79

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

ХАРАЛАН Е НА Заплата при Бойко...Нормално...Всичко което плещи Са Врели Некипели...

78

Анонимен

преди 3 години

Злобните човечета напразно живяха нищо за родината

77

Аха

преди 3 години

Харлизан Александров е с "таз, дето е на власт"... Предстои ни да гледаме умопомрачителни салто-морталета, като се светне, че таз вече не е на власт...Ще бъде много интересно, па и други ще си дерат ризите...

76

Анонимен

преди 3 години

Групата червени зомбита какво построиха до сега

75

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов Успешно завърши мандата сиБраво много работлив,мнго нещо направи за България

74

Чудодейно

преди 3 години

Тоя пък, взели, че го кръстили на името на моето праасе Харалан!

73

Еееех почна се

преди 3 години

Неколко деня не ни ХАРАЛАНЕХА и народа живна...ама пак се почна...Харалан, професорки, доцентки, харизани, бикове... абе дълга е хранилката Му!!!!

72

Диана

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛЧовек не трябва да свиква никога с мръ.со.ти.ята! Въпрос на хигиена! Няма хигиена - има вирус, има ковид, има БСП, значи...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

71

Анонимен

преди 3 години

Всъщност те и сега са една партия. Но ако преди се дърляха върешнопартийно и подмолно, сега публично и през медии. От цялата работа всички говорят за политика, медий и анализатори под път и надпът и никаква свобода на идей и пътища за развитие.ВНС отхвърлиха, намаляване депутати също, субсидиите си ги искат, мажоритарно се страхуват.Същото е като да са от една партия. Гарван гарван око не вади. За нищо принципно различно не се борят. Само кой да седне отгоре.

70

Диана

преди 3 години

Нагъл е Александров - радва се БСПарската му душичка Борисов да е в опозиция..МР.ЪСНО и МАНИПУЛАТИВНО БСП!..Могат ли тези хора да свършат някаква обществена работа изобщо?!..Значи, Борисов бил успешен последните години, а това означавало заглушаване на "реформаторския дн. ред"!.. И как Борисов ще бъде успешен ако не беше ангажиран ИЗЦЯЛО с тях?- той пое обществото ни в окаяно състояние и от тази кал изгради една прилична държава, допусната до чакалнята на еврозоната!Това не става без реформи!...

69

А и

преди 3 години

Не си намерил черква да се крьстиш

68

Анонимен

преди 3 години

От умен човек да чуеш анализ на ситуацията е бонус , разбира се не и за облъ-чените , за , които разрушителната сила на чалгата и преднамереното внушение се е превърнало в ежедневен съсипващ държавата ритуал . Щяхме да имаме пълното право да сравняваме държавата ни с останалите , ако след промените не бяхме позволили тоталната съсипия на България - знаем от кои-тези ,които побързаха да трансформират политическата власт в икономическа , като създадат силови групировки и всеят страх в населението.

67

ХоХоХо

преди 3 години

Колкото повече са изявите на Баце толкова по смешни стават герберите.

66

Анонимен

преди 3 години

Този човек най-добре разбира пропастта между така наречената "умнокрасива" прослойка от градовете и провинциално-селските маси. Самият той е представител на първата прослойка и е обграден от подобни хора, а научната му работа се състои в това да ходи по села и паланки и да изследва как живеят и как общуват различни представители на обществото.

65

Анонимен

преди 3 години

Падението на антрополога

64

Панкратиев

преди 3 години

А дано така да бъде и занапред през следващите 4 години

63

О, божке

преди 3 години

Бойко не е успешен, просто натрупа опит. А и когато срещу себе си имаш болен чалгар, който не си е казвал и името без аутокю от години, Мая Галевска, Таня Дончева и подобни "опозиционери" не ти трябва да си много умен. Жалко за качествените протестъри, чиито напъни бяха употребени от едни тотално неспособни и компреметирани хора. Болни душевно и физически. Те са най-големият актив на Бойко и му трупат точки, даже той нищо да не прави.

62

Ууууу,

преди 3 години

какъв подмазвач. Колко лш пари е получил за този бълвоч...

61

Анонимен

преди 3 години

Ееех, Харалане, наборе, де всички, дето са на телевизора, да са мъдри, знаещи и мислещи задълбочено хора като теб! Де и в парламента да бяха такива! Ама не са, уви!

60

хо-хо-хо

преди 3 години

Харалан Александров: Борисов е удивително смешен в опозиция!