20

АнонимеН

преди 3 години

СПУТНИК БЕШЕ ОТХВЪРЛЕН НАПЪЛНО В БЕДНА БРАЗИЛИЯ!!!СПУТНИК ИЛИ Е СЛАБО ДЕЙСТВАЩА ИЛИ Е НЕКАЧЕСТВЕНА ИЛИ И ДВЕТЕ, ЗА ДА Я ОТХВЪРЛЯТ ИЗЦЯЛО!

19

Анонимен

преди 3 години

Убива вируса най-добре като убие приемника на вируса.

18

Анонимен

преди 3 години

От американска агенция на конгрес в Америка, какво очаквате, да обявят Спутник ли за най-добра ваксина?

17

АнонимеН

преди 3 години

КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ?ЗА МОДЕРНА ГЛАСУВАЙТЕ + ЗА СПУТНИК С -

16

Анонимен

преди 3 години

Двете РНК-базирани ваксини са обявени за най-добри!!Само да споменем, че това са първите такива ваксини пуснати в света и то без да бъдат напълно изследвани.

15

Анонимен

преди 3 години

Какво друго можем да очакваме от Световния конгрес по ваксини във Вашингтон 2021г?Чудно ли е, че Пиндостан си е присъдил короната? От хорски срам включили и Спутник V.

14

АнонимеН

преди 3 години

ЦЕНАТА ПОКАЗВА И КАЧЕСТВОТО!!АСТРА 4$СПУТНИК 10$ДЖОНСЪН 10$ПФРИЗЕР 20$КИТАЙСКАТА САНОФИ 30$МОДЕРНА 38$

13

АнонимеН

преди 3 години

ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ПЛЮЯ ПО ПФРИЗЕРА, ДИЗАСТРАТА И ТОКСИК И ТОКСИК.НО НЕ СЪМ ПЛЮС НИТО ВЕДНЪЖ ПО МОДЕРНА!!!-----------------ВЪПРЕКИ ТОВА ТАЗИ ВАКСИНА Е В ОГРАНИЧЕНИ БРОЙКИ И Е САМО ЗА РЕКЛАМА!!КОГАТО СЕ СЛАГА В БЪЛГАРИЯ СЕ КРИЕ ДО ПОСЛЕДНО КЪДЕ СЕ СЛАГА И СЕ ОБЯВЯВА В СЪЩИЯ ДЕН , ЧЕ СЕ СЛАГА НЯКЪДЕ СИ!ЗАКУПЕНИТЕ БРОЙКИ ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ ВАКСИНА СА СИМВОЛИЧНО КОЛИЧЕСТВО САМО ЗА РЕКЛАМА , ЧЕ Я ИМА И НЕЯ!

12

Анонимен

преди 3 години

Нашата е по-добра от Модерна, но не дадоха пари да се доизкусури. Накрая ще намаже Пастьор.

11

Анонимен

преди 3 години

Между американско и американско одобрявам за най-добри американските.Горе-долу това са направили.

10

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ ОТДАВНА!!ТАЗИ ВАКСИНА Е 10 ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ АСТРА

9

псивирусолог

преди 3 години

Ама как ги правят на луди на запад не е истина просто. На изток също така , но има и нормални. Докато на запад са неспасяеми.

8

Цирк

преди 3 години

Сами си правят измислени конгреси без ясни правила и критерии и сами си награждават тяхната ваксина, нощо ново за сащ.

7

Слушайте Вовата

преди 3 години

Той преди малко изплю камъчето за всички ваксини срещу страшния корона-шапка-вирус - и то от желание да ухапе лекичко конкурентите на руските ваксини. "Дали е така, ще стане ясно след 10 години, след дългосрочното приложение и анализ на резултатите." Ех, Вова, затова не те щат в клуба на господарите, все се изпускаш. Значи дотогава цялото човечество е жертва на експерименти, за които никой не носи отговорност. Я бягайте да се боцкате по този случай. Невродегенеративните заболявания ви очакват.

6

Леша

преди 3 години

Като малък си мислех, че извънземните, чрез появяването си, ще обединят човечеството и ще ги смачкаме и колонизираме. Сега не ми пука дали има извънземни.Вече знам и виждам, измислената пандемия на така наречения "елит" ще обедини хората срещу тях. Хубавото е, че и ТЕ го знаят, но това беше единствения им ход, от отчаяние.Показаха ни колко се е скапал техния свят. Време е да го съборим, за да построим нашия - истинския.

5

Анонимен

преди 3 години

Компания която оперира от десетки години и СЕГА имат за първи път одобрено лекарство ... Браво

4

Put in

преди 3 години

Пак пустите му американци, ехх.. !

3

Потрес

преди 3 години

АБСУРДА СТАВА ПО СТРАШЕН И ОТ ФАРС!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Mode RNA и е анаграма на DаemonRAМатрицата на гадниците се чупи и "ваксините" няма да ги спасят. Скоро, всички ще ги виждат, много скоро.Корабите над хоризонта които хората снимат, застиналите птици във въздуха, моловете които се изместват нагоре снимани отдалеч. Холограмата се скапва.

1

Анонимен

преди 3 години

Ех, то не са хвалебствия, награди, репортажи, скрити реклами, какво ли не правят, за да ни търсят нас, а не ние да търсим ваксините.