36

Топгънър!!!

преди 3 години

Ввулгария е уникална "държава",бре!Тя е ЕДИНСТВЕНАТА "държава" в Света която е издигнала паметник на войниците-дезертьори,които вместо да се бият-бягат след разгрома при Добро поле-1918г.и престъпвайки всякяква военна клетва хукват към София за да "търсят сметка" от цар Фирдинанд!Ха ха ха!пп-Паметникът стърчи на входа на София при с.Владая!Прав е оня-Нема такава държава!Ха ха ха!

35

Анонимен

преди 3 години

Сега като няма Афганистан, да видим как ще ги задържите войниците.

34

Анонимен

преди 3 години

Каузата се нарича "пари".

33

SS

преди 3 години

Имаме генерали дето никога не са помирисали барут и то с лопата да ги ринеш.Канцеларски плъхове.Военни бюрократи.Адмирали също. Как мислите тези хора ще реагират ,ако стане война ? Ще пратят синовете ви пушечно месо а те ще се скрият.( по хитрите ще избягат) .Как се става полковник или генерал без да си участвал и в една престрелка ? С учене ли ? Нееее С *** на задни-ци на по голямото началство.

32

SS

преди 3 години

До истината.А кой освен военните е виновен за плачевното състояние на армията и държавата ? Кой ? На кого е поверена отбраната ? ЗАПОМНЕТЕ ! АРМИЯТА Е ГАЕЧНИЯ КЛЮЧ ЗА НАТЯГАНЕ БОЛТОВЕТЕ НА ДЪРЖАВНАТА МАШИНА.И КОГАТО КЛЮЧА СЕ СЧУПИ ИЛИ РАЗТЕГНЕ ИМА ТОВА-СКАПАНА ДЪРЖАВА,С ТРИ МИЛИОНА ЕМИГРАНТИ.

31

Загубена кауза

преди 3 години

Исторически, и по времето на ньойския договор, армията не е била толкова зле.Територията е станала протекторат, а членството в НАТО и ЕС е само на хартия. Тиквените правителства са марионетни и се стремят да отслабят остатъците от армия, за сметка на полицията, която действа срещу българското население.

30

бай ганьо

преди 3 години

от каква кауза е воден бълг.войник?!?!?!?.....от тази кауза където се хвали че вземал една шапка пари и хвалби как по цял ден нищо не правел...от тази кауза се води!!!как имат много почивки за нищо правене..много младежи станаха кадрови войници защото видаха че в частния сектор здраво се работи!!!отиват войници вземат пари и нищо не правят по цял ден само кафета и цигарки и да прекарат колегата си той да е наряд и болнични за щяло и нещяло!!!е ТОВА Е ИСТИНСКАТА КАУЗА!!!

29

к1

преди 3 години

БА живее само със спомени за величие. С просто око се вижда , че състоянието на войската е плачевно , а ЛС е напълно деморализиран.

28

Анонимен

преди 3 години

Наспи се и после прочети малко.Победи нямате нито срещу нас, нито срещу турците.Срещу италианците -да и толкова.Херодоте, Херодоте, Херодоте...........Каква школа си оставил само

27

Анонимен

преди 3 години

Тези доблестни воини от първата редица на снимката изглежда са в категория над100 кила. Бая яка ще трябва да е водещата ги кауза, за да ги вдигне в атака.

26

Анонимен

преди 3 години

"Опълчението всъщност е прототипът на Българската армия"........................Опълчението е обучено от руски военоначалници в съответствие с руската военна имперска наука.

25

ОВЧАР КАРАКАЧАН ЕЛИН

преди 3 години

От древните Елини днес нищо не е останало. Съвременните гърци са с 51-52% геноми на Етиопия, Сомалия, Еритрея. И в "Плaнетата на Maймyнитe" Маймyнитe печелят войната, ама какво от това, пак са космати...

24

Анонимен

преди 3 години

Банкоматчикът е воден от парите, синекурната службица и спокойния живот след ранното песиониране. Дремят, нехаят, самун да загине, ден да замине. Отврат.

23

той войника е войник

преди 3 години

но армията хич я няма, какъвто е и главнокомандващия. Добре че НАТО ни пази, излезем ли от НАТО веднага ще довтасат червените барети и ще ни оплячкосат както стана в Крим, Чечня и другите анлклави на Путьоя Влад. Ама поне водката ще се лее като вода, ухаа!

22

SS

преди 3 години

И каква му е каузата на бг-ят войник ? На бг-ят офицер я знаем.Синекурна служба,ранно пенсиониране,двадесет брутни заплати,пистолет с привилегия,и охранителна(най често) фирма.Ако можеш да се оредиш на мисийка докато служиш още по добре.И по добре да няма паради.Стават за смях показвайки архаична бойна техника която в други държави одавна е по музейте.

21

Анонимен

преди 3 години

дам, да убият врага...всякакви други каузи водят до загуба на войната.

20

IQ 3.14

преди 3 години

само че, ако преди са пеели "ние можем да минем през огън и лед", сега щабарите пеят "ние вече си мажем кюфтетата с мед" .

19

Анонимен

преди 3 години

Не сте прави! Има кауза българският войник!Всеки войник иска да стане шкембе войвода!

18

.

преди 3 години

Много Ви благодаря, че ме разсмяхте така хубаво! :)

17

Анонимен

преди 3 години

Каква армия в България.Някой да е виждал по улиците или в трамвая воененили човек с униформа.НЕ.При Тошо поне ги задължаваха да ходят униформени до работата.