26

:):):)

преди 2 години

Те рашките почти веднага го обявиха - но нали вярваме само на "запада"...И кво - трябваше да мине почти година, та "Сан Диего" да го каже за може ние да повярваме!

25

А добро Утро!

преди 2 години

'Новината' е пресна - прсна почти на година!

24

Анонимен

преди 2 години

Тогава какви ваксини слагат на възрастните хора които така или иначе имат проблеми със сърдечно-съдовата система, ваксината ще ги умори.

23

co vid-19

преди 3 години

Биологична разработка 98% съсдадена с човешка намеса и 2% от природата. Доказано от Станфордски университет!

22

ШЗО на Ношт

преди 3 години

Естествено, че Ковид е всичко, колко инсулта, инфаркта, пневмонии, карциноми, а и нещастни случаи ги минахме за Коронка, ех кеф!

21

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, оказа се че "ваксините" удрят сърдечно-съдовата система, затова се налага да ре-класифицираме ковид. Вече няма нужда заразените да кашлят, да губят усещане за вкус и мирис, да вдигат температура.И без симптоми да сте, ще ви карантинираме след като ви тестваме.Няма не искам.

20

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 12 "В Уикипедия подробно е описано какви усложнения може да се получат след грип!"Дори и картинката с грипния вирус е също като на ТОЗИ коронавирус! УЖАС! А коронарируси са документирани по хора за първи път през 1960г.! И да с ивермектин ветеринарите лекуват крави и телета и от коронавирусни инфекции - факт! Вероятно има и други по-евтини лекарства!

19

Анонимен

преди 3 години

До ТвърдениеПросто отдели 4 секунди да напишеш ебола вирус в търсачката и цъкни изображения. Прилича на червей. Коронавирусът е кръстен така заради формата си.

18

Твърдение

преди 3 години

До Анонимен 17Подкрепи си тезата с аргументи.

17

Анонимен

преди 3 години

До Какво не разбрахте?Ебола няма нищо общо с коронавирус.

16

Да,да, ама не

преди 3 години

Това е поредната реклама на Пфайзер и Модерна! Така завършва статията! Всичко друго в това загубено в транслате-то творение е поредното изобретяване на топлата вода и колелото!

15

Какво не разбрахте?

преди 3 години

До Лекарите,Това е коронавирус - като еболавируса. В лаборатория замесен, в медицинска стъкленица втасал, от военна лаборатория изтърван. Или пуснат.Не съм, Кума Лисо, Кумчо Вълчо и Бабо Мецо птичи, свински или говежди респираторен. Най-съм лабораторен.

14

Анонимен

преди 3 години

Толкоз страшен грип, че всеки ден по пет пъти трябва да пишем, за да ви напомним. Толкоз смъртоносен, че всеки 80 годишен, умрял от инфаркт, трябва да го пишем ковид. Толкоз измислен, че година и половина по-късно още си дописваме измислиците.

13

Явор

преди 3 години

Виждам, че тук доста хора се напъват да пишат и се опитват да оборват мнения на специалисти. Засяга сърцето вирусът. Кардиолози го казаха. Престанете да подценявате вируса и да оборвате мнения на специалисти. Не сте учили медицина, нищо не знаете. Като важничите нищо няма да постигнете. Доказвате се пред себе си.

12

Анонимен

преди 3 години

В Уикипедия подробно е описано какви усложнения може да се получат след грип! Същите! След като аз го прочетох не разбирам защо и друг да не го направи!?

11

Лекарите,

преди 3 години

някои от тях, кадърните, Ви го обясняват от поне една година. Атакува първо малките кръвоносни съдове. После червата, ПОСЛЕ белите дробове.Ама не, респираторно е.

10

Мнение

преди 3 години

Повече е психично заболяване на световните фашисти!Друго не е!

9

Анонимен

преди 3 години

Хаха. В началото тежко респираторно заболяване. Сега сърдечно-съдово. СЛед една година ще е онкологично, особено след ваксинацията.И така. Аман от учени, аман. Между другото, точно учените са виновни за състоянието на света. Вируса е създаден в лаборатория. И не е създаден в килера на Стефчо от петия етаж, ами от учени.

8

Bili

преди 3 години

некви букви, несвързани изречения...само се разбира че е много страшно, по-страшно от настинка и требва да се ваксинирам...гледайте кви страшни букви и НАУЧНИ термини в статията...

7

Леша

преди 3 години

След миокардита от спринцовките - сърдечносъдово. Смешна работа.