56

РОСЕН АГНЕВ

преди 2 години

ТОЗИ ГЕН. ДИРЕКТОР СЪСИПА БНТ. СТАРИ И *** ФИЛМИ, ЗАГЕБЕНИ ПРЕДАВАНИЯ И Т. Н. НАЛИ ИМА ПЕТ ПРОГРАМИ ДАЛИ ЩЕ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ИЛИ НА МАЙКА СИ ПРИРОДАТА СИ Е МОЯ РАБОТА

55

Кошлуков да

преди 2 години

Каже вЕрно ли е назначил жената на Стъки в Националната ТВ?Това от благодарност за протеста ли е ?

54

Е

преди 2 години

Обичайните кашлюковщини ...

53

Сина

преди 2 години

Кошлука си беше прос и прос си остана това момченце

52

До 52

преди 2 години

Е, голямо геройство! Няма що!Да кажеш, че ти е писнало и да се оставиш други да определят кой ще те управлява.И да се правиш, че е без значение кой е начело на държавата.Страшно готино поведение !

51

Анонимен

преди 2 години

Зелената шапка *** пак мисли схеми да пречи на младите са гласуват . Прави си тънки сметки,ще има еуфория заради футбола и ще гласуват по малко. Жалкарска работа.

50

:D

преди 2 години

Като гледам на българина колко му е писнало от "алтернативи", нищо чудно да отиде на море и да си направи кефа гледайки Европейското.

49

чезвай бре Кошлук

преди 2 години

Не ме интересуват никакви финали, важното е Боцмана да е зад борда.А и този финал ще е по-късно вечерта, няма да е на обяд.

48

Анонимен

преди 2 години

Изобщо и през ум да не ви минава да ми давате смотаните си социологически проучвания и безумно тъпите политически коментатори по време на финала на европейското. Искам включване един час преди първия съдийски сигнал и един час след последния.

47

до 40

преди 2 години

До ПрофесорБраво! Уважавам хората с чувство за хумор, дано го разберет всички!

46

мнение

преди 2 години

Освен, че научих кога е финала на европейското, не разбрах какво пречи на БНТ да с ипредава мача като има договор??? Пък който гледа... какъв е проблемът всъщност? Това май е безплатна реклама на БНТ...

45

Shark

преди 2 години

Е и? Какво от това? Първо нас не ни касае, защото са ни некадърни футболистите и не участваме. И второ това е 2 часа. Какво пречат изборите да си дават финала. А стига циркове и постановки!

44

до 44

преди 2 години

....Тази телевизия я издържаме ние с нашите данъци, така че не му е бащиния.нали това ти казва че с твоите пари вече са платени права, ще се плащат неустойки пак от твоите пари ако не Се спазят договори към реклама и УЕФА...

43

Смешник

преди 2 години

Ще каже човек че не са няколко БНТ-та.Трудно ще е 5тв канала да дават две различни неща .

42

до Кво става бе?....

преди 2 години

абе уййоооo, какво пък ти е винивен Радев че банкянския не може да управлява вече. Да не би Радев да е гласувал на 4 април.

41

Кво става бе?.....

преди 2 години

Дано е по хладно на тези смешни машинни избори, че докторите, които и без това са заети много от К19 ще имат работа ...Изнервени, припаднали, чакащи с часове да гласуват. Сега пък друг проблем-футбол...Е....Ша са опраим с този неадекватен Радев.

40

Уд

преди 2 години

Виждам, че не 80, а 95% от пишештите мало.мници идея си нямат какво е национална телевизия и какви са и задълженията. Те си ислят за това дали ще гласуват д 8 и че мача е от 10. АБе вие изобщо не трябва да припарвате до урните толупи!

39

Анонимен

преди 2 години

Кошлуков не е прав, че това зясягало само БНТ. Тази телевизия я издържаме ние с нашите данъци, така че не му е бащиния.

38

Професор

преди 2 години

Има надежда за България! Днес гледах по Пик протеста в подкрепа на Герб и против Радев! Протеста организиран от господин Стъки беше много мощен и решителен! Стотици хиляди българи поискаха Оставката на шофьора на самолет! Разплаках се от радост. Чувствителен човек съм. Герб Победа!

37

От 36

преди 2 години

И да ми цъкате минуси, това е истината. За съжаление, в Бг е пълно с ***(червения доцент ги изчисли на 80%), които ще си гласуват за него. За това казвам, че проблема на БГ не са политици, а полупримитивното население, което обитава по тия земи. Звучи грубо, но е самата истина.