75

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да плюете Каракачанов той е патриот. И да, работил е за службите, борейки се да върне Македония на България! Но вие смятате това за нещо лошо, докато величаете шпионите на Москва и Вашингтон! Гласувайте пак за Слави чалгата, дето издигна на пиедестал ДПС, лъжейки ви че е патриот.Вижте в Учиндол коя е първата по вот партия - ВМРО! И си задайте въпроса защо хората от Учиндол смятат ВМРО за истински патриоти! Питайте ги защо са гласували за Шкембелията, а не за оня дето познават от 60 г.

74

Ортопед

преди 3 години

Многото килограми водят до проблеми с менискусите...

73

Шкембе

преди 3 години

Шкембе войвода май се опитва пак да говори нещо си...жалко че няма мозъка дори за това

72

Анонимен

преди 3 години

ВМРО се бореха за силна армия и успяха заедно с Герб да модернизират армията. Борят се и срещу управляващата хунта в Македония. Като цяло важна партия за нашата държавата. От новите партии влезли има доста по неудачни избори.

71

Анонимен

преди 3 години

Голям патриот, неговото правителство въведе Съвместно съжителство вместо Турско робство в учебниците...

70

Сатира

преди 3 години

Чуждопоклоника и министър в оставка Гъчи-ръна в изпълнение на завзетата от него позиция.

69

Анонимен

преди 3 години

Много добре мислим преди избори. Затова светата троица Скатажията Неволята и ти Русенски Македонецо ще гледате парламата през кривио макарон.

68

Анонимен

преди 3 години

Костов - премиер!

67

Анонимен

преди 3 години

Мнение на агент от ДС, син на Клечка от ДС, който му направи партия, съгласувано с КГБ и бандата на Любен Гоцев, за употреба по предназначение, когато му дойде времето, верен плужяк на Путин, не трябва да се приема изобщо.

66

извод

преди 3 години

Имало смисъл ако партиите работят за държавата. Партиите не работят, работят хората от партиите и те работят само за себе си, за съжаление. Затова на изборите отиват около 50 процента от имащите право на глас и една трета от тях са предимно роднините на кандидатите или очакващите някакви облаги.

65

Егати СКАНДАЛА

преди 3 години

Що не напишете как Премиера в оставка Борисов е гледал клипове с изнасилвания на БГ затворници и ги пращал на бизнесмени за да му се отчитат по бързо!

64

Гиб Мелсън

преди 3 години

Човек, който нарича себе си патриот, автоматично означава, че е никакъв патриот. Истинските патриоти не се самохвалят и не се само-оценяват. Както и да се обединят, въпроса дали ще прескочат високата 4 процентова бариера остава в сила. Може да прескочат, но може и да не прескочат. Валерката си е тежък воденичен камък, трудно се плува с него. Москофф правеше някаква далавера с турски ваксини и затова го изгониха а сега ще е пръв патриот борещ се против гласовете идващи от Турция. Истинско шоу!

63

ШКИМБЕ УЙУОДА

преди 3 години

НА ТОЗИ БАЛКОНА МУ Е КОЛКОТ АПАРТАМЕНТА МИ БЕ ТЯХНОТО *** КРАДЛИВО! КАЗАХ!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Измислих го! Но за теб не се сетих.

61

Истукан

преди 3 години

Дебеланчо, да си гледа ВМРО.

60

ВМРО

преди 3 години

64 ОП постигна всичко което беше ОБЕЩАНО, и за което беше във властта последните 4 години! Да изброявам ли? А що се отнася до " плескането с ръце", ние сме коалиция с НФСБ не от вчера или онзи ден! Прозира страх от туй, че Патриотите пак ще ви объркат мечкарските сметки! Както беше миналата година с руския пуч на радев- божковСКЪЛ- А! За нас има само България, русия липсва като какъвто и да е приоритет!

59

Анонимен

преди 3 години

Този е агент на ДС. Какво повече с се мисли

58

Анонимен

преди 3 години

E ние сме го измислили - против ГЕРБ и псевдопатриотите

57

Билла и шкембе

преди 3 години

Този си поверена ,че аха да влезе сега ще дори НФСБ да се измъкнат наесен +герб 30% ,ни става друг кой ,че да ги натаманим.

56

ВМРО

преди 3 години

63 Москов не е лош човек- принципен, антиджендър и не е корумпиран, КОД е по- добрия вариант от Воля на Марешки в коалицията- ВМРО- НФСБ. Марешки чесно казано не знам какъв е веднъж е анти Дпс, друг път ги защитава, веднъж е върл путинофил, друг път се кълне, че ще брани България ...изобщо тоя човек не е съвсем наред! Но принципно нямам нищо против и Воля да участва в патриотичната коалиция, и да разкараме психопатите- истерици- ЧАЛГАРИ от НС! НС НЕ Е ЦИРК!