10

Хюго Бос

преди 2 години

Тази глупост трябва да направи башибозукът по- привлекателен ли, да ги приемем ли? Аман от либерастки простотии

9

Анонимен

преди 2 години

християнке християнке дано си спомниш един ден думите си и ти се даде прошка ама надали ще е поискаш

8

Анонимен

преди 2 години

Виждам също и че много невежи хора пишат мнения, без да са прочели и ред от Библията.Има няколко основни твърдения, на които се основава ВЯРАта в Иисус и Бога(а не религия, защото в религията няма спасение). Религията е канон, набор от ритуали и обичаи, а не ВЯРА в Бога. Освен това много хора смесват факти, обичаи, вярвания, ритуали и традиции, вместо да се опрат на фактите от словото в Новия Завет, доказателствата и ВЯРАта в тях.Нещата са много прости: има Бог, а вярата в Бога спасява душите.

7

Анонимен

преди 2 години

Смешно е да се твърди от такова високо религиозно ниво, че се. Георги е уважаван и от мюсюлманите.Като християнин мога да кажа, че всички хора на света са равни пред саможертвата на Иисус и изборът да се спасят е в техните ръце, защото Иисус е главната фигура в християнската вяра, а не св. Георги. А като човек виждам, че ислямът е създаден умишлено единствено да противоречи и да отрича Божествената същност на Иисус. Истината не е в исляма и това го виждат и знаят дори и мюсюлманите.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А етимологията на името ГЕРГИ ,откъде ли идва ? Допреди години доста споменавано в обращения помежду българите . Пък и като лично име .М/у впрочем доста разпространено и в Кабардино/Балкария и Кавказ .

5

Ай, сиктир и с този

преди 2 години

Аман от религиозни глупотевини. Само много *** човек може да е религиозен в 21ви век

4

Анонимен

преди 2 години

Кой е най -великият бе,Диоклециан ли?Луди хора са в тая БПЦ.Той е жесток гонител на християните и почти ги затрива.Лелел какво е това богословие?Срам.Но нали в тая БПЦ се служи и на турски....Позор!

3

Анонимен

преди 2 години

Какви пререкания е имало между светеца първоначално войник и войнишкия император след като Диоклециан въвежда точно тази известна форма на христианството-арианството,която е днес,а другите форми въвеждани от негови наследници се забравят заради които са се водили борби,войни като някаква заблуда,полуда,а и защо мощите на светеца се намират в Лот като че ли там преживее е бил живял щом мъченически загива обвързано с разногласията между тях,а Израел по него време около 325 год. дали е съществувал.

2

дедо Ташунко

преди 2 години

Богословът не обяснява защо мюсулманите също почитат свети Георги. Това са празни приказки.

1

Анонимен

преди 2 години

Ти мене уважаваш ли ***?