168

Анонимен

преди 2 години

Не била Мата, а била Маги. Не била Хари, а била Бадер!И други му я платили, щото Бацо обича подаръци, да си плаща не ще!

167

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА СЪУЧАСТНИЦИ В МЕГАПРСТЪПЛЕНИЕ!

166

Куче

преди 2 години

Бясно, мястото ти е в пъкъла и скоро ще те застигне провидението ...Ще разбереш, че който краде народна пара, краде от Църква.АНАТЕМА!

165

анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 180Какъв скандал бе?Някой си склеротик твърди нещо без да представя доказателства.Сетила се Мара да се побара за нещо станало през 2012г.Най-малко гинко билоба трябва да пие,че забравя много.Сега ще изпълзят всякакви никаквици обидени на властта да търсят реванш и да отмъщават.Да представят доказателства!Иначе и аз мога да кажа,че съм любовница на Радев.Ще повярвате ли?

164

Анонимен

преди 2 години

Къде е скандалът Илчовски? Брутални разкрития срещу Борисов, а в удобните медии - ни дума.

163

Sk

преди 2 години

Браво, Борисов! Много от красивите няма да влязат в НС, включително и ти!!

162

Анонимен

преди 2 години

Васил Найденов поздравява Бойко Борисов с песента "Спри, не си отивай. Ще ми бъду тъжно. Изобщо няма да ни липсваш !

161

И БиБи ще oнoждaт

преди 2 години

Притеснявам се ... БиБи и него ли ще го oнoждaт в затвора по протокол както известният бизнесмен.... Божеее, а дали преторианците Стъки и оня комсомолеца Гьорг като върли защитници нема да го отменят, като по млади !!!!

160

Пълен

преди 2 години

***!Историята много бързо изличава спомена за долни, подкупни, продажни предатели на Майка България! Нищо добро не направи и нищо добро няма да видиш ...

159

Анонимен

преди 2 години

Къде е скандалът с Илчовски? А? Журналисти...

158

Бачу Тиквун

преди 2 години

Тепърва и други бизнесмени ще проговарят и ще има много още разкази за престъпленията на Бачу Тиквун и хунтата му ! Ще има и нов главен прокурор и тогава всички в редичка от хунтата поемат към затвора.

157

Анонимен

преди 2 години

Откакто свят светува в мъжкия свят, а светът е мъжки, Мъжете се подреждат инстинктивно в йерархия спрямо най-големия Гад.За да не се обидят българските мъже същото правило важи и за гъсоците-Най-големият гъсок води "парада".Всяка смяна на "старшините" е за сметка на още по-голям терор над "ятото".Апропо,Всички западни демокрации са успешни върху експлоатацията на по-слаби те от тях съобщества.Борисов държеше България малко над повърхността на блатото, а сега ще се гмуркаме.

156

СЛАБОСТ

преди 2 години

Добре, Ще отрежем главата на Ламята и ще изникнат няколко по-малки глави.Борисов е еманация на българина.Всеки българин с власт е Борисов в мечтите си.Имаше една реплика на Роберт де Ниро в "Анализирай това":-Аз работя с животни и те много добре подушват слабостта!В цял свят на власт са силните мъже и ви уверявам, че в цял свят силните мъже са гадове.Просто в света има разделение на властите-държавни мъже, военни мъже, мъже на бизнеса, банкери.

155

Анонимен

преди 2 години

"Една година се занимаваха с това и ги ПРЕБИХМЕ на изборите.".......... и "няма да плащаш данъци, а ще плащаш на нас, иначе ще ти скъсат г*ъ-за" в панделата и ще ти вземем бизнеса и душата" - това е в държавата ни.

154

Anonymus

преди 2 години

Стига с тоя Боко бе.. ГЕРБ-ерски ли е тоя сайт, че само за него пишат.. Що не виждам новината за вчерашните скандали дето ГЕРБ окопират заседание за корумцията им.. Щото не им изнася явно..

153

Тома Биков

преди 2 години

СБОГОМ г-н БОРИСОВ.

152

Анонимен

преди 2 години

Само една дума..б........к.Не се съмнявай тиквун,и други бизнесмени ще проговорят и няма да ти помогнат ни Стъки,ни други подобни б....ци

151

Анонимен

преди 2 години

Студио за документални филми на ужасите Банкя представя: Как се прави бизнес в България

150

Анонимен

преди 2 години

Мутро, кажи как си рекетирал бизнесмени да плащат такса спокойствие понеже работели в твоята държава и дължали печалбата си на тебе и на твоята организирана престъпна групировка ГЕРБ. Този трябва да бъде съден, заедно с кръга около него за невиждани злоупотреби с власт, търговия с влияние и кражби на милиарди левове чрез обръчи от фирми и подставени лица. Но докато има Каскет и негови прокурори няма кой да ги пипне. Най-голямата мутра на прехода!

149

Анонимен

преди 2 години

МУТРАТА В ЗАТВОРА!!