70

Анонимен

преди 3 години

Ципов бил работил в МВР.Мая Манолова да каже по времето на соца кого изпращаха да учи в Москва като нея ?Много и се иска да е чиста, като сълза, но не е.

69

Анонимен

преди 3 години

Още на първата среща при Президента се показа неодобрение към кандидатурата на Ципов.ГЕРБ номинира.Сега е ред на другите партии.

68

Е

преди 3 години

Нали много укаха и дюкаха, ха да ги видим сега ! То да се хвърлят от трибуните бомбички и домати, всеки го може !

67

Dinosaurus

преди 3 години

До Венелин: ако наистина се оправяш, то явно си в сивата икономика или миеш г*з*ове в чужбина, защото работещите плащаме данъци, такси и целия масраф на политиците и е нормално да държим сметка кой се гаври с труда и живота ни. А такива независими разбирачи като теб си слушайте чалгата без да ми натрисате чалгаря за политик и сценаристите за депутати. Живота на хората не е шоу, като харесваш нови идеи, вземи си Сл.Тр. и Мая М и Христо у вас да ги издържаш, нали си добре!

66

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова пак Яхна Метлата

65

Анонимен

преди 3 години

Хамстер бягай Борисов идва

64

Партиец

преди 3 години

Деса е готова, бъди готова, винаги готова!

63

ЕЛИ

преди 3 години

МАНОЛОВА СЕ ИЗЛАГАЦИПОВ БИЛ РАБОТИЛ В МВР И БИЛ ОБИДА ЗА БЪЛГАРИТЕМАНОЛОВА ОБИДИ ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР

62

Анонимен

преди 3 години

Още ли чакате новите герои да ви управляват и да ви оправят жевотя?!*** те орицата начело с Маджо Бойкикев и Хаджигено Сбърканян,си имат поставени цели и задачки от спонсорите,Черепа,Прокопиев,Мустака,Бобокови,Фигуранта?!Последните ги обединява надвисналата заслужена разплата от Темида!Затуй единствената и основна грижа им е разбиването на държавата и правосъдната система и бързат неистово!Народа,Е,ас го в Народа!Крушовката дига пенсии,а кой ще ги плаща няма значение?Целта е да ошетат Гешев!

61

Анонимен

преди 3 години

чалгарите освен контра и хейтене друго не могат айде пак гласувайте за тях а Салвчу може и нов химн да напише и изпее

60

До пенсионер

преди 3 години

Прав ди друже, но продължават да не вдяват. Пропуснал си само бат Васко дубайски и Цецко белградски, както и *** от НСО новото УБО и картинката е пълна

59

Анонимен

преди 3 години

ПО ДОБРЕ ДА ЧАЛГЯСАМ ОТКОЛКОТО ДА МУТРЯСАМ.

58

Анонимен

преди 3 години

От ИТН са простовати, ама гербаджиите са много подли, на заседанието на парламента го показаха.

57

пенсионер

преди 3 години

по време на предизборната кампания всички заявяваха че са готови да управляват и да ви оправят живота , а когато дойде време да изпълнят заявеното настана хаос и оправдания . единствено ГЕРБ със или без Борисов извадиха реални хора , план и аргументи за управление . та , драги ми протестиращи , разбрахте ли за какво ви използваха , чалгаро,мая общата, тримата овчари,плажуващият ицко,импексова и фигуранто ?

56

милиционер

преди 3 години

Е, как да разбирам това - "обида за народа" ли е да си бил в МВР?Ами защо като стане някоя беля, викате полиция?Тая Мая за каква се има? Чиста непорочна девица!Айде да не използвам мръсни думи, но точно тя да прави оценки!*** такава!

55

Анонимен

преди 3 години

Чалгарските клоунни на Слави Чалгаров пак заеха ролята си на шут - шут в парламента, шут в ЦИК.Оставка и съд за чалгарите.

54

Dinosaurus

преди 3 години

Ало, протестърите, новите лица, полубоговете, не ви ли писна като развакена грамофонна плоча да повтаряте едно и също? Не можете да управлявате, един шеф на ЦИК не можете да предложите, отговорност не знаете какво е, обаче поне поне си признайте, че СУВЕРЕНЪТ гласува най-голямо доверие на Герб! Може до безкрай да ви се иска да правите избори с народни пари и по ваш кодекс, ама нама да стане! Хората ви видяха сеира, но търпението свърши, нагли жалки лъжци!

53

Emigrant

преди 3 години

Ой Дяволе,Дяволе?!Слез и си прибери вересиите!!Почни от мая общата,кюстендилската раз по ретина,мерудията на всяка манджа,капакът на всяка тенджера! Изобретателката на изборни кодексиПродължи с маджо бойкикев,най десния коминтерновец,най коминтерновския натовец!!Продължи с ненаучилия български представител на турската уйдурма и свърши с гвардейците на най младата столетна организация,незнайно защо наричаща се лява, незнайно защо наричаща се българска,незнайно защо наричаща се социалистическа ??!

52

маджо

преди 3 години

Пинокио гола вода си...как можа да допуснеш Ципата да стане председател на ЦИК?Спирам ти даренията!!!Ти си по зле юридически и от Барни Ръбел...

51

Анонимен

преди 3 години

Славчо, мама, още ли си по пижама. Слънцето преваля.