188

Анонимен

преди 3 години

СК е в сериозна криза....тя от тая сериозна криза никога не е излизала. Куманярите докараха и България до същата просешка тояга.

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Това е различно при тях, аз съм живял 10 г.през соца, не съм се лишил от нищо (родителите ми не са били членове на партията) :))

186

Анонимен

преди 3 години

В страната рай било късмет че все още не умират от глад по улиците... Да ви го начухам у комунизма. Лошото е че не им позволяват да имат каквато и да е инициатива- по време на нашия соц, всеки имаше градина на село, лозе , вила , домашни животни.... и до гладория никога не сме я достигали.

185

марко

преди 3 години

До НОВО ПЕТвнимаваи да не доидат мутрите и да си потърсят своя дял

184

ким чи

преди 3 години

Също като в вългария

183

сефте

преди 3 години

Тя северна корея кога не ебила в 'криза'?Според западните новинари тя трябва да е измряла поне 15 пъти дотук!

182

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ТАКА ЛИ...РАБОТЯ ЗА СЕБЕ СИ И НЯМАМ НАЧАЛНИЦИ....И НЕ ВЯРВАМ В СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ...И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА МИ ВЗЕМЕ ЗЕМЯТА И...БИЗНЕСА..ГОСПОДАР СЪМ СИ НА СЕБЕ СИ

181

д-р Иванов

преди 3 години

Проблемите на другите страни, са си техни проблеми. Проблема на БГ е, че е пациент в кома и в реанимация....Без видимо подобрение в обозримо бъдеще.

180

социалист

преди 3 години

Северно корейците може да са гладни и болни, но строят комунизъм хората. Като го построят, ако сега има още корейци нахранени и здрави, всички ще станат еднакво болни и гладни. Комунизма иска жертви. Същото очаква и големия им северен брат.

179

Анонимен

преди 3 години

Отидете в Париж и вижте колко просяка и бездомници има. То има статистика за тези неща, а тя е плачевна. В САЩ колко са обеднели хората, но иначе СК е много зле, само тя. Украйна и Сирия са били зле, а сега са по-зле. И никой не ги мисли вече. МВФ ще си "вземе" дълга от Украйна - земята - и после какво ще и остане?

178

;d,d /d jfmdk

преди 3 години

До НОВО ПЕТ ами то тука е бетер соца...а ти май си дръпнал два евтини джойнта рано рано

177

Анонимен

преди 3 години

Всички са съгласни, че комунизмът е много лош и багубен. Кажете ми тогава с милия капитализъм и "свободен" пазар докъде стигнахме и накъде отиваме. Най-големият ни проблем е замърсяването и причината е капитализмът, да има свърхпроизводство. Хората се кефят, не било като по време на комунизма, където се чакало за кола, а сега ти карат 10 бракми на човек от ЕС. А боклюка от ЕС, който се изгаря у нас? Сега плюем комунизма, подозирам, че ще плюем капитализма скоро време.

176

адвокат Тенев

преди 3 години

Такааа,а сега трезво мислещите и реалистите да сравнят условията за живот м/у БГ и СК....Да няма пари,защото не печатат пари като у нас,да има глад защото Мак Доналдс няма филиали там,и с лекарствата са зле,почти като у нас...Има една малка съществена разлика: СК е блокирана с икономическа блокада,и за това икономическите трудности са разбираеми - БГ не е и цъфти от всякъде!!!

175

Анонимен

преди 3 години

Само вижте ЮК и после клоаката СК, първите са в 22 век, вторите се връщат в 15 с ракети, които не могат да изстелят по далече от Япония. Дотам води комунизма, чухче и прочие дивотии. Там искат да ни закарат и БКП с резиденто, с помощта на братушките ест.

174

Анонимен

преди 3 години

Просто кажете, че там има комунизъм и останалото ни е ясно.

173

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ДО 202ЯВНО ТИ СИ ОЩЕ В СОЦА, ЩОМ ПРАВИШ СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ.....ОСТАНИ СИ В...ДОЦА

172

ново десет

преди 3 години

До НОВО ПЕТ-че ТУКА какво е по-различно??????

171

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ТИЯ ТАМ СА КАТО НЕКАКВИ ИЗКОПАЕМИ ОТ МИНАЛОТО.....КОМУНИСТИЧЕСКА ДИНАСТИЯ ПРЕДАВАЩА СЕ ПО НАСЛЕДСТВО.....

170

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ДОБРЕ *** КОМУНИЗЪМ ИМА САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ...И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА.......ТОВАРИЩИ

169

Предложение..

преди 3 години

Да им пратим уволнения Бойко да смени Ким и да ги оправи!Да оправи Западните,Източните,Северните и Южните кореи ..и всичко там,както оправи тука всички балкани;И без туй вече е безработен пък не бива такъв разбирач и ценен кадър да се губи!