36

Марияна

преди 3 години

Ама не е случаен и избора върху кой да падне беседката, Мариянчо лъжи всички за храната, хубаво, че си лъгал две жени за храната, че само на две места ти се е счупил глезена, защото ако бяха повече жените можеше и на сол да ти станат костиците!

35

Анонимен

преди 3 години

До ДаниАма тя Десито всичко може, може да изкара, че не иван лъже, а всичко е моя вина, и аз съм дявола не той!

34

Дани

преди 3 години

Това е дарение от Европейски фондове все пак, това са хората, на които Вие се възхищавате, а те са от долно зло на горе или на долу според мен и право в Ада, и какво мислите, че ще си печете на барбекюто- нас си! Демек Евро фондовете ни подсигуряват сигурен доход чрез смърт. Няма проблем това е Западна Европа те са елита те всичко знаят, възхищавайте им се още докато ни избиват!

33

В десетката

преди 3 години

До Анонимен 240 000 леваБесеДка идва от "беседа"-място за беседи, за разговори. БесеТка вероятно е нещо, което само ти си знаеш. Евентуално и Валери Божинов.

32

Едно към едно

преди 3 години

Керемидите са твърде тежки за такава конструкция. Нормално е след няколко години тя да не е толкова устойчива, колкото в началото. Ама някой някога е одобрил тази конструкция...

31

Анонимен

преди 3 години

240 000 лв за 10 бесетки, Майкооооо колко мъка има по този свят.

30

Анонимен

преди 3 години

Колко ли пари са усвоени покрай тези елементарни и некадърно направени беседки???

29

Бойко

преди 3 години

"Туй дето построих за 10 години, 30 дни не издържа..."

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28"Капиталистическото", с кавички.Щото им стърчат червените партийни книжки от джобовете на Усвоителите...

27

No Coment

преди 3 години

Какви са теа тези хранилки за пойни птички? Вие на това ,,беседка'' ли му викате? За тези гълъбарници ли са усвоени милиони евро? Сигурен съм че цената на срутилата се беседка е поне 10-15 хил. евро,колкото боксониера е панелен квартал.Караде се като за световно, на държавна хранилка да си на днешният ден брате.

26

Анонимен

преди 3 години

Добре, бе, мамакаму, хората къща строи за 300 000. Тези некадърни беседки не струват повече от 15 000. Направени за макс седмица, с участието на хора, които работят за надник 5 лева на час. Толкова не можахте да им направите основите? И Общината твърдяла, че се поддържат... Ами, тъпацинагли, нали всичко станало е безспорно доказателство, че не се поддържат!? Сега платете на момчето обезщетението от оставащите 200 000 или ги върнете!

25

Анонимен

преди 3 години

"туй дето построих за 10 години, вие за 30 не може да го ремонтирате!"Прав е Бойко!

24

Анонимен

преди 3 години

Капиталистическото строителство е направено да пада след гаранционния срок.Луд е този, който седне под капиталистическо строителство.

23

Анонимен

преди 3 години

Ползите превишават вредите от беседките.Колко хора са седяли без да им падне на главата.

22

Анонимен

преди 3 години

Конструкцията е изградена преди повече от 5 години с европейски средства.----- С такива тьпигьозлъци ГРОП открадна милиарди. В село Лозен направиха детска площадка накрай селото и отгоре монтираха вещица на метла, което беше страшно остроумно и възпитателно. Стоя няколко години като бостанско плашило, докато се декомпозира от слънцето и дъждовете.

21

Анонимен

преди 3 години

И от там са крали мръcнитe герберунгелски ръчички. Шкафчинциту на жипкаджията, оня дето дрон му жужи в спалнята, не е извор, трябва да се пълни с евраци и кюлчета.

20

аз да ви обадя

преди 3 години

Ха ха ха, точно както магистралите на Бойко - той ги прави като картинка, а вие ги рушите като шофирате по тях. После рИвете , че са за ремонт.

19

Анонимен

преди 3 години

Заглавието трябваше да е Европа опита да убие наш младеж. Майтапя се, ама не е за смях. Тези европари що безсмислени проекги финансираха.

18

Анонимен

преди 3 години

Навесът е паднал и по моя преценка основите са изгнили, които са под гнайсовата настилка. Всичко може да се предотврати, но за съжаление не е видяно. То няма и как да се види, отдолу под земята"Ми смотаните клептомани са платили на някой "наш човек" да го проектира и строи. Кой нормален проектант или строител ще остави дървото под настилката, където може да гние, а не може да се инспектира?

17

Това крайпътните....

преди 3 години

...дървета и евробеседките в България станаха крайно невъзпитани!Както и да е, нашенецът се е разминал само с няколко евроцицини и един нов евроглезен. Следващият път да внимава със стълбовете, особено когато е с кола ;)