715

Анонимен

преди 2 години

Извод- не трябва да разчитаме на руски туристи, а на нормални.

714

селянин

преди 2 години

амче кво очаквахте бре друзянавремето Ердоган пътечка направи щот само на домати не се живее

713

Анонимен

преди 2 години

Кой *** рускини *** , сега ще се минава на евроПидали... шега.. на скандинавски, но е трудна комуникацията

712

рус

преди 2 години

костваше ни цели 3 месеца да отклоним туристите от българия, вкл. и руснаците. румъния и албания е пренасочването. там е истинския курорт.

711

Боширов

преди 2 години

До Анонимен..... не можах да разбера как Русия ще забрани на свои граждани.... С Новичок!

710

Анонимен

преди 2 години

Когато изрежеш един тумор като Русия... отначало кърви и боли, но после зараства оздравяваш и ставаш по силен. Това е правилен ход. Напред без скруполи и носталгия

709

1

преди 2 години

Голям кеф няма повече да идват пияните колхозници.

708

Анонимен

преди 2 години

Не само руснаци,а и другите няма да дойдат.Да си кажем истината-корона кризата удари туризма по цял свят.

707

Финансист

преди 2 години

Хе,хе , че за какво са ни бедняците -русняци? 1 лев = 45 рубли ! Те идват тук като просяци ! *** да си ходят на Крим - там има камък за всеки руснак !

706

Анонимен

преди 2 години

Айде да фалират скапаните хотели по бетономорието. Презастроиха цялото море, на плажа няма място за една хавлия да сложиш, а скапаните руснаци и англичани се въргалят мъртво пияни от долнопробните олинклузиви. Целият модел е сбъркан и сега идва видов ден за тях.

705

Евала

преди 2 години

Те не се туристи. Живеят си в апартаментите , закупени с пари от Путин, чиято цел беше създаване на руски анклави по нашето Черноморие. С цел бъдещ Крим.Нагли, арогантни ,в магазините се държат изнервящо и се пазарят като роми. Не ни трябват.

704

Х

преди 2 години

Само не разбрах защо и България се бута между шамарите

703

ivo

преди 2 години

А защо им е да идват тука като си имат един прекрасен Крим. Миналата година туристите в Крим бяха около 10 мил., таз година ще са повече. И аз чакам първа възможност да отида в Крим на почивка. Потърсете инфо в нета за Крим да видите какво чудо е. За няколко години руснаците направиха това което ние не можахме за 30. Ех кога ли ще ги стигнем руснаците? С тези нови джендъро-американски братя май никога. Докато руснаците отиват напред ние се движим назад.

702

бай Лазо

преди 2 години

Мене повече ме е яд за рускините!Помня едно време га надуваxa на дядо ви Лазо кaвaла...

701

Само питам

преди 2 години

До Видимите резултати."далновидната" политика на Овчаря от Банкя.... На Баце е най-големият руски агент. Кой построи с български пари 490 километра газопровод на Русия? Кой реанимират "гьола в Белене", кой след анексията на Крим квичеше, че иска "лодки и платноходки, а не военни кораби в Черно море? Кой плашеще, че ще прати външния министър Митов и военният Ненчев да се бият на корабите ако продължават да подкрепят инициативите на НАТО за черно море? Кой умира от страх "да не разсърдим Путин"?

700

Анонимен

преди 2 години

Свършиха се заблудените,които ходеха на кафявоморието.От космоса се вижда фекалната вода.Кой иска да си причини стомашно чревни проблеми?Отделно качеството на храната и обслужването са под необходимото ниво,особено за цените които са сложени.Няма кой вече да си хвърли парите за да се ядосва.Преди години като им казах,че ще се молят за български туристи ми се смееха с глас.Ето дойде време да реват!!!!

699

Анонимен

преди 2 години

Боли *** шпиндела за руските туристи. Да се махат от България !

698

Наблюдател

преди 2 години

Най-накрая тоя откачалник Жириновски да направи нещо хубаво да България. Ама както е тръгнало братушките ще си седят само в Блатная и единствено приближени на ботоксовото джудже ще пътуват в чужбина.

697

Кафяв гербер

преди 2 години

Сега че настане вой до небесата от герберунгелите , че руснаците са провалили летния ни сезон

696

Видимите резултати

преди 2 години

от "далновидната" външна политика на Овчаря от Банкя