11

Ха-ха

преди 3 години

***, Нелиии ..., Не разбирам как може да се наричат журналисти хора, които превеждат с Google. Ами поне прочети превода. Ама то и редакторите ви такива. Щом са ти пуснали неграмотната публикация

10

Анонимен

преди 3 години

Мая каза, че златото е на Боку в чекмеджету!

9

Анонимен

преди 3 години

Ами то наивните нямат крайКато Царичината дупкаТам усвоиха едни 16 млн - и минаИ Що да не минат едни 160 млн за SS дупка Усвояване се казва.

8

SHEFA

преди 3 години

СЛЕД КРАЯ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА 500 ОТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ ОФИЦЕРИ НА ХИТЛЕР СЕ ПРЕДАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ В АВСТРИЯ-ЗАЩОТО АНГЛИЧАНИТЕ ИСКАЛИ ДА ГИ ИСПРАВЯТ НА СЪД-ТЕ СЪЗДАВАТ ЦРУ-ТО.-И 2-РО КАКВО ГИ Е НАКАРАЛО США ДА ГИ СПАСИ?-ЗЛАТО НЕМА ДА НАМЕРАТ В ПОЛША.

7

Иманяр от ГЕРБ

преди 3 години

Да не губят време,не търсят на правилното място,златото е в чекмеджетата и зайчарника,да питат Мата Хари и Каскета!

6

Ше найдат

преди 3 години

На босия цървулите....

5

Инге

преди 3 години

Индже, викате... малко от малко обща култура нямате ли бе.

4

IQ 2.28

преди 3 години

златото не е там. най вероятният път за изкарване би бил през румъния към турция или гърция, тоест трябва да се търси влакова композиция, затрупана в недовършен тунел по наща граница.

3

Анонимен

преди 3 години

Снимката кър ти мифки, видях я в едно чекмедже в България, но за добавка имаше пистолет макаров в шкафчето.

2

Анонимен

преди 3 години

Целта на ложа "Кведлинберг" и следователно фондацията е да предаде тези находища на законните им собственициЗаконните собственици отдавна са дали фира, както и повечето им наследници по пряка линия. Общо взето - повярвах им, ще копаят ей тъй, за спорта. Хахахха.

1

Анонимен

преди 3 години

Защо пускате теми ''партенки''?!Важно е,че в парламента има бизнесмен,който иска да каже коя е Матахари и как са дощли кюлчетата в чекмеджето!Но ГЕРБ правят протести и скандали умишлено!Край с Тиквата!Ще влезне в затвора!!!!!!