8

silence

преди 3 години

На 30. 4. бях готова. Е, нЕма такава отврат - чак, когато си попълнил всичко, започват да ти искат онзи ред и тоА от еди коя си част ... А хартиеният ми носител е снет от сайта им - електронния на хартия. С ПИК-а все едно, че нещо друго имат предвид. Още един-два опита и ги зарязвам!

7

Анонимен

преди 3 години

Е аз като съм продал за годината 40-50 неща в Олх откъде да знам дали са ми ги начислили като приход и дали трябва да подавам декларация.

6

Със задна дата

преди 3 години

Да си плащате обезщетението за налагане на мЯрки и обявяване на извънредно положение, както във всички останали държави, *** долни.

5

Анонимен

преди 3 години

Защо въобще е необходим този данък доход като дохода е личен или семеен като всички сами са си го добили с реализация на труда си на пазара по пазарен принцип и освен туй има въведен данък ДДС,който се явява данък въведен на всеки му според способностите от всекиму според потребностите като принцип взимания от държавата назначена за управлението как необходимия бюджет разрешен от обществото за целите на съществуване на всички негови/нейни членове за които е поело ангажимент за обезпечение.

4

Анонимен

преди 3 години

Толкова им е смотан сайта, където да си подадете декларацията, че нямам думи. Сякаш е направен да ти бъде трудно да си попадеш декларацията. Да те затрудняват в нещо от където ще взимат пари после.....

3

Анонимен

преди 3 години

ВЧЕРА И ПРЕДНИЯ ДЕН НОВИНИ ПО СВЕТА НЯМАШЕ, А ДНЕС ИЗВЕДНЪЖ ИМААЙЛЯЦИ ТАКИВА, ШЕФЪТ ВИ МНОГО ВИ ГАЛИША МИ СЛИВАТ ТЕ ПОЧИВНИ ДНИ

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1А не бе.На тебе ще ти ги оставят да ги харчиш.Ти нали затова драпаш за властта?

1

Анонимен

преди 3 години

Злите езици говорят, че бай чекмеджан суджуккюлчанов и калинките му, са опукали всички кинти и пара няма. Сега щяло да лъсне всичко.