51

Накратко

преди 3 години

Договорили са се на фиктивен развод,така ще потулят акции и ще избягат от таксите.Бил се е ориентирал към борба с глобалното затопляне-което означава всички правителства да му плащат ,за това че ръси от горе *** на разни промишлени предприятия,които също ще му плащат ,защото обработката на тези отпадъци е скъпа.На Мелинда се пада да се грижи за неправителствените организации,като тези на фемистките,които ще натискат за ваксиниране на деца и бебета със заплахата -отнемане на детето ако не е

50

Анонимен

преди 3 години

Фокусът и на двамата е да крият данъци. Всеки разход, който минава през техните организации, е плюс за тях. Обикновените бачкатори да плащат данъци, монополистите са над тези неща.

49

До 79

преди 3 години

ПРАВОСЛаВИЕТО НЕ ИЗПОЛзВа БЕСИЛА!Феминистките се наказват сами. Няма нужда да им помага никой.

48

МЕЛИНДА

преди 3 години

Мелинда се опитва да отърве трибунала Нюрмебрг 2.0, който се задава. Но, няма да успее!

47

Истината

преди 3 години

Феминизъм ???ше да е измислена дума.В Библията не съм я срещал.

46

до 70

преди 3 години

айде отиди в Африка - там където е вечно лято - ама и нищо не расте - що ли ? А и в тая жега климатиците пак ще бичат - за охлаждане, а отвън жегата още повече , така че вечно лято не е опция.Опция е климата на Австралия - общо взето постоянно пролет/есен

45

Ангел

преди 3 години

На дърти години са решили да си поживеят като за последно .Бил има нужда от 18 до 23 годишни жени,Мелинда би била доволна на 30-35 годишен бодибилдер .

44

Анонимен

преди 3 години

"...която и в момента инвестира в благотворителни и филантропски инциативи"Еееех, кой ли още вярв на тея басни? Благотворителни и филантропски инициативи...да се смеем ли, да плачем ли...

43

Анонимен

преди 3 години

Вече се объркаха, глобалното затопляне???? Нали вече я оставихме тая мантра и се преместихме към другата - "климатични промени"? Или се връщаме към "глобалното затопляне"?Не мога да си представя какви овце им вярват на подобните щуротии, та се ваксинират и какво ли още не правят каквото им е заповядно? Нереалистично!Явно Бог е предопределил съдбата на това окаяно човечество много правилно.

42

Анонимен

преди 3 години

Разведе се с Майкрософт, за да се отдаде на филантропските си извращения. Сега се разведе с Мелинда. Правете си сметката какво ни чака.

41

Анонимен

преди 3 години

Жена му вече не може да го търпи, пък ние продължаваме.

40

Анонимен

преди 3 години

Фокус-мокус-препаратус.

39

dmx

преди 3 години

Каза му се много пъти че пролемът е в неравенството - не и не, дядката иска иначе да "помага" на човечеството, с каквото на него му е интересно и забавно.

38

Анонимен

преди 3 години

Аз приветствам Бил Гейтс за усилията му да намали тази зловонна популация-наречена човечество. Само масова ваксинация му е майката. Ваксинирай до дупка и утре овцете ще са преполовени. Това отдавна е отработено.

37

изроди

преди 3 години

Единият е промит мозък с левашка идеология за края на света и участва в документирани проекит за пукане на тебешир в атмосферата, другата е проста кифла промита със стандартен американски феминизъм, във време в което жените в америка са сигурно най-привилигированите на света.

36

Анонимен

преди 3 години

Не ги мислете тях, мислете как ще си платите тока!

35

Анонимен

преди 3 години

Златотърсачка.Не си е намерила майстора.Никога не е късно да го намери.

34

Додо

преди 3 години

Mpъсни демони на Сатаната. Кил Гейц най-накрая е осъзнал, че гей-брака му пречи на лайфстайла. Имат да правят трудни избори сега - кой ще запази олтара на Молоx, кой ще запази поста на Беллял и кой ще задържи контрола на подземията, където пазят децата за жертвоприношения, секс-роби и кръвни донори.

33

Анонимен

преди 3 години

Фокусът е винаги върху това, как да се увеличат парите, не го забравяйте!

32

Демон Крат

преди 3 години

важното е да са верни слуги на Луцифер!