212

Контрапротестант

преди 3 години

Колко плащат едните и другите, да знам към кого да се присъединя?

211

Анонимен

преди 3 години

Браво. Най после прегледнахте след 4г :))Мн ниско IQ в България. Не се мисли преди избори, а след 4г почва да се мисли. Шапката е позор за България.

210

Анонимен

преди 3 години

Какво пък има да протестират срещу ГЕРБ? Нали си вкараха австралоппитецците в парламента? Какъв име зора?

209

Елизабет 2

преди 3 години

Я, колко набори са се събрали! Какво се случва, да не дават втора пенсия за месеца?

208

Анонимен

преди 3 години

Целта на Кремъл е ясна - няколко богати олигархи милиардери и останалите крепостни селяни, досущ като в Русия. Политиците най-нагло ви налъгаха как мислят са вас а вие сте на последно място. Те мислят най-вече за себе си (заплатите си), след това са олигарсите и корпорациите, вие сте последната дупка на кавала.

207

Само питам

преди 3 години

А на стъки баба му беше ли там...Само питам...за един приятел!!!!

206

Ссяя

преди 3 години

До 255. След като ГЕРБ е първа политическа сила, защо не направи кабинет? След като народа им е дал на-голям процент защо не управляват? Значи, и на вас народът не ви е дал пълномощия да говорите от негово име. И не ми говорете наставнически и не си натрапвайте мнението, което никого не интересува.

205

ТОВА НЕ БЕШЕ ШЕГА

преди 3 години

ВЕЧЕ ИМЕНАТА РОЖДЕННИТЕ ДАННИ И АДРЕСИТЕ НА ХАКЕРИТЕ СА НА СТРАНИЦАТА НА ЕВРОПОЛПРОЧЕТЕТЕ И ЩЕ СЕ СХВАНИТЕ КОЙ ИМЕНА СА ТАМИМАТ ЗАБРАНА ДА ВЛИЗАТ В ЕВРО СЪЮЗАТЕ НА МАЙТАП ГО НАПРАВИХАИ АКО СТЪПЯТ ТАМ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ПО ВОЕННИЯТ ЗАКОНЗАЩОТО ЕВРОПА НАРИЧА ИНТЕРВЕНЦИЯ НА ТУРЦИЯ И РУСИЯ КАТО ХИБРИДНА ВОЙНАЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ ВОЕНЕН СЪДПРОДАЖНИТЕХАКЕРЧЕТА

204

Кафяв гербер

преди 3 години

Света е потресен от масовоста на това събитие ( около 30-40 получовека), Радев терепери от страх и баз малко да подаде оставка.

203

9988

преди 3 години

Какво ме занимавате с 30 откровени шамандури, начело с пъпеша Стъки! Да ходят да облизват в Банкя и да се разкарват! Смешници жалки!

202

Анонимен

преди 3 години

Преди бяха борци сега са емемейци, боko ги знае тия похвати, все пак е човек на CИK.

201

Анонимен

преди 3 години

До 246На нас народа ни е дал пълномощно, а на вас платените лакеи само вожда ви, е в затвора ви чакат смешници.

200

Мишо

преди 3 години

Така сега въобще съвсем не ми стана ясно Радев е турско *** или руски шпионин?! Че не се връзват версиите, а може да е троен шпионин?Но сега сериозно тези безделници със странни плакати и пенсионери общо 50 човека на брой е доста странна шайка. Бойко толкова ли ти се досвидяха паричките, че плати за толкова малко хора, или повечето взеха кинтите и не дойдоха?! Смях, а не протест!

199

Николай Марлинов РУС

преди 3 години

КЪДЕ Е ХРИСТО БОЙКИКЕВ (ИВАНОВ)...НАСЛЕДНИК НА ЧУТОВНАТА КЪРВАВА КОМУНИСТИЧЕСКА СЕМКА И ФАМИЛИЯ = БОЙКИКЕВИ..БАЩАТА И ДЯДОТО НА ХРИСТО РЕФОРМАТОРА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ ''ДА БЪГЛАРИЯ''-- ВЛЕЗАЛ В КОАЛИЦИЯ С ИВАН КОСТОВАТА БАНДА = ДСБ !РАДЕВ В НЕВИНЕН ПИЛОТ-ИЗПИТАТЕЛ , В СРАВНЕНИЕ С ХРИСТО ИВАНОВ БОЙКИКИЕВ !

198

Пян_Гъ

преди 3 години

Чакайте, самолетът още не е започнал да пада стремглаво. Само е започнал леко да губи височина. Но ще се устреми надолу до месец - тогава ВСЕКИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИЖДА КРАЯ СИ ПРЕДИ СМЪРТТА. Животинските инстинкти оживяват, хората стават зверове пред екзистенциалната заплаха, за всичко става виновно правителството! "Е, да, на ГЕРБ, нали?" "Ааа, не, няма да е на ГЕРБ, а на 'новите' партии, които ще трябва да се справят с крещящите под прозорците на МС". Това е тест дали можеш да управляваш.

197

Сс

преди 3 години

До 252. Имаше избори, забрави ли. И народа реши ГЕРБ да не управлява. Да не говорим за начина, по който бяха избирани - с мъртви души и купен вот. Затова сега реват против машините и против нови хора в ЦИК! Мирише им на затвор!

196

Решетников

преди 3 години

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

195

Анонимен

преди 3 години

До СсАми кои сте вие където искахте да сваляте избрано от народа правителсто???

194

11

преди 3 години

До 1,на него заплата не му трябва,толкова чекмеджета има,че ще му стигнат,за цял век,за да живее,като симеончо,както е казал народа.

193

1

преди 3 години

До Анонимен-247, а "нещоправещото"слънце,по-малка заплата взема.