21

123

преди 2 години

Искам да попитам ЗАЩО при един положителен PCR в семейство, другият партньор автоматично го пишат положителен, без да има никакви симптоми и без да е павил тест? Имам поне трима познати, чиито партньори бяха с отрицателни тестове. Ако така се докарват бройките, разбирам - стъкмистиката трябва да се стъкмява.

20

Анонимен

преди 2 години

По-евтино излиза да се регистрират само умрелите и то след почивните дни. Така,че най-показателните данни ще ги имаме във вторник 11.05.

19

Анонимен

преди 2 години

Колко от тези 545 са били ваксинирани? Давайте точно инфо!

18

Празници

преди 2 години

До Анонимен 26В момента това не е показателно, през последните 7 дни имаше само 1 работен ден, така че това изобщо не е показателно, според мен трябва да се гледат данните само от работните дни, защото в почивните се правят много по-малко тестове и не се отчитат мъртвите!

17

Анонимен

преди 2 години

Не е разумно да се гледат данните само за един ден и да се плюе колко били неверни. Разумното е да се гледат данните за поне седем последователни дни или за 14 последователни дни, за да се елиминират колебанията през седмицата. Какво показват данните за 7 последователни дни?Броя на новозаразените продължава да спада и стигна до 664 средно на ден. През януари спадна до 416 Броя на починалите също спада, но с известни колебания и последно са 71 средно на ден, а преди няколко дни бяха 61.

16

Коментари

преди 2 години

Оправете си системата, като натиснеш изпрати, нищо не се случва, като го натиснеш втори път пак нищо и при рефреш на страницата моят коментар се появи 2 пъти!

15

Процент

преди 2 години

Да дават данните в процентно съотношение, защото е тенденциозно да обявят 545 новозаразени, при само 5733 теста. Другите държави правят по 20-30 хиляди теста на ден и имат по-малко новозаразени от нас!

14

Анонимен

преди 2 години

поредните празнично неверни данни, хайде утре пак 1500 . А то и дискотечки има значи и до 1700 може.и кво ми цъкате тея минуси, кое не е вярно, 160 умрели оня ден и 1600 заразени ли.

13

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА.

12

Анонимен

преди 2 години

и къде му е на Баце края на 3 та вълна. Утре поне още 120 умрели и 1600 заразени . Пародия на един тюффлек който мисли само как да задържи кокала на властта.

11

Анонимен

преди 2 години

поредните празнично неверни данни, хайде утре пак 1500 . А то и дискотечки има значи и до 1700 може.

10

Анонимен

преди 2 години

Вчера ВирОса е ял агнешко и е пил вино, изобщо си е почивал, все пак бе Гергьовден!Но от днес ще хваща на работа,работа,работа!

9

Станишката

преди 2 години

Добро Утро от Жълтите павета, привет от Масква, , хайл о Брюссель, гуд найт от Уашингтън, венсеремос от Лат. Америка! Как сте канарчета?Коронния номер на големия цирк продължава!Пуснете се по течението на великата Ганг и се наслаждавайте на пътуването. Приятен и спорен ден на всички!

8

Анонимен

преди 2 години

Вироса се скапа като ГЕРП.

7

до 2

преди 2 години

Е кое е интересно и не е ясно?Има НЗОК и всички внасяме за да взимат за пътеки!

6

Анонимен

преди 2 години

Починалите са повече от 27 - според мен са някъде над 70

5

Анонимен

преди 2 години

много странно как има корелация между разболели се и "починали от ковид"?! Не ви ли е странно, как така когато много са разболелите се, пък точно и умрелите са много!

4

УчудЕна

преди 2 години

Ехеее........бравоооо, чудесна е бройката!

3

Анонимен

преди 2 години

587 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се наблюдават.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

2

Анонимен

преди 2 години

Много интересен защо от две седмици броя на заболелите непрекъснато пада, а броя хоспитализирани почти не мърда? Тези клинични пътеки явно не са за изпускане.