29

Вучич е пътник

преди 2 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

28

Сърбия е бедна

преди 2 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

27

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия ако кажат на певачките им да изнасят концерти по площадите и да призовават, няма да има човек който да не се ваксинира.

26

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" на Чарли Чаплин. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяха бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става дума и подгони него - стъкларя.Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

25

Случаен минувач

преди 2 години

И в Щатите почват да черпят ваксинираните с бира.Има нещо гнило в цялата тази работа.Явно навсякъде по света хората взеха да се усещат, че ги "пързалят".

24

разсмя ме

преди 2 години

До Зависими от РусияНищо не казваш за Китай, а двете с Русия, са си доста близки.

23

Зависими от Русия

преди 2 години

Най-сигурният начин една държава да е бедна и изостанала е да е близка политически до Русия. Венецуела е просто поредния пример. Погледнете също Куба, Сев.Корея, Сърбия, Беларус, Молдова, Сирия...Ако продължваме да се братушкаме с руснаците и нас ще ни сполети същата безперспективна беднотия...

22

Анонимен

преди 2 години

"През последите седмици темповете на ваксинация в Сърбия се забавиха на фона на широко разпространените теории на антиваксърите."Темповете се забавиха заради нищожния ефект на китайската ваксина, която е най-масово прилагана в Сърбия. Просто хората не виждат смисъл от ваксинация с ваксина с 50% ефективност.

21

Анонимен

преди 2 години

Нищо изненадващо. Който играе по руската свирррка рано или късно опира до купонната система.

20

Анонимен

преди 2 години

Нищо изненадващо. Който играе по руската *** рано или късно опира до купонната система.

19

Щирлиц

преди 2 години

Сръбският аналог на българския преЦедент.

18

sofeto

преди 2 години

Те *** плащат сметката, нали ваксината е тяхна!

17

Анонимен

преди 2 години

добра инициатива,ако Бибитко се беше сетил за нея сега у БГ да има милиони ваксинирани.

16

Анонимен

преди 2 години

25 евро заплата хахахахха

15

Анонимен

преди 2 години

Вучич се оказа по голям предател от Бойко. Да си зарази собствения народ и да ги примамва с пари... гадд

14

Сърбия

преди 2 години

Не я мислете. Сърбите имат огромен златен резерв. Взеха две ескадрили последно поколение бойни машини от Русия подарък.Ние платихме, кат' последните *** милиарди за едни самолети от миналия век и на картинка ...

13

Анонимен

преди 2 години

Абе аз им казвам че балъците ум..реха през войната ама тия рупат ли рупат. Някой ще им гарантирали на ваксарите че няма да развият някоя болест от ваксата след 6 месеца. Някой гарантирали че ще им се изплати обещетение на семействата ако . Кой ще ми храни 3 деца и съпругата ако от ваксата почина. Не никой не гарантира нищо. Просто гушкат букета ядат им благото жито и толкоз. Защо няма статистика колко народ си отидоха от ваксината. Къде е оня с присадения алаброс да каже.

12

Анонимен

преди 2 години

Сега бием само евроамерикански ваксини, както карахме само източноевропейски коли.Брюкселската империя ни плаща годишен данък, за да бъдем техни съюзници, не врагове.

11

Анонимен

преди 2 години

И тези построиха капитализма като САЩ.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами, за да си сложиш руска или китайска ваксина трябва да ти предложат да ти платят .... и съм сигурен, че пак няма да има навити.