229

Гаро

преди 2 години

Има ли суджуци още

228

Джо

преди 2 години

Тренчев може да направи , но Енчев може само да мечтае.

227

Герговия Г.

преди 2 години

Велизарчо говори сякаш бспто няма вина за това. Велизарчо, моето момче партията, която те вкара в парламента е основен виновник за дереджето на пенсионерите. Когато любимата ти партия майка беше във властта масово хората бяха осигурявани на минималната работна заплата. Това което се опитваш да направиш се нарича демагогия и популизъм. Остани си със здраве Велизарчо. :)

226

seira

преди 2 години

"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксАКО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!НАРОДЕ!!!!!

225

Анонимен

преди 2 години

Призоваваш..., ама ти ще излезеш ли:))

224

Болни мозъци

преди 2 години

Бойко като слага пенсионерите във човали за трупове имаше ли бунт? Нарече пенсионерите "ЛОШ БИОлогичен матерял"! Сега Велизар Енчев иска "лошия матерял" да дига бунт за Бойко. Верно *** е народа ако вярва на този ИЗВЕРГ.

223

финансист

преди 2 години

за май и юни са осигурени от Борисов ( за последните 10 месеца= 1 милиард и 110 милиона), от месец юли ги искайте от Радев и протестните партии..........

222

Пенсионер

преди 2 години

Популизъм от БСП!!!

221

православен патриот

преди 2 години

Велизар е голям патриот !!!

220

Ханонимен

преди 2 години

Дали прокуратурата ще се самосезира за призоваването към БУНТ от каманистадолен? И точно хора от тази партия зоват ограбените от тях?

219

Голям прос

преди 2 години

248, Иван Костов прецака пенсионерите, следващите го имитират

218

Анонимен

преди 2 години

Е СЕГА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАЕМЕ С БСП. ОТКРАДНАХА 28 МИЛИАРДА ОТ ПЕНСИИТЕ СЕГА СЕ ПОДИГРАВАТ. НАЙ МАЛКО МОЖЕ ДА ГИ СЪДАТ ЗА ОБИДА И ДА ГИ ГЛОБЯТ 28 ЛЕВА. И ДЕЛОТО СЕ ПРЕКРАТЯВА И ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪДИ ПЛАТИЛИ СИ СА.

217

8

преди 2 години

Естествено , че малцина ще излязат!Малодушие ,страх !Типично по български!А и много от софийските пенсионери са с високи пенсии!

216

АЗ ТОВА ВИ НАПРИХ

преди 2 години

Станахте ми безинтересни на калинките говоря. ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ САМО СЛАГАТЕ МИНУСИ БЕЗ ДА ЧЕТЕТЕ а знаете ли да четете? НА СМИСЛЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ КОМЕНТАРИ РИПАТЕ КАТО МЛАДА БУЛКА НАСЕДНАЛА,,,,,,,,,,,,,,ПОСЛЕ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СТЕ ДОБРЕ ПРИ БОЙКО. АМА НИЕ СМЕ ЖИВЕЛИ НА ЗАПАД ИМЕННО ЗАРАДИ А НЕ ЧЕ НИ Е БИЛО ДОБРЕ В БГ. И като умрат близките ни ПЕНСИОНЕРИ няма да пращаме парички. И НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ И ФОНДОВЕТЕ ЩЕ СВЪРШАТ И НЕКОЙ ТРЕБЕ ДА ВРЪЩА ЕДНИ ЕВРО ПАРИ.

215

Българин

преди 2 години

С стаж от кумонистически време когато се преизоълняваха петилетки шестилетки и те подобни сега взимат най ниските пенсии ограбени от кунонисти

214

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхме поставили през 1989г. БКП/БСП ИЗВЪН ЗАКОНА, сега щяхте да живеете като Европейци с нормален стандарт. Да, ама не-трябва да търпим Геноцида на комунистите. А Енчев щеше да е в затвора и там да се щавят с Жамбаски....

213

От Мен

преди 2 години

Поредната измама на кумонистическията мафия унищожи ха България от 30 години насам и продължават да го унищожават до гроб

212

Анонимен

преди 2 години

Номера щеше да мине 2001 или 2007-*** ... ама от тогава досега, измряха около 1 милион от старите пенсионери, а новите ви помнят номерата.

211

Анонимен

преди 2 години

Енчев ЛЪЖЕ безобразно.Към 1989г. комунистите изпомпаха и пенсионните фондове,не само фалираха заводи,фабрики и предприятия.Дадоха парите на свои хора в куфарчета и ги направиха червени робовладелци които спонсорираха партията.БКП=ДС=БСП са вредни за българския народ.

210

Пловдив

преди 2 години

С 1 млрд. лева точно какво ще стане с 2,2 млн. пенсионери. Хайде стига сте баламосвали хората, и какво ще се случи с тези трохи, ало има 30, 40% поскъпване на стоките от първа необходимост. Лично съм чувал от партийците ви в Пловдив пред хотел Санкт Петербург, по време на протеста за Ел. енергията " искали увеличение на пенсиите и заплатите, наглеци". Вие от БСП сте крадци, номера от 1001 нощ, няма да минат, няма да използвате народния гняв за се докопате до баницата, мошеници.