22

Анонимен

преди 2 години

Сега се получи така, че смъртта от Ковид-19 изпреварва с малко или повече смъртта по друга причина и би трябвало починалите по други причини леко да намалеят, а те се увеличават, защото починалите не са били тествани и ги регистрират като починали от нещо друго, а не от Ковид-19.

21

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката за починалите по седмици в България, се оказва че има огромен ръст на починалите по причини различни от Ковид-19, спрямо предишните години, съвпадаш с пиковете на смъртността от Ковид-19. Това означава, че масово хора починали от Ковид-19, ги пишат като починали от нещо друго.

20

Анонимен

преди 2 години

Май няма нито един ваксиниран сред починалите вчера, а и как да има при толкова малко ваксинирани .

19

ШМЪРКАН

преди 2 години

Всчки наркомани и пияници като починат спокойно си ги пишат К19 и всичко е точно.

18

Анонимен 007

преди 2 години

А били ли са ваксинирани починалите? Това е важно и трябва да се знае. Но по незнайни причини тази информация се крие от народа. Даже мои коментари с подобен въпрос бяха изтрити в същия този сайт пак по незнайни причини. И друг въпрос: Преди коровируса от какво умираха хората? Сега всички умират от ковид, разбрахме го, но води ли се статистика на брой починали преди и след пускането на изкуствено създадения вирус-убиец?

17

Руйо

преди 2 години

Умират от неоказана медицинска помощ!

16

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите си отиват, но от тях и без това няма смисъл на този свят.

15

Анонимен

преди 2 години

До До идиoтапо-долуКато не ми харесва здравната система, не ми казвай аз къде да живея и работя. Аз съм роден тук и съм гражданин на тази държава. Една стотинка не дължа на държавата под каквато и да е форма. Обаче държавата на мен ми дължи много. Защото аз плащам, тя прибира. Това че здравната система е съсипана, не съм аз виновен. А на теб да ти пусна един тупаник в муцуната искаш ли? И като отидеш точно сега и те видят с изкривена муцуна, да те върнат щот си нямал ковид. Така добре ли е?

14

Анонимен

преди 2 години

Шашът продължава да ни се налага , няма рахат ! Не ми е ясно защо е всичката тая пропаганда ,с такива подробности , защо няма такива подробности да оздравелите , пимерно или за някоя наистина стойностна (?!) статия ?Явно ,спуснатите опорки добре ги спазвате!

13

До идиoтапо-долу

преди 2 години

Да ти пуснем едно DMS-че за парички за ПиСиАр тест и еднопосочен билет и такси до терминал 2 не искаш ли?Като не ти харесва здравната с-*** в България никой не те задължава да живееш тук! Но когато шефа ти в кухнята отново те изрита като малко кученце обратно в родината ти, пак ще ревеш, че не си се осигурявал.

12

Срочно проучване

преди 2 години

Warnings about Да се докладва убититите с дигитално холограмно пресканиращо оръжие били ли са здравно осигурени.Мед мафията убива с рекламна цел предимно здравно осигурени следени през нагло престъпни лични документи с хологрмани и други оръжия в тях...

11

Анонимен

преди 2 години

Като останеш без работа, в нормалните страни държавата ти поема осигуровките. Защото по някаква причина си останал без работа. И ти плаща помощи. Тук - отиваш в бюро по труда, обаче няма осигуровки. Един месец да седиш без работа и баааааам. 4 години и 11 месеца си плащал, ама на 12 месец от годината - ми имате прекъснати здравни права. И така заради 1 месец, губиш останалите 4 години и 11 месеца. Бе айсиктир от тука бе.

10

Анонимен

преди 2 години

До До 7А да ти разбия муцуната искаш ли? Тарикатчета обичал той, ти да видиш льольото. Аз имам осигуровки за 5 години, тия на по 50-60 те нямат. ***.Всеки месец ми се удържат пари от държавата, в размер на 350 лв. Едно хапче не ми е дала тая държава. Де отиват моите пари, ай кажи. Ти *** *** мaйHa, ceлтaк.

9

Анонимен

преди 2 години

Децата били преносители, те най много се заразявали... 0 едно дете не съм чул да е починало от ковида. Едно. Всичко друго мре от ковида. Ми да, дете отде да има хипертония, от де да има сърдечно заболяване, от де има проблеми с кръвоносната система? Всичко над 20 години, има проблеми здравословни. И те мрът. Едно дете няма дето да е умряло от ковид. Те и другите не са от ковид, ама ги пишат ковид. Щото детето заболявания няма, тия над 20 - те имат заболявания.

8

До 7

преди 2 години

В друго си е цял живот и 5 пари да не си дал за здравни осигуровки и да разчиташ, че когато се разболееш, ще дадеш 50лв. и ще си наравно с останалите плащащи си осигуровките. Ей такива дребни тарикатчета като теб най-обичам!

7

Анонимен

преди 2 години

Няма данни за заболявания. И вече го пишат ковид. Няма данни, щот оня изцкления москов, направи така, че като нямаш осигуровки 5 години назад и като идеш на лекар да плащаш. И хората не ходят. Те пари за хляб нямат, камо ли за лекар. Затова няма данни. Тия дето ревът че здравната система е съсипана, то те я съсипаха. Изцъкления веведе 5 години назад и си би камшика. Народа мре от всичко друго, но не и от ковида. Даже тия на кислород, дето са с пневмониии, те от туберколоза, не ковид. Ай ша ви...

6

Анонимен

преди 2 години

Нещо въобще не пишете за шведите последно време, що така?

5

Анонимен

преди 2 години

Нормално при народ който вярва на врачки и не вярва на лекари.

4

Анонимен

преди 2 години

Половината са ваксинирани

3

Анонимен

преди 2 години

Нема да се научите как да пишете новини... туй си е чиста пропаганда, но вие служите на баце така че разбираемо..