27

Анонимен

преди 3 години

Нинова не те мразя даже ми ставаш все по симпатична. Обещавам че ще направя всичко възможно моите внуци да научат че не Бойко борисов а ти си поставила основите на демокрацията в българия като затри БСП. ПОКЛОН ОТ БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.

26

Анонимен

преди 3 години

Много абсолютисти в тая държава бе ?

25

Анонимен

преди 3 години

"Нито една партия в парламента не си говори с другите партии, нито помежду си." Странно? 165 човека говорят едно и също и накрая не могат да се разберът !

24

Гроби Таласомо

преди 3 години

Ситуацията е такава, каквато е, т.е. такава, каквато сме я търсили;))) По-хубаво от тва, политическите субекти да не могат да се сговорят за порциите от държавната софра, нема накъде, макар, българинът, да не го разбира, хич това, просто иска и той да е включен в порционът, нищо повече;))) Именно това включване в "порциона" наричаме "омерта" или "Мафия". И Нинова, докато твоите хора в местната власт са включени в един "порцион" с герберите, не очаквай по-високи резултати. Наблегни на кметовете

23

ха ха

преди 3 години

Е,вие от БСП си преглътнахте егото и се предложихте на Учендолеца,но той не ви отрази.Размечтахте се за тройната ламя с ДПС по времето на мадридския крадец.

22

Др. Лъжа !

преди 3 години

Защо лъже Нинова, че нямало диалог в 45 народно събрание ?! БСП заедно с чалгарите на Слави, лъжците на Пинокио, мутрите на Мая и баш шефовете от ДПС си гласуваха заедно всички популистки и лобистки ( в полза на някои олигархи ) закони !

21

Другарко,

преди 3 години

Всички видяхме,че не сте помръднали от чугунения комунизъм!

20

Анонимен

преди 3 години

Много ви здраве.Чао

19

Бай Тошо

преди 3 години

Там имаше едно Шимпанзе (Тошко Африкански) и МунчоРадевите мутри. За какъв диалог говориш *** ***.

18

Анонимен

преди 3 години

То егото на К.УРналия и безмозъчните ***, заедно с това на ненормалните шизофреници от И Така Нататък нямаше граници!! Съсипват държавата в полит-икономическо измерение без да им пука! Ще разберете скоро, колко си наа.кахте пътеките, на следващите избори 40 % за ГЕРБ ще има-въпреки всички идиотщини дето ги измислихте в ИК. Палячовци, продадохте България на олигарсите, които Боко и Гешев смачкаха!

17

Калеко Алеко

преди 3 години

Намерил се кой да го каже, Дамата от с Крушовица чиито неограничени амбиции са обратно пропорционални на умствените и възможности и която може да го докара само до свастиките на Бузлуджа, лозунгите от времето на СОЦА и скечовете от селски вечеринки които редовно разиграва на сцената на Парламента ... !!!

16

Всички сте...

преди 3 години

Всички сте еднакво настървени към властта, всички се интересувате само от собственото си, огромно его, не Ви пука за хората...........Защото, ако Ви пукаше за България и хората ( от които очаквате да гласуват за Вас, само тогава ги споменавате, нали? ), никога нямаше да допуснете това най-срамно и отвратително положение в парламента.Алеко, Алеко, винаги си бил актуален, особено сега! Точно сега!Срам ме е този жалък,отвратителен политически театър! И ролите си не успяхте да разпределите!

15

та така

преди 3 години

е що не проведе диалог бе другарко импексова ? от твоето его по голямо НЯМА !

14

Анонимен

преди 3 години

Нинова, 4 години се нагледахме на твоите истерии и на твоето его.Който гроб копае другиму, сам пада в него.

13

Вярно е курнело! Пър

преди 3 години

Първенствотото за его го водиш с няколко обиколки, плътно зад теб са славчо и тошко африкански, догонват те майчето и татянчето, малко по-назад са хаджито, ицо и онова природно недоразумение атанасов! Орел, рск, щука, в допълнение костенурка и ***! В израел го има подобно чудо, където за 24 месеца имаше 5 предсрочни парламентарни избори!

12

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

Нинче 6 148 180 лева плюс наема и тока на Позитано 20. И какво толко работят 65 човека в централата на БСП освен да интриганстват. Едно време в общината само Кмет, Секретар и касиер. Веднага съкращавай фризъорки маникюриски сервитъорки коафъорки и флъорци от централата да не се наложи след изборите да отваряме Белене о да си ги отработите там.

11

Dinosaurus

преди 3 години

*** тя и Нинова мислеше, че ще бутне ББ и ще спечели изборите, на нея Сл.Тр. най- много и разбърка пасианса. А Румен-Чорапа направо заплаши: гласувайте за Партията, иначе конституционна криза, и аз щв ви прецакам, вашата м****! Пък нямало диалог, нямали подкрепа, наглеци нахални. Нали свалиха Герб, сега кво, да ги направим "активни борци" и да лапат до живот, що ли? Ура за БСП, ура, другари, 100% подкрепа за ИТН, Тошко- премиер!

10

Анонимен

преди 3 години

Разпусни БСП Нинова та лявото пространство да се заема от наистина лява партия.Вие леви не сте а и сте и с дългогодишна компрометирана история.

9

До до 1

преди 3 години

При ГЕРБ спря кранчето на крадци, убийци, измамници, едри бизнесмени, криещи данъци, укриващи произход на крупни средства, поде се борба с крупната олигархия, пила десетилетия кръвта на целокупния български народ!

8

Анонимен

преди 3 години

Корнело кажи си американците колко ти платиха за да убиеш БСП?