46

Анонимен

преди 2 години

Напомняме на Сергейчо от "Активните" да не се пипа преди да взима "суап"-а, щото всичките му проби все излизат с чревни бактерии.

45

Анонимен

преди 2 години

Опит на големите вериги да си запазят клиентите за летния сезон! Скъпи сънародници, в никакъв случай не пазарувайте от сергията на баба, защото всичко е директно от градината и е възможно да има коли-моли, и да е невероятно вкусно хаха

44

...

преди 2 години

Коли има навсякъде... Нищо ново под слънцето! Коли има в ***, както човешки, така и животински. Познайте с какво се торят салатите? Просто трябва да си измиете салатата, не като животни да я пасете от земята!

43

Пацо

преди 2 години

Бактериите вече и те се изнасят към София. Всичко е там.

42

Ваня Ковачева

преди 2 години

На пазара това не са производители а са алчни търговци. Не ти дават да си купиш това което ти харесва а това което те ти дадат. Те дават гнили и развалени плодове и зеленчуци без да намаляват цената им.

41

пояснение

преди 2 години

Думата ''салата'' не означава маруля. Салатата е направена от зеленчуци в някой може да има и маруля. Неграмотните хора изопачават българския език.

40

Ескимос

преди 2 години

И да знаете от мен - жълтият сняг не се яде.

39

Светнат

преди 2 години

Хайде сега, тъкмо се научихме да си мием ръцете , сега е ред да се научим, че салатите се мият преди консумация :)

38

Анонимен

преди 2 години

''Честните хора с търговия не се занимават '' - Фридрих Ницше

37

Зaпознат

преди 2 години

86 ядахме с радиация, после с нитрати,сега и това ше преживеем

36

педала

преди 2 години

пикат и *** по салатите после ние сме честни търговци, ама защо марулите са ви пълни с бактерии все едно сме ги изкарали от варненснския в летен сезон.

35

Анонимен

преди 2 години

Големите вериги не са ви виновни че ви пробутват *** по пазарите и зеленчуковите магазини. Бъ лгарските търговци са масово мошеници!! Не ви дават касов бон защото укриват данъци. Заедно с това ви пробутват заразена стока.

34

Каналин Цолов

преди 2 години

Тия с *** листа не ги купувайте,че не само бактерии ами и друго ще ядете!

33

Дддддд

преди 2 години

Бактериите са навсякъде. Доро и когато си обуваш обувката е пълно с бактерии. Но благодарение на имунната ни система бактериите биват унищожавани 24 часа от анти бактериални приятелски настроени организми само че може да се видят само с микроскоп. Така че бактериите не са опасни за човека отколкото вируса който се крие в организма дори след унищожението му от имунната система и взима вид на приятел като копира останалите клетки и така преминава защитната стена и ви разболява. Например коронавиру

32

Анонимен

преди 2 години

Какви бактерии какви пет лева.Вече съвсем *** почнапха да пишат.Салатите като всеки плосд или зеленчук като го купиш и преди да ги консумираш трябва да се измият.

31

IT-спец

преди 2 години

добре де, аз като си купя салата я мия, имам си центруфуга от IKEA накисвам салатата във вода с малко сода бикарбонат, след това изплаквам и центруфужа, накрая като се увкоси с оцет няма как да останат бактерии квито и да са, содата ги убива.. + оцета..

30

Истукан

преди 2 години

На всичкото отгоре ги пръскат с пестициди. Убиха пчелите и продължават. Нямам думи.

29

Анонимен

преди 2 години

тия измамници кога ще ги осъдят за клевета... то не беше лютеница с дрога... близалки с канабис... и други лъжи!

28

Анонимен

преди 2 години

Христос Воскресе! Бъдете здрави и благословени!

27

Анонимен

преди 2 години

Накисват се във вода с 1 чаена лъжица сода за хляб - да излязат нитратите и са окей. Не четете тия гл упости... аман от плашене с вируси, бактерии и акарии. То трябва в капсула да се затвори човек или да си теглим въжето...