29

Анонимен

преди 3 години

Това за сетен път потвърждава откритието на група учени от Израел,че ваксините помагат само на този който ги продава... аиде лек ден

28

Анонимен

преди 3 години

Щом се инжектират ваксините какво ги хвалят когат вируса навлиза направо през устата и отчасти по-малко през носа и поради това по бързо го застига направо на место нещо дето се пие като лекарство,че чак космите на човек да настръхнат и от силата му и през носа пара с пръски да излязат,че даже от туй човек да се закашля чак да се просълзи от топлината,която го обзема след което като се успокои и почуства благодат с гаргара на гърлото да продължи вътрешни лечения като вътрешни бани за допълнение.

27

Анонимен

преди 3 години

Еми сега може да се види кой пусна вируса,и кой печели от него

26

22

преди 3 години

Като им осигуриха тази печалба чрез политика за масова ваксинация, сега дали ще осигурят тази същата печалба да отоде за подпомагане на борбата с пандемии.

25

Радо

преди 3 години

Ужас. Никой, никога не би се сетил, че трупат милиарди печалба.

24

Анонимен

преди 3 години

Нима това е изненада или новина за някого?

23

Петко

преди 3 години

Всъщност това едва ли някой го интересува, освен тези, които са инвестирали в акции на пфайзер.

22

ii

преди 3 години

Въиййй, не думай.

21

парадокс

преди 3 години

Пфайзер са за подсъдимата скамейка,за толкова смъртни случаи на млади и здрави хора ,които ваксинирани с техните ваксини умират от миокардити и съсиреци.Това е ваксината с най-много усложнения после ваксиниране.... А те ,вместо това -броят пачките и пият шампанско

20

Плана-ВАКС

преди 3 години

Новата таргетна група на която може да се постави ваксината, са здрави деца от 6 месеца до 11 години...

19

Анонимен

преди 3 години

Браво!Могат и знаят как се правят пари, а офците блеят.

18

Анонимен

преди 3 години

Въх, ни думай.На Пфизер, тази или миналата година има изтече патента за виагра.Това беше техният номер 1 продукт с който правиха пари. Излелзе им късмета с тази пандемия.

17

Анонимен

преди 3 години

Тези имунизации са за туберколоза за кандидоза и полово предавани болести и грип но обикновен но не лекуват шезофрения рак спин и радиация.това е просто които е тежко болен си отива за жалост.

16

Анонимен

преди 3 години

Пфаизер или астра зенека едно о също това не е вълшебно хапче което да ви избави от болестите всичко е в главите ви.това просто е поддъжаща терапия анти тела за *** и бактерии но не лекува спин и рак и ковид 19.

15

Анонимен

преди 3 години

Българи слагаите си пфаизер ще живеете до 142 години.и яжте свинско с торта и баклава с толумби ше карате много и по един хляб на ден.

14

Анонимен

преди 3 години

Забраниха ваксините на Китай, Русия и Великобритания.Платиха субсидии на Пфайзер.Западна Европа и САЩ имат субсидийна и санкционна икономика.Пазарната икономика е забранена и вредна в САЩ и Западна Европа.

13

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 явно е най големият бизнес за някой .

12

Гадняр

преди 3 години

Преболедувалите Ковид да избягват ваксинацията с Пфайзер и Астра Зенека! Получават се много постваксинални инциденти. От висока температура до съсиреци, инсулти, инфаркти... Естествения имунитет е най-доброто нещо. Ваксиниране само на уязвими и неболедували от Ковид пациенти.

11

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът направи ваксината за ковид безплатна за всички граждани на комунистическия Евросъюз.Каролев и Красен Станчев не харесват това и препоръчват да бъдем като Индия, Африка и Латинска Америка - с истинска пазарна икономика, либератианска икономика, без безплатен обяд.

10

Bili

преди 3 години

Бурла каза че ще ни трябва трета ваксина...и после годишна...а на гърка може да му се вярва - той няма конфликт на интереси...20 млн му беше заплатат преди ковид...сега...100?