10

Анонимен

преди 3 години

А знаете ли приказката за принцесата, която казала на баща си, че го обича колкото солта? Стига пропаганда, в хранителните продукти от супермаркета е пълно със супер вредни съставки, но вие се хващате за солта. А нещо за ГМО, за рафинираните растителни масла, за бялото брашно и бялата захар?! "Дупките в небето" да коментирате, как влияят самолетните следи върху здравето ни? Но изглежда, че на вас и спонсорите ви не ви е в интерес.

9

123

преди 3 години

СЗО е организация за изтребване на човечеството.

8

НюрнбергскиПроцес

преди 3 години

за Престъпниците от СЗО!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако работиш на строеж, или тичаш маратон, имаш потребност от дно количество сол, ако си в офис на бюро - съвсем различно. СЗО са най-зловредното и смехотворно явление. Не само не са полезни за нищо, а директно и активно вредят.

6

Анонимен

преди 3 години

"...хората консумират два пъти повече сол от препоръчаната от Световната здравна организация (СЗО) граница от 5 грама..."===Количествата са опасни, защото са повече от препоръчаните от СЗО, а не заради проведени изследвания.Между другото, тази препоръка на СЗО излезе през м. март 2020 г. Направих си труда да изчета текста на тая препоръка. Тези 5 грама за определени на око. Липсват каквито и да е научни доказателства ЗАЩО 5 грама.

5

Анонимен

преди 3 години

До Ужастъ:Прочете ли последното изречение на статията? Може да хванеш рак на стомаха от този един грам сол в повече.

4

Ужастъ

преди 3 години

Вчера изядох 6 грама сол. Да не ми е станало нещо. Много съм притеснен.

3

Анонимен

преди 3 години

Каквото кажат тези безполезни палRчовци от СЗО, смятам да правя обратното. Вероятно имат някаква задна гадна цел, за да напишат това. А виж, за захарта не коментират.

2

WHO

преди 3 години

Наложете локдаун на всички докато не се научат да ядат без сол. К'во им се обяснявате? СЗО няма да се занимава със всеки наш проблем я!

1

Доктор Емилова

преди 3 години

Като ви говорих да минете на глад и чай, никой не ме слушаше!