29

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да делят в моя джоб нищо няма да влезе!Със сигурност още ще олекне!

28

Шише джам

преди 2 години

Остъкленият балкон боза404, за кого остава?

27

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да въведат и задължителен развод за останалия свят.

26

Накратко

преди 2 години

Дарява и на мед. и фармацефтични университети,където бъдещите лекари и фармацевти учат по учебници, написани от фарма-компаниите на Гейтс и съответно-познайте кои лекарства ще предписват на болните.Много неправителствени огранизации са спонсорирани от фондациите на Гейтс ,който може да си ги ползва както му е угодно.Правителства,политици -също.ГМО-производителите,които правят опити да се настанят в Индия и срещу които се надигнаха индийците -също са под шапката Гейтс.Голяма ,,благотворителност"

25

Накратко

преди 2 години

Новината за развода се застъпи с новината ,че приходите на Пфайзер надхвърлят очакваното.Напоследък Гейтс е доста критикуван,за това че ,,благотворителните"му милиони отиват във неговите благотворителни фондации,където са под негов контрол, но факта,че е ,,дарил" го освобождава от данъци.Наистина дарява големи суми на FDA и ЕМА, както и на СЗО,а от тях зависи развитието на пандемията и одобрението на тая или оная ваксина и лекарство.Има критики и за огромната власт ,която парите му дават

24

Анонимен

преди 2 години

Тази жена е щастливка. Моят адвокат нищо не направи като хората и загубих делото за издръжка, даже сега ще връщам пари със задна дата, защото м.умният съд намали издръжката и отмени всичко постановено. Запазих си най-важното, децата, но са срамни такива решения на съда спрямо майката. Още повече, че не исках нищо негово, а само това, което съм вложила и това, което дължи на децата си, нито съм златотърсачка. Странен живот. Както и да е.

23

Или как

преди 2 години

А в отделни гарсониери ли ще живеят или как?

22

ббб

преди 2 години

Явно евреите искат да им вземат част от парите и тия двамата изиграха номера, че се развеждат и си поделят парите!

21

Анонимен

преди 2 години

и то яки... нема да мине мирно това явно млада пила се е намесила... съд до дупка яко кинти :)))

20

Анонимен

преди 2 години

А чиниите и тенджарите как ще поделят

19

Анонимен

преди 2 години

А чиниите и тенджарите как ще поделят

18

Горан

преди 2 години

Не знам защо тия двамата са решили точно сега да се развеждат, а и не знам защо трябва да ни занимавате с тях и милиардите им. Те са си тяхна работа, а не наша! Където и да им отидат парите, то това няма да е насам. Знанието е хубаво нещо, но още по-хубаво е, когато от това знание има някаква полза. Тази статия не ни носи никаква полза със съдържанието си.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Аз съм жена и познавам и двете страни на монетата - и бизнес и работа по 14 - 18 чАса на ден, и грижата за домакинство и деца. И като човек, който познава и двете, твърдя, че стресът, натоварването и изтощението са съвсем съизмерими. Само емоционалното натоварване във фамилията бие това в бизнеса.Ти или не си случил на жена, или жена ти е работлива и интелигентна и така умело поема стреса и натоварването в семейството, че ти се струва, че няма стрес, а не цениш усилията й.

16

Таксиджиев

преди 2 години

С такива статии требе много а се внимава. Какво да Ви правя слаба ви методиката,Вие придставяте ли си ,че ира хора дето удар ще получат при прочитане на такива суми.Пожалете др. Путин и сие. Ами ако превърнем тия кинти в рубли ще стане цифра дълга колкото езерото байкал. Асторожна товоришчи!

15

Анонимен

преди 2 години

До 15Не си въртял бизнес явно. Защото съм женен от 5 години и работя от 9. Стресът в бизбеса и вложения труд са поне 3 пъти повече, от тези вложени в семейството и фамилията.

14

Анонимен

преди 2 години

Сега остава да затеие коршорацията ... за комунустите ще.е супер....те това искат - привал и мизерия

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Ти или нямаш никакво понятие от партньорски взаимоотношения, или си изтеглил късата клечка с жена, която чака да я хрантутят. За радост малко жени са такива, също както има и мързеливи мъже. Голямата част от жените работят и сериозно допринасят за семейството. Да, много е важно някой да печели парите, но в едно семейство работата е колосално много и е далеч повече от бизнесът, който носи пари. Но това могат да го разберат само интелигентните и работливи мъже със също такива жени.

12

до 13

преди 2 години

как върви лечението....

11

Анонимен

преди 2 години

вече 3ти ден четем водещи новини, относно водещите злото в света - господарите на планетата земя , слугите на сатаната ...ама нормално като живеем в ада

10

Анонимен

преди 2 години

Единия ще мисли как да обязди повече млади жребчета а другия ще продължава да мисли как да трови и убива хората.