95

Анонимен

преди 3 години

"Тъnume" корейци си пият истинско кисело мляко , а ние , щот сме много умни и най вече ни мързи да си направим такова в къщи , нагъвами всякакви бokлyцu дело на знайни и незнайни бг-алхимици ! Това , че им пълним гушките е едно ,но по-гадното е , чи си съсипваме здравето ,а те да печелят !

94

ГЕРБ forever

преди 3 години

Баце знае тайната на киселото мляко и затова изплюсква всеки ден по една кофичка и затова е здрав като пън.Допълнитено към него добавя и няколко лъжици свинска мас, което оформя сегашният му закръглен вид. Така,че ако искате да сте здрави и без Ковид правете като него и не забравяйте свинската мас!

93

Рамбооо

преди 3 години

Eдин човечец беше предсказал!Помнете, че един ден чистото мляко ще го купувате от аптеките с рецепта.....

92

Анонимен

преди 3 години

До ПорЦеланИ аз съм израснал с козе мляко и сирене. Щом мирише млякото значи не зная как да ги гледат животните. Козата обича чистотата, не всеки знае как а се грижи правилно за тях.

91

замислен

преди 3 години

До Така такаМи, продаваме им бацила за подкиселяване.Нормално е българската фирма продавач да печели.

90

светнат

преди 3 години

До Анонимен 100Не, но за сметка на това все още има малки български млекари, които използват българския бацил за подкиселяване LB.Хората масово не знаят и налитат на буклуците на Данон, които нямат нищо общо с българското кисело мляко.

89

ПорЦелан

преди 3 години

До 100. Преди две седмици закарах майка ми на Кремиковският манастир. Тя изкара Ковид , та малко да се разсее. Та оттам купихме овче мляко и извара. Млякото беше хубаво, но един стъклен буркан струва 5 лева. Имаше и козе. Аз съм израснал с козе мляко, сирене и суроватка, но вече не мога да го пия - мирише ми на пръч.

88

Анонимен

преди 3 години

a дали това мляко се внася в БГ?че тук само разни чужди буламачи ядем за кисело мляко!

87

КВИ СА ТИЯ ВЕ!

преди 3 години

Кви са тия курейци ве, така да се подиграват с Бойко Борисов!БОЙКО AKO ЧУЕ, ще ги изнасили на камера всичките. От кое село са тия?

86

Аха!

преди 3 години

Значи щом са взели белодробна тъкан и са я обезвредили на 77% от Кови, това значи че ако искате да няма Кови Дивитнайси, трябва да вдишате малко кисело мляко по БДС.Не може да го шмъркате. Знам, че веднага си го помислихте, но не може.

85

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИМА ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ https://lbbulgaricum.bg/

84

акъл море

преди 3 години

До ФелайниИскаш да кажеш,че кюлчетата и плейметките не са глупости,така ли!?:))

83

Анонимен

преди 3 години

Истинското кисело мляко е мехлем за душата, но вече в магазините няма такова. Столетниците ни наистина са израснали с млякото и това не е без значение.

82

Анонимен

преди 3 години

За това ли лятото нямахме ковид? Защото народа жулеше таратор?!?!

81

Край

преди 3 години

Абе добро е българското мляко - юнашко.Не е като турската клизма.

80

Анонимен

преди 3 години

Понеже обясняваха как тоз Ковид-19 чрез фермент на протеина се промъквал в клетките нарушавайки функциите им като възпроизвеждал лъжливо фермента исе присламчвал към тях,но явно пред фермента от тез бактерии не му минава номера и при употреба на такъв фермент познаваем произведен от млечнокиселите бактерии наложил се при протеините е сериозна защита срещу проникването на вируса плюс това като компонент е кисел.

79

Евро-Атлантик

преди 3 години

Това е недопустимо ! Няма такова нещо българи да създават такъв продукт ! Безчинство ! Германия , Франция или Белгия ....те са го създали ! България едни домати вече не може да произведе за това фактите говорят ....внасят от ЕС домати ! Клеветници !

78

Гроби Таласомо

преди 3 години

Колкото до киселото мляко, *** пичови, мой си го квасите, бре, за кво ви е отм агазинят? Продава се, домашно пресно мляко, сварявате го, оставяте го да поизстине, във фаза, да е топло, но не горещо, нмаливате го в едни компотени или средно големи буркани, аквате му по 1 чаена/супена лъжица от киселото мляко "Елена".В него има бацил;))) или от купено некое домашно от производител, разбърквате хубаво, тургате капачките и го завивате с одеалата.След 4 до 5 часа, киселото млеко е готово. В хладилника

77

Гроби Таласомо

преди 3 години

Пичови, щом Кунчев, не ви е рекъл нищо за киселото мляко, ич съ не фатайте на тая уйдурма. Корейците са доказано луди;)))

76

ПорЦелан

преди 3 години

Възможно е. Бях болен от 20 март до 5 април. Около седмица бях много зле и пиех само вода и лекарства. Отслабнах 8 килограма. Първо започнах за ям мляко. По една кофичка на ден, после яйца, после баница.