19

тя

преди 2 години

Най- добрата ваксина , гео политически интереси ни пречат на вноса !

18

Гошо

преди 3 години

До православен патриотКато вземеш руска виза ,валидна е и за Беларус И ако наистина ти се ходи там действай, а не да дърдориш ,като кухненски соц философ ,че не го пускали в чужбина, а той даже и не знае къде се получават паспортите още по малко визите

17

Анонимен

преди 3 години

До православен патриотПриятелю, ако наистина беше заинтересован от това, щеше да отидеш в посолството на Беларус и да си зададеш директно въпросите или да се консултираш с официалните сайтове на страната.За нещастие, това е само некадърно тролене от твоя страна. Казвам "за нещастие", защото такива като теб стоите в България и й вредите под най-различни предлози.

16

православен патриот

преди 3 години

Има ли българи които четат този сайт от Беларус ??? Да ми съдействат как мога да замина в тази свободна и прекрасна страна??? Ако могат да ми съдействат за някаква работа , аз ще си платя квартирата за няколко месеца ??? Също така ще си платя и за консултация , какви документи трябва да се подготвят за заминаване ??? И за колко години се взима беларуско гражданство ?????

15

SV

преди 3 години

Когато говорите, че САЩ спирали руските ваксини, запитайте google колко % от руското населене е ваксинирано и си задайте въпроса що се цели износ на sputik v, след като по-голямата част от населението на русия не е ваксинирано.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"На Световния конгрес по ваксините "Спътник" е обявена на Второ място по ефективност"Даже и медиите на Путин не смеят да лъжат толкова, колкото българските русофили.

13

Само питам

преди 3 години

До АнонименКакво да четем бе русанке, на рашките и Новичока им е менте, пък камо ли ваксините!

12

Анонимен

преди 3 години

На Световния конгрес по ваксините "Спътник" е обявена на Второ място по ефективност!На първо са обявили Модерна.Четете декларацията на конгреса на английски!

11

БУЛЪОНКА

преди 3 години

До ДоДо Анонимен 14БАУ бауууу БАУ БА

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"ми то третия свят е на светлинни години пред нас! така, че..."Ми, бягай да живееш там .... *** нещо не щеш.То и щерка му на Лавров не ще.И руските Олигарси.Даже и сина на Нинова не ще ....

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14ми то третия свят е на светлинни години пред нас! така, че...

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5"Пак четете под диагонал прескачайки букви. Вежте какво е предложил Президента на САЩ и защо той го е предложил" - защото ако го беше предложил путин, нямаше да се приеме!

7

Анонимен

преди 3 години

Похвално е да ни уведомявате какво се случва в Третия Свят. След Русия може да пуснете по една статия за Папуа Нова Гвинея и Свазиленд, еднакво заинтересовани сме, няма шега.

6

Анонимен

преди 3 години

До даааВинаги ме е радвало да чета компетитнтните мнения на върли Сталинисти за човешкия живот .....

5

дааа

преди 3 години

До ЛудостДа така е ,за САЩ човешкият живот и пет стотинки не струва.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"а с_путник хард когда?"Чака се третата преварка на китайския спирт и ще я одобрят и нея.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5"Пак четете под диагонал прескачайки букви. Вежте какво е предложил Президента на САЩ и защо той го е предложил, а не например Путин."Щото президента на САЩ мисли за проблема на Човечеството, а Диктатора от Кремъл си скубе плешивото теме, че не се е сетил той да го предложи това като пропаганден ход (щото Русия с качествени ваксини не може да помогне така или иначе).

2

Лудост

преди 3 години

Колкото и даса добри Руските ваксини политиката ги спира, свидетели сме как сащ притиска държави дане купуват Руски ваксини въпреки че умират хора без помощ.

1

Анонимен

преди 3 години

Продължават да одобряват "ваксини", но това не пречи да ударят над 500 хиляди смъртни случая от ковид от началото на пандемията. Продължават и да "доставят" само боооклук на страните, които са си поръчали Спутника. Продължават и да не дават информация за това как са се получили резултатите за ефективността, за която претендират.С други думи: всичко в Северна Корея - 2 си е постарому.