12

помнещ

преди 2 години

Кой беше тоя? Уж съм помнещ,а тоя ми е убягнал? -:)))Скрий се в миша дупка другарю "патерица" на още един другар дърт комунист! И не се показвай повече! Българина ви накара да си платите! И пак ще го направи,ако пак пожелаете "властта"!

11

Анонимен

преди 2 години

Поредният предател на християнската цивилизация.Скапан доносник.

10

американеца

преди 2 години

теб пък кой те е питал правилно или не ти само си получил съобщение

9

1

преди 2 години

утре ще ги посрещне,на летище,Граф Игнатиево,с"БИЛЛА" торбичка в ръка.

8

ЦИНИК

преди 2 години

До модерасчето кадя *** трий.Къкто ти обещах проклех тъ лошу.Ко не са извиниш веднага клетвата жа фане дикиш.Тъй дъ си знаеш.

7

дедо Ташунко

преди 2 години

Шкембе войвода за последно да се изкаже, ще го забравим веднага. Успя да се докопа до тлъстата депутатска пенсия. По - смешен и по - жалък военен министър България никога не е имала.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

А чии го крепиха ва Афганистан ?

5

SS

преди 2 години

Ще ви разкрия някой неща от кухнята на военния занаят.1 Обучение на сили за борба с бунтовници и партизани 2 Сигурност на държавния ръководител.Включва подготовка на отделения за ескорт и групи телохранители.3 Обучение на специални сили.4 Обучение на месни милиции за самозащита.4 Военни изследвания и препоръки.5 Водене на пропаганда с различни цели.6Продажба на оръжие и военна техника.Раздел тайни или (особенни )операции (дейности).За широката аудитория толкова !!!

4

Последния Софиянец

преди 2 години

Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена! Само генерал Бойко Борисов ще ни спаси!

3

Анонимен

преди 2 години

Щом "Изтеглянето на контингента ни от Афганистан е правилно", значи изпращането на контингента ни в Афганистан е крайно неправилно.

2

SS

преди 2 години

Войната винаги (още от древността) е била нещастие за едни и доходен занаят за други.Бил съм наемник през 90-те год в Югоизточна Азия ,а после като военен инструктор в една страна в Африка.Като последно се качих на контейнеровоз който трябваше да пресече Аденския залив там навремето гъмжеше от сомалийски пирати.Но нищо не се случи.Наемничеството винаги е било доходен занаят.

1

Анонимен

преди 2 години

Докъде стигнаха чертежите на самолетите?Чертаят ли, чертаят ли?