21

Да-а-а-а-а !

преди 2 години

АМИ, ПРАВИ СА, ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ЩЕ ИМА МИТИНГИ НА "ПОЗИТАНО" И ТЕ СЪВСЕМ ЩЕ РУХНАТ... ЛЕСНА ДЪВКА СА ЗА ВСИЧКИ !!!!

20

НОВО ПЕТ

преди 2 години

ТЕ БСП *** ДА СИ ЗАДАДАТ ВЪПРОСА ЩО И БАЦЕТО И ЧАЛГАРИТЕ ГИ ТРЕСНАХА НА ИЗБОРИТЕ.....И ЩО ЗА 12 ГОДИНИ НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ НИТО ЕДНИ ИЗБОРИ

19

Анонимен

преди 2 години

Не може така, Румен Гечев министър на Финансите и заплатите ще станат по 18 000лв. и долара 5 лв.

18

Анонимен

преди 2 години

До к18президентът яма да бяга от отговорност - първо този кабинет ще бъде огледало за неговата дейност, второ - този кабинет ще провежда избори. Така че няма нужда да давате мнение за него. давахте мнение за Боцето; нали той и Дебелата Цаца избраха Каскета за гл.прокурор. Гешев дойде на този пост от шеф на Спецпрокуратурата. Да си види подчиненените от ареста на СпП - така ли се издевателства над арестантите?! Защо не идете сега след жестокостите да протестирате на стълбите на Съдебната палата?

17

Анонимен

преди 2 години

Президентът няма да поиска министри за служебния кабинет от политическите партии. Той и неговите сътрудници ще си подберат министри. И нека селянката от Крушовица не го дава толкова тежко - тя реално разсипа БСП.

16

к1

преди 2 години

От всички действия до тук се очертават два основни извода. Първо , ПП от статуквото , познавайки състоянието на държавата бягат от отговорност за поемане на управлението и. Второ , в тази ситуация се видя и същността на президента - бягане от отговорност и страх.

15

Dinosaurus

преди 2 години

Майко мила какъв ужас - трябва най-сетне някой да поеме отговорност, някой да свърши нещо! В новия, вече останал в историята парламент, всички нови и стари антигерберски формации са изумени от факта, че трябва са свършат и нещо друго, освен да критикуват и "разследват"! Всички искат да са опозиция!!! Метнаха мандатите, сега и в служебен кабинет и в ЦИК, всеки иска само да гледа отстрани! И на всички подкрепата не им стига, избирателите сме им виновни!

14

Asd

преди 2 години

Там Шиши реди , а Божков съветва.

13

снимка с козичка

преди 2 години

айде де , кога ше почнете да раздавате апартаменти на младите , кога ше давате високите заплати , а и дедо пита за високите пенсии ? чакаме светлото бъдеще , другаре .

12

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

11

Георги

преди 2 години

Тя няма право да дава грам мнение по темата.. Съгласието и няма тежест... Президента решава хаха смешни и..

10

Комунист

преди 2 години

Дригарко Нинова, Ама Радев ти подложи облека от банан и те пусна по пързалката. А направи чалгарите на Слави основен конкурент на ГЕРБ. БСП с Христо-маджото ще се биете за 5-6%

9

Диана

преди 2 години

Разбира се, че е права Нинова! Как някой може да си помисли за трима министри само от БСП всичките трябва да са от БСП /иначе - глей кво става!...Тези протести и интриги да не ги правят за някой друг - бой до дупка!/...Какво друго можеш да очакваш и кой може да си помисли за БСП по друг начин? - явно Нинова не може да си го представи и е потресена до мозъка на костите си, явно...

8

Бай Танас

преди 2 години

Продавам кокошки ...

7

Ха-ха

преди 2 години

До ПредложениеТурците са си български граждани и не ми пречат. За комунистите съм съгласен

6

Ха-ха

преди 2 години

Ало, пенсиите. Кво стана - нема Бойко, нема 50 лв. :)

5

Предложение

преди 2 години

Ако всеки български патриот убие по 12 турци и ако всеки българин е патриот, няма да останат турци и няма да има турска заплаха.Ако убие в добавка и по 0.22 комуниста, още една заплаха ще изчезне!

4

Анонимен

преди 2 години

Тези кога ще си платят тока? Или са над тези неща.Я тези от ЧЕЗ да се задействат.

3

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, че що? БСП се изживява като някаква секта, в която никой не може сам да избира какво да работи. Партията трябва да даде съгласие, видите ли... И лично Корнелия вероятно :)

2

Анонимен

преди 2 години

Сега всеки ще бяга от служебен кабинет на Радев. Никой не иска да носи отговорност. Нинова отвръща на удара и скача срещу Деница Златева. Този служебен кабинет е обречен.