26

Лиляна Стефанова.

преди 3 години

Мъжат ми почина в катострофа.роден е 1964г.аз съмродена1966г.още като почина отидох да питам за вдовишка пенсия.отговориха ми че още немисе полага.ав същото време имам позната накоято съпругат почина преди два месеца получава вдовишка пенсия.безработна съм и болна пред телк съм полага ли мисе пенсия

25

Анонимен

преди 3 години

А бря Славуня юли че давал по сто лева )каза че 50 лв. не са нищо ,да те видим !

24

До 24

преди 3 години

Какви заеми за пенсии бре???Поредният ,,разбирач" Аман от негтрамотни и неинформирани хора?!!?!

23

о, не ..

преди 3 години

Като чуя за дигане на пенсиите на пенсионерите и онази ми работа в гащурите направо пада и то до края на месеца.До кога ще дигат тези пенсии, до кога и ще раздават по 50 лева?Кой, кога и по какъв начин ще връща един ден тези заеми за пенсии?Колкото пари са внесли преди пенсиониране, такива и пенсии да вземат.Ако не им стигат, техните наследници да ги пенсионират, нали те ще наследяват техните имоти?Моят зет с три фирми, но взема 428 лева пенсия; ами така се е осигурявал преди. Иначе обикаля

22

пенсионер

преди 3 години

утре мая общата ше каже че това +50 е благодарение на нея :)

21

Анонимен

преди 3 години

За повече подробности и помощи 78тв и на касите на НДК

20

попа

преди 3 години

не знаете ли кой управлява България последните 10-11 години..и все още е на власт..пенсиите ви са по чекмеджета и офшорки..за да може банкянския бай-ганьовец да си поръчва *** по 5000лв..

19

Анонимен

преди 3 години

Защо вчера онази фльорца - шефката на Парламента нарочно спря второто гласуване за увеличението на пенсиите??А, другарю Слафчо? Вие от ИТН ли се обадихте и и наредихте?

18

Анонимен

преди 3 години

До анонименВчера гледам в Кауфланд, всички цени тръгнали нагоре! Даже и сапуните Тео от 50 ст.и това е само началото. Все още държавата се управлява от ГЕРБ, въпреки пpocтотиите на чалгарите и мутрите в парламента. След няколко дни вече всичко ще е на самотек под ръководството на Фигyранта!

17

Анонимен

преди 3 години

Изплащат пенсиите и добавката от 50 лева от петъкпенсионери, вземайте ги и ги крийте за черните дни, които ви чакат, ако чалгарите и мутрите дойдат на власт! Жан Виденов е като пионерче пред cгaнта на Чалгара, шебека Тошко и сестра Галева!

16

Анонимен

преди 3 години

Борисов ,ако беше раздал пет те милиарда на народа ,а не на така наречения бизнес нашите хора ,сега можеше да има повече от 30 %,но е аде бизнеса да гласува за герба:)

15

до 14 от 11

преди 3 години

Пише се броИ в единствено число и 25 ЕВРО, а не ойро!

14

ееее да

преди 3 години

До анонимен 11А един Премиер в изгнание си брой пачките и кюлчетата, но подхвърля по 25 ОЙРО месечно на пенсионерите!

13

До 10

преди 3 години

В множествено число се пише полицаИ, търтеИ! Иначе си прав!

12

До 4

преди 3 години

ТИ СИ ОТ ИТН, УМЕН, ТА ДРЪНКА!!!!

11

анонимен

преди 3 години

Тъжно е, 50 лева са нищо пари, но пак е помощ за хората с малки доходи! Вчера гледам в Кауфланд, всички цени тръгнали нагоре! Даже и сапуните Тео от 50 ст. станали на 60 ст. Смятайте другите цени на какви нива са! За някои хора може да е смешно, но много други си броят стотинките, за да оцелеят!

10

дискриминация

преди 3 години

Държавни служители,полицай,военни,калинки,и пр.търтей не плащат данъци и осигуровки в НОИ и получават големи пенсии не заслужено.Бедният народ плаща и за тях.

9

Анонимен

преди 3 години

Баце не остави пукната стотинка у резерва, че даже и 10 млрд дълг опука

8

тъп нещастник си

преди 3 години

До Анонимен 4Ти какво си мислиш че ще си вечно млад ли?

7

анонимен

преди 3 години

Айде за последно! Щото не се знае на колко избори ще идем и колко служебни правителства ще има, а несен с песен за президент!