9

провал

преди 2 години

10 годишните дрънканици на ГЕРБ за електронно правителство са пълен провал -Нула.Да видим следващите управляващи.

8

хахахахаха

преди 2 години

До НаблюдателАБСОЛЮТНО вярно.Неясно що,обслужваха рецепти до 1 май.След това -не можело.

7

Наблюдател

преди 2 години

Лъже. Днес не можеш по никакъв начин да вземеш лекарства, за които е нужна рецепта написана днес.

6

Анонимен

преди 2 години

Бойко Пенков е един от най-големите бандити с бяла манта.

5

Анонимен

преди 2 години

Като се крадне и се наемат маймyни да ги разработват това ще е... Благодарете на вожда си.

4

става

преди 2 години

Продължавайте с корупцията. Видяхме какво стана с ТОЛ-КАПШ. Видяхме какво стана с интернет отчета. Видяхме и за пробивите в НАП/НОЙ.Не се притеснявайте. Накрая, народа ще Ви смени и такива фирми като Информационно обслужване ще бъдат закрити.В един момент лесните проекти свършиха и сега как се прави ентерпрайз приложение, което да поеме хеви овърлоад? Ха, така ;) Хайде, виж кои са програмистите във България дето имат 15 год опит и взимат заплати от по 10К чисто и почвайте да оферирате.

3

става

преди 2 години

Е, как да не става?1. Плащаш на моята фирма 10х80К за Epyc Server2. Плащаш 1 год на 10 програмисти 10К/месечно чисто.3. След една година получаваш ентерпрайз приложение с възможност да поеме само от България между 1 и 2 милиона заявки в секунда.Не се провалят вашите фирми още няколко пъти ще разберете, че или трябва да ни платите на нас или ще трябва информационно обслужване да почват да четат книжките за ****** и *******.

2

71120

преди 2 години

Какво пречи боницата, в която се лекува пациентът, да го снабдява с лекарствата. Там се правят контролните преглледи, новите изследвания, проследява се ходът на заболването и се въвеждат промени в лечението. Ама много трудно да се досетим защо това не се прави. Ако пациентът пожеле да има мнение на други специалисти, отива и си плаща за преглед и изследвания.

1

Койчо

преди 2 години

Болниците още не са готови защото така не могат директорите им да крадът