толераcти", "либерacти", "сopocоиди", "браво на Тръмп", "Байдън пак пали война", "Сърбите знаят какво правят, а не като нас", "без руснаците България нямаше да съществува", "Горбачов е предaтел", "yкри", "бaндeровци", "Крим е руски", "Путин е истински мъж", "натовски ***", "джeндъpи", "евpoгeйски цeнности". Общо взето про-руската пропаганда се върти винаги около едни и същи нямащи връзка с реалността твърдения и обиди. Нищо ново не измислиха.

26

Хм!

преди 3 години

До 29Русия може да си продава газа и петрола и само на Китай, който е като черна дупка за ресурси. Тогава ще трябва да си внасяме горивата почти изцяло през Гърция и Турция. Няма Лукойл, няма Балкански поток. А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска?Колкото до SWIFT системата, която била контролирана от САЩ и ЕС, ако останалите държави загубят доверие в нея, скоро ще въведат алтернативна, а SWIFT системата ще си я ползват само САЩ и ЕС. Надали искат това. Китай въведоха ел валута.

25

Анонимен

преди 3 години

Тука не пишат българи, те няма да паднат чак толкова ниско и да целуват задните части на Късака.Това са руснаци, *** от фабриката на Пригожин.Личи си по неграмотността им.

24

До 26

преди 3 години

От кои провокации ? От тези на украйнските нацисти дето започнаха етническо прочистване в Домбас ли с подкрепа на САЩ и ЕС ?

23

Коментар

преди 3 години

Ако преди 150 години пияния руски цар не беше продал Аляска на стойността на 100 бъчви водка сега светът щеше да бъде много по добър и мирен и щатите можеше и да ме ги има!

22

Анонимен

преди 3 години

Демократите заслужават затвор!!