17

Началото на края

преди 2 години

Баааго , в момента в който някъде по света откажат да използват и забранят ваксина поради тежки странични ефекти .... и ние получаваме от същата .Сигурно е случАеност....

16

ще

преди 2 години

Представи си, че земята работи за теб. И виждаш, че имаш качествен ресурс за още 30-50 години. Решаваш да ги изтребиш, защото черпят ресурса, не става както преди с война, ще те сочат с пръст. Пускаш биологично оръжие от ново поколение (с виновен - прилеп от май*ата си) и почват да се разреждат. Произвеждаш им и ваксина, не за да те надживеят, а за да продължат да се разреждат, като дори си плащат за да живеят. Продължаваш да разреждаш....

15

Анонимен

преди 2 години

Разболей се ти зорлем от ковида, та като те повтори, да го уж изкараш по-леко. Иначе, може и въобще да не ковидясаш. Ваксината обаче ти гарантира... Какво?

14

Гражданин

преди 2 години

Ясно е че в малките населени места няма интерес, там хората са прости, затова е така. Те дори гласуваха за Дай България и Пинокио.

13

Анонимен

преди 2 години

След края на пандемията ще получим останалите 7 млн. ваксини. Да живее българският избирател!

12

До 5

преди 2 години

"Хайде сега Тиквата да осигури Пфайзер на всички желаещи българи"Ха, изненада, ами вече ги е осигурил, ти къде спа през последните дни? Айде мисли друга опорка!

11

мхм

преди 2 години

получаваме и веднага ги продаваме на 3-ти страни, а в България все няма

10

Анонимен

преди 2 години

За съжаление на този етап никой не може да каже какво могат да навредяттези ваксини. Всеки трябва да прецени собственото си положение и да рискува -рискува е точната дума.Пфайзър има репутацията на най-добрата ваксина, но е първата по рода сиот РНК базирани. Никой не може да каже какво ще стане след 5 годинина приелите я. Има странични ефекти като миокардия при млади.Векторните ваксини пък могат да доведат до съсиреци.От друга страна ИМА МНОГО ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД И ТОВА НЕ Е КОНСПИРАЦИЯ.

9

Ддд

преди 2 години

Бия физер рнк днк нано ваксината на др. гейтс и ставам безсмъртен. Антиваксърите на му мислят

8

Анонимен

преди 2 години

Да я бият на цензорите в тоя скапан весник да да се възнесат

7

Русия

преди 2 години

Само Спутник V

6

Бау

преди 2 години

супер!

5

Анонимен

преди 2 години

Кой ще тръгне да ти се ваксинира при 30 градуса навънка - въпрос с повишена трудност. Е, все се намират по няколко хипохондрика да не им умре меракя на първата линия за по десет лева боцкането.

4

Анонимен

преди 2 години

Положението с ваксинирането е трагично, а тия ще си мислят за зелените коридори. Хората искат Пфайзер, а Тиквата е поръчал основно Астра-Зенека, която хората НЕ ИСКАТ. Хайде сега Тиквата да осигури Пфайзер на всички желаещи българи, щото пак тотално оплеска нещата и си играе с живота им...

3

Анонимен

преди 2 години

Твърде закъсняло...

2

Аха

преди 2 години

А кой ще си ги сложи ?

1

Юруш

преди 2 години

на Пресните Маслини, пардон, Ваксини! Боцнете се с Мутаген за Здраве!!