22

Анонимен

преди 3 години

Кои са по големи тъ*панари. Мотористите или бмв шофьорите? Или са едни и същи и*диоти.

21

Krom

преди 3 години

Светла му памет на човека! Под всяка статия за загинал мотоциклетист, минимум 20-30 коментара с цвят и мирис на по.връщано. Разбирачи с големи г.ъзове от престоя пред компа. Живеете за миг слава - духовития хейт коментар. Жалка, тъжна и ограничена пасми.на. Хубав Ви ден!

20

ГРОБАР

преди 3 години

Нямат край и.....е.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Не е виновно правителството, без значение кое правителство, че има "безсмъртни, които предизвикват катастрофи, при които умират и инвалидизират невинни хора??? Не може да се забранят моторите, в цял свят има мотористи, ама не карат като нашите самоубийци, или по-точно малко са тези, които карат като тях. Защо все някой трябва да е виновен за нашите действия? Това е личен избор на "безсмъртните" убийци, и считам, че пострадалите от техните действия трябва да получат обещетение.

18

Нещо тукааа

преди 3 години

"Петко що не четеш бре. Прочети статията и ще разбереш че донора се е забил в автомобила а не обратното. Настигнал го и решил да го прелети ама нещо не му се е получило. Забравил си крилете вкъще на Пианото."А ти що не четеш? Как се настига кола и се забиваш в предницата й?

17

Анонимен

преди 3 години

След тунела има ли светлина?

16

Анонимен

преди 3 години

Както живял, така и умрял - на скорост .

15

Анонимен

преди 3 години

За моторист не ми е жал.

14

българина

преди 3 години

мотористите не научиха едно нещо, че всяко докосване с нещо в движение води до с ърт. това не е кола, да си блъскате ламарините... моториста трябва да внимава мин по три в сравнение с мпс

13

Анонимен

преди 3 години

Сезона на трансплантациите започва активно

12

До 13

преди 3 години

Важи ли за велосипедист.

11

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който ползва МПС на 2 колела не е наред с мозъка...Адреналина не струва пукната пара пред риска да се претрепе човек и да отрови живота на близките си...

10

Анонимен

преди 3 години

Родителите му фалираха. Съсипаха ги в съда, защото с мотора си счупил крака на пасажер в джипа.Не знам къде си го гледал тоя филм, *** не е в България. Познат със същия мотор като моя - челно с 250. Мотора се беше врязъл до багажника на колата, две жертви от автомобила, един инвалид. Мотора без номера, за друго дума да не става. Знаеш ли какво му взеха? Една къща и до там, щото нямаше друго на негово име. 100к и да си ги делят както искат. Наследниците му се отказаха от всичко и са чисти.

9

Анонимен

преди 3 години

Петко що не четеш бре. Прочети статията и ще разбереш че донора се е забил в автомобила а не обратното. Настигнал го и решил да го прелети ама нещо не му се е получило. Забравил си крилете вкъще на Пианото.

8

Анонимен

преди 3 години

До ПеткоПетко бре чети, Петко не чете....

7

Оператор

преди 3 години

До: ПеткоХахаха изкара ли пет кинта от коментара или по два дават?

6

Петко

преди 3 години

Eй, из.ро.дий. забранете колите, че избиват хората. Просто забранете ползването на автомобил. Само мотори и колелета. Ама той *** не може ако дебелият корем не си го навре в жипарата.

5

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата става в платното на лекия автомобил.Пак синът на вятъра се е почувствал с крила.

4

до 6

преди 3 години

Мда, прав си. Близък мой познат си отиде преди 2 години. Архитект. Тотално ненормален на тема мотори. Сгази го тритонен джип при неправилно изпреварване (на моториста). Родителите му фалираха. Съсипаха ги в съда, защото с мотора си счупил крака на пасажер в джипа. Освен това бил и дрогиран и гражданска- йок. Всички поправки платиха и огромни обезщетения.

3

Анонимен

преди 3 години

Втори донор за днес. Един сутринта сомокатастрофира в мантинелата а този е искал да влезне в автомобил. Лошото е че директно заминават при св.Петър без шанс за оцеляване. Когато казвам да се забранят мотори които развиват животозастрашаващи скорости никой от Мутренските управници немогат да четат. До края на лятото и есента донорите ще са стотици. Жалко за семействата им трагедиите ще са жестоки. Няма да могат да ги погребат като хора а в насипно състояние..