19

Malee

преди 2 години

И сега какво правим с овцете които се ваксинираха ? Значи вместо да се направи една кампания да се научи *** как да си носи маската и как да си мие ръцете, вие ваксина му слагате и той пак по дискотеките.... Ех не се научихте !

18

Анонимен

преди 2 години

Роберт Кох е под шапката на биг фарма и оттам нататък всичко е ясноще продължат да се пръкват всякакви там вирусолози,епидимолози, пумолози и да пеят една и съща песен колоко е опасно и бързо да се набоцкате..Това е просто една игра на шепа психясали *** с пари, то си е ваш избор дали ще играете тяхната игра и по схема ковид 19, спрете да сътрудничате като спазвате мерки, носите маски, боцкате се игнорирайте и цялото това нещо ще рухне, защото тези имбицили си мислят че имат нужда от тях

17

Кера

преди 2 години

Абе още ли не сте разбрали, че срещу мутациите на това същество, ваксина няма как да има ! Спрете заразана чрез пълна изолация на Билчо, Мелиндичка(все тая, че са се развели) и на цялата пасмина около тях, докато си чакат съдебните дела. Унищожете отровните им продукти ! С богатството им овъзмездете оцелелите. Спрете войната срещу вируса, понеже война активирате: неговото оръже е точно мутацията.

16

Анонимен

преди 2 години

Че не е грип, не е, някои хора го карат много тежко, но ваксините май са точно на принципа на грипните- предпазват от тежко протичане, но ваксиниран човек може да се разболее и да разнесе зараза. Както е писал някой по-долу , колкото ваксините са спрели грипните епидемии , толкова и ще спрат ковида! Стадният имунитет е една химера, злоупотребяват с него с идеята да се ваксинират много хора, става дума всъщност за ужасно много пари и власт!

15

Анонимен

преди 2 години

"Смяташе се, че 60-70% ще бъдат достатъчни, но процентът вече е по-висок, може би около 80%."По начало в дебелите книжки пише че стаден имунитет се достига при 80-85%, като долна граница е за ниско заразни болести, форна граница е за високо заразни болести. В нашия случай - 85%.Ботокса от ломотене и неадекватност от 85% го свали на 80%, от 80% на 70%, сега чета за 60-70%. Къде е 60%, къде е 85%?!? Това не е политика, да си го смяташ както ти е удобно, това е медицина. И не е коремна хирургия

14

От Берлин

преди 2 години

,, Robert Koch Institut "-е символ на това, как политиката изнасилва науката, за получава статистиката, такава, каквато й пасва... Такива свинщини се правят, че на голяма част от другите изследователи им се повръща.... Като прочетете RKI- да ви съветват лампите за опасна пропаганда и лъжи!!!

13

Event 201

преди 2 години

Прочетете какво излиза в нета, като напишете в някоя търсачка:Event 201, October 2019След това може да коментираме всичко за теорията и практиката...

12

Анонимен

преди 2 години

Само да питам, който се зарази от КОВИД ще пада ли като отсечен както си върви, или това беше само в трейлъра?

11

dd

преди 2 години

И аз отдавна не съм боледувал от грип, но в момента това го карам за втори път, доказано, в рамките на 7 месеца. Не че нещо кой знае кво, ама изненада ме втория път.В момента съм 12 -13 ден, общо 9 възрастни човека се заразихме и 5 деца на един купон.Докторите изписаха антибиотици "за всеки случай", всички без мен и жената ги пият и не виждам да са по=добре. По скоро е противна и упорита настинка отколкото грип

10

ПЕНСИОНЕР ВАМПИР

преди 2 години

шаомрети всички ..само аз шаземам тавана + 50лв....ХА ХА ХААА

9

До Анонимен 5,

преди 2 години

"Що не се заразиш да видиш грип ли е?"Заразих се вече. Както и всички мои близки. Още есента. И не, не е грип, грипове сме карали доста по-тежко от тази настинка, дето и температура не двигнахме. Иначе любителите можете да се боцкате и през ден ако щете - като същински наркомани. За всеки щам - нова боза. То производителите не могат ви насмогна!

8

Анонимен

преди 2 години

Колко наивен и неук трябва да си, за да смяташ, че химия в експериментална фаза, прилагана в момент на епидемия и при бърза мутация на вирусите, ще има каквото и да било позитивно значение?

7

Анонимен

преди 2 години

Бо Джо също каза, че са се "справили" заради локдаоните, а не заради "ваксините". Тоест, ако някой си фантазира, че нещо се променя в мерките след боц - бърка. Само получавате едно мъъънинко морковче да си гризкате за награда че сте се подложили на безполезна експериментална медицинска процедура, която скоро ще трябва да повторите. Смях.

6

Анонимен

преди 2 години

*** Борис Джонсън каза, че само още една, трета доза ваксина през септември, и ще се справим окончателно с тази зловеща пандемия! Ууррраааааа!P.S. Е, догодина пак де. ;)

5

Анонимен

преди 2 години

И като се заразя какво, ще преболедувам грип, като останалите 99.9% хора на планетата под 80 години и без тежки хронични заболявания. Мале страх. Но понеже живея здравословно, не съм боледувал от много години от грип, та и този може да пропусна.

4

вирусолог

преди 2 години

Възможно е с тези ваксиистерии да се очисти малко планетата от непотребното. Ама как само ви клатят не е истина.

3

Анонимен

преди 2 години

До kjbТе иначе щяха да живеят вечно. Всички тези 70-80-90 годишни хора със сърдечни заболявания, диабет и онкологични заболявания, с чиито списъци ни плашат ежедневно.

2

Ахахахахахах

преди 2 години

А дискриминацията не изостава

1

Анонимен

преди 2 години

Казва се ГРИП. Винаги го е имало и винаги ще има. Грипните ваксини никога не са спирали грипа. Не знам как е възможно да се преструват толкова енергично на луди, а хората масово да слушат?