18

510 млн.ваксини

преди 2 години

на 67 млн. население.По колко на човек? На мен не ми се смята.Иначе казано - хванеш ли се на хорото, ще го играеш докато свири музиката.

17

Спец

преди 2 години

Щото там никой не пита коя ваксина да избираш, и коя не ти харесва. Нямаш право на мнение, държавата е решила.Тука всеки много умен се пише.

16

До 17

преди 2 години

Е, ако има по -мърморещо и недоволно същество от нашенеца..И ваксини има колко искаш , че даже и избор даже коя да си сложиш. Ама то ш в това е проблема. Дай му на едно магаре две купи сено да избира и то ще си умре от глад .

15

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания досега са ваксинирали 52,2% от цялото население с поне една доза и 23,8% с две дози. Къде да те, къде сме ние?!

14

Анонимен

преди 2 години

Там си пазят хората и застрашените ги ваксинират. В България мутрите се бият в гърдите колко са велики, а хората умират и ваксини няма.

13

Млад комунист

преди 2 години

Трета ваксина през есента досущ като сезонната грипна ваксина.Грипът като болест изчезна,"Излъганите камилчета"-филмът.И две наистина свободни и независими държави Куба и СевернаКорея.Туй що е написано не може да се забрави.

12

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, планът си върви. Ще има после и четвърта и пета и шеста ваксина. Ваксините, на тези които издържат много - ще са поне 20. То ся започва, само глейте за ко иде реч :D

11

Анонимен

преди 2 години

До азМежду другото, нали знаеш че в Северна Корея нямат заболели и починали от коронавирус? Така че явно и без никаква ваксина може.

10

аз

преди 2 години

като се погледнат данните във Великобритания , положителните тестове са 0.2% в момента и 27 сдали багажа за деня. Айде сега сравнете го с 15-20% и доста повече умрели при доста по-малко население и картинката става ясно.А все още 50% в UK са с първа доза.Искате или не явно всичко минава през масова ваксинация

9

баба ви Мичка

преди 2 години

Този Борис май наистина му "хлопа дъската", щом така е решил да морисвоите . . .скъпоплатени за страната му пенсионери !?

8

овцата Доли

преди 2 години

абееее, ако първата не ви убйеее, втората не ви убйееее, потретвайте и почетвъртвайте. беееез странични дефекти. ГМО овче на пазара не щат. биомасата за компостиране само ще я ползват. бийте си дозите бееее. от вас зависи имунитетът ми бееее.

7

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Ми... Аз вече съм в тая част от събитията, когато или трябва да почна само да пиша "нали ви казах", или да си трая и да се смея... Та така.

6

Анонимен

преди 2 години

Всеки над 50-годишна възраст във Великобритания ще може да си постави трета доза от ваксина срещу коронавирус през есента.------------След това 4-та доза до/преди Коледа.5-та доза до началото на пролетта.6-та доза приди началото на лятотото.И така..., по две - три боцкания годишно, в близките една - две години!

5

Анонимен

преди 2 години

3-та,4-та,5-та,n-та... 510 млн трябва да се употребят все пак!

4

Доц Мангъров

преди 2 години

Всички тук сте от реп ки и тапети, в ЮК се справиха и са първи заедно с Израел...се ля ци те в БГ да плюскат агне и да не мислят много

3

Анонимен

преди 2 години

И с 10 ваксини да ги ваксинират резултата ще е същият.По лошото е че след някой месец като почнат да *** и ваксаните ще е голем майтап.

2

Анонимен

преди 2 години

Теа ще заприличат на цедки

1

Анонимен

преди 2 години

Една доза е добре, но още по-добре е с две дози. Трета доза - за пълно изкореняване, а за тотално - четвърта доза. За абсолютно - пета доза, а шеста и седма - за по-сигурно. Осма, девета и десета доза - за всеки случай, да не се обърка нещо...Да се смееш ли, да плачеш ли? Ваксинираните плачат, неваксинираните се смеят...