29

Анонимен

преди 2 години

Нещо което трябва да го чакаш с часове да се зареди не ми го хвали.

28

Анонимен

преди 2 години

То и пре 18ти век хората в Англия са влизали във фабриките и са чупили машините

27

Програмистчето 26та

преди 2 години

Ай стига глупости....писал бил....хората в бранша ще ще скъсат лицев мускул от хилене....а драсни някое апче доматитите да почнат да зреят...... сега и веднага.....а трактори рабоещи без тракторист има от сто години но не и в Европа ....така че и там може да дрснеш едно апче...да тръгнат и в Европа ...ха ха...

26

Анонимен

преди 2 години

До Mitaka"Това е защото се взимат от нормалните паркоместа в центъра и по кварталитеи се правят зарядни места само за електрически коли и не може да се паркира."Всъщност това са най-често парко местата на самите живущи там, които така или иначе прекарват средно по 18 часа на ден, като сметнеш и почивните дни, екскурзиии и подобни.

25

Анонимен

преди 2 години

До 21Миналта година написах софтуер, който намали количеството на пестицидите, които трбява да се ползват на една нива, с около 90%. Останалите от екипа работиха на още по-добръ самоуправляващ се трактор. Даже и кабина няма. Виж, аз не се притеснявам. Нивата има какво да я обработва, полива, фертилизира, обезпаразитява, обръща и т.н.т. Искам ртебе да те видя, да ореш на ръка, като си толкова "голем мъжага". Споко, ще ти дам храна да ми върежш обувките. Без апликация!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10А за добива на петрол какво да кажем. Десет години след големия разлив в Мексиканския залив в уловената риба в района все още има нефт. Танкерите дето си мият резервоарите в моретата са супер екологични. А при добива на литий се хаби вода която се изпарява и се връща обратно като дъжд - кое му е замърсяващото на това? Изобщо не може да се сравнява с нефта.

23

h

преди 2 години

ще набримча дизела в чест на тази статия

22

Фейк Нюз читател

преди 2 години

При наличието на близо 12 хил зарядни станции в Мюнхен и околностите КОЛКО станции са били " натъпкани с кайма "?ЕДНА станция?И говорим за "вандалски прояви" или за маллоумието на ЕДИН ОТКАЧАЛНИК?А ТОВА ЗА УЖАСЯВАЩОТО ЗАСТАВАНЕ НА ПИКАП ПРЕД ЕЛ КОЛА БЪЛВАЩ ЧЕРЕН ДИМ ОТ АСПУХА СИ... НЯМАМ ДУМИ.За разлика от БеГе-то където гордия собственик на пикап, седма употреба го кара докато "умре" на пътя , германците , обикновено СМЕНЯТ возилото си на 5-7 г. продавайки го на някой източноевропееец ....

21

Анонимен

преди 2 години

Всички тези "екологични" алтернативи са поне три пъти по-вредни и поне пет пъти по-скъпи от конвенционалните си аналози.

20

Анонимен

преди 2 години

До БравоЧекай ти програмисти да ти копат нивата. Тия не могат и обувките да си завържат без помощта на някоя апликация.

19

fact

преди 2 години

БРАВО,БРАЯВО,БРАВО!

18

ааа

преди 2 години

До БравоБаш програмистчетата ще ти орат нивата да знаеш.Само че ще ти орат виртуалната нива, а ти с 200лв ще си купуваш каквото е родила виртуалката. То и сега е така, ако още не си загрял. Или ако не те кефи ходи си сади картофи и домати и яж каквото порасне.

17

Анонимен

преди 2 години

Само електромобили! СЕДЕМте сестри ДГД!

16

IQ 2.28

преди 2 години

каймата телешка, свинска или смес ? за един приятел питам

15

Mitaka

преди 2 години

Това е защото се взимат от нормалните паркоместа в центъра и по кварталитеи се правят зарядни места само за електрически коли и не може да се паркира.Друга причина не се сещам. Ако всеки сам си зарежда в собствения гараж или паркомясто не вярвам някой да направи нещо подобно.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен16Тая дивотия си я копирал под още 4-5 статии. Умна ли ти се струва?

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен16Ти си екземпляр от вида "тъъпанарус види"

12

Анонимен

преди 2 години

Защо пускате теми ''партенки''?!Важно е,че в парламента има бизнесмен,който иска да каже коя е Матахари и как са дощли кюлчетата в чекмеджето!Но ГЕРБ правят протести и скандали умишлено!Край с Тиквата!Ще влезне в затвора!!!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Простотията не ходи по животните, както е казал някой много отдавна.

10

Анонимен

преди 2 години

Всички батерийки са литиеви (почти вече)Та колите са ни последната грижа.