63

НОВО ПЕТ

преди 3 години

БАЦЕ, ВРЪЩАЙ СЕ ЧЕ ТИЯ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ ЩЕ НИ ОСТАВЯТ БЕЗ...ПЕНСИИ.....ТАКИВА КАШИ ЗАБЪРКАХА

62

Анонимен

преди 3 години

Нинова когато изкараш 5 лева заработени с пот на челото ще казваш кой да ги разпределя. открДНАХТЕ ПЕНСИОННИЯ ФОНД 90 год и си го поделихте купихте си долари изкупихте теноимпексите после долара стана 3000 и вие ни лук яли ни мирисали. само да знаеш ГОСПОД ГЛЕДА и ще ви го върне.

61

Люба

преди 3 години

Този ход е популистки.Пенсиите трябваше да се увеличат с процент колкото беше до 300 лева.ВМРО предложиха минимална 300 без осигуровки,без трудов стаж.Стана така,че хора работили 40 г.също са с 300 лева като тези без пенсионни вноски.Това е нечестно,с процента с който увеличиха минималните трябваше да се увеличат всичките пенсии,които са 40%от дохода. Най ниският в света!

60

НИЕ помним!

преди 3 години

Браво БСП браво Нинче, помним че 28 МИЛИАРДА от пенсионните фондове ИЗЧЕЗНАХА по времето ЛУКАНОВО В НЯКОЕ ЧЕКМЕДЖЕ кога ако не сега му е време да ги извадите И ДА ЗАРАДВАТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ.

59

123

преди 3 години

До 68И ако намалят партийните субсидии на 1 лева какво? Това са 20 милиона за година. Къде са 20 милиона къде са 1 милиард 120 милиона.Този Георги Ганев правилно е синтезирал проблема на пенсионната система. Не ми харесва, че вижда решението в увеличаване на пенсионната възраст. Това обезмисля въобще този вид осигуряване. Така или иначе този вид осигуряване рано или късно ще изчезне в страните в които населението продължават да застарява. Просто няма как да функционира.

58

asd

преди 3 години

Нямам коментар по темата, ясно е че има нужда от актуализация на пенсиите. По интересното е как сегашния парламент прилича на цирка от началото на 90-те години. Старата зала и скандалите и обвиненията буквално ме върнаха 30 години назад и петъчния парламентарен контрол по онова време. Същият цирк! Само обвинения и разсъждения кой какво крал без никой да мисли напред и как да се оправи ситуацията.

57

Анонимен

преди 3 години

Гадове гадни, ще си направите субсидията 1 лв. и ще има за пенсии. Как само гракнаха тия от ГЕРБ за намаляването на депутатските заплати, а никой не вижда, че нищо не правят и вземат хиляди левове, даже не ходят в Парламента. Докато не се изчистят тези оядени нищоправци няма да се промени нищо. Страх ги е да не изтъкват кокала до който са се докопали, а пенсионерите да карат с 300-500 лв. Да им вържат заплатите с ниските пенсии, а не с измислената средна заплата. Хората работят за 600-1000 лв.

56

Корнелия

преди 3 години

Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласува на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със завидно единодушие. Поради това, че парламентът се разпуска другата седмица, предложихме да се приеме днес и на второ четене и най-накрая да получите справедливост за труда си. И тук маските паднаха. Има такъв народ, чийто представител е председателят на парламента, отказаха гласуването. ГЕРБ и Демократична България се обявиха също против. Всичко се случи под директния натиск на ДПС. Какво с

55

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да се случи, но не редно да е по този начин. Нека имаме правителство то да покаже от къде ще дойдат парите за по-големите разходи.. Защото иначе същите тези ще питат каде е фискалния резерв или защо теглим заеми...

54

Евроатлантик

преди 3 години

И какво,300 лв минимална пенсия с 38 г.трудов стаж ви е малко,така ли?

53

Анонимен

преди 3 години

Червената к,рва гони няколко заека с този див пополизъм, див като кантонерски х,й!!Първо да се докара и да измами за хиляден път наивните бабички,че много се загрижила за тях,та да и гласуват на следващите избори,второ да го начука на следващите управляващи да се потят като биволи из баир да се чудят от къде да смитат още един милиард,с който може да се поднови армията,полицията,медицината!Тоест да върже ръцете на Борисов евентуално при нов мандат,щото е ясно,че тя власт няма да види дока е жива

52

Нов

преди 3 години

Вземам 600+ лв. инвалидна пенсия, защото са ме осигурявали редовно (не винаги). Не събирам 30 год. стаж. Майка ми с 40+ год учителски стаж взема 400 лв.

51

Анонимен

преди 3 години

А хотелчето на Нинова в Гърция, купено с партийни пари как е ?!

50

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, но Мика Зайкова е много зле с икономиката.

49

Анонимен

преди 3 години

Браво нинова браво БСП УСПЕЛИ СТЕ И СУБСИДИИТЕ ДА ЗАЩИТИТЕ МАЙНеТА И НА ПЕНСИОНЕРИТЕ КАУЗА ПЕРДУТА ВАЖНО Е СУБСИДИИ ДА ИМА АКО МОЖЕ ТАЙНО ДА СЕ НАПРАВЯТ 2О ЛЕВА СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ ДЪЛЖИТЕ САМО 34 895 329лева плюс ток на позитано20 за 2 243 594 лева и неплатени сметки за 861 793 лева и неплатени кебапчета за 4 756 789 лева. МАЙ ПАК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СПИШ С НЯКОЙ ОЛИГАРХ.

48

Лицемерие

преди 3 години

Сценаристите не са ЛИЦЕМЕРИ!Те са просто професионалисти - за *** могат да правят всичко, в т.ч. и да гласуват.(спомняте си как Нешка казваше, че е професионалист, когато подкрепи Бареката)

47

защо лъжете

преди 3 години

Заглавието е подвеждащо, нищо не е успяла БСП. Не лъжете хората, заседанието беше преждевременно закрито.

46

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

5000 лева минимална заплата . Или се махайте от парламента

45

Батко

преди 3 години

Зайка като е толкова отворена защо не си съставиха правителство и да намерят пари.

44

до анонимен 42

преди 3 години

Първо никога не съм била от администрацията или пък от някоя партия. Второ в момента съм пенсионер от 2010 с пенсия 320 лв за 34 г. трудов стаж(работа в печатница). Точно заради тези 8 години, сега е 590. А сега си наплюнчи молива и сам го сметни, ако въобще мозъкът ти стига само да ръсиш глупости.