11

объркан

преди 2 години

Само да попитам - тези с по една доза броят ли ги за ваксинирани?Че астрата е с нулева ефективност без втората доза.

10

Анонимен

преди 2 години

Тука има един еан у носо и газ.о. Абе недок.латения какво Браво за какво за това че измряха милиони ли. Когато пишех веднага да се спират полетите и да се затварят границите докато от китай идваха всеки ден лоши новини за из.мрели хиляди на ден. Еврогейци.те си бъркаха в носо и си бл.ижеха га..зо. Браво за това че ваксинират с не изпитани ваксини и *** хора от тромби. За Това ли е Бравото бе недо.клатения. Ей такива като теб ще ви пратим в белене на прасетата.

9

БРАВО ЕС

преди 2 години

БРАВО НА ЕС, ГОРДИ СМЕ ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ВЕЛИКА ЕВРОПАБРАВО

8

православен патриот

преди 2 години

Ще ми ваксинирате хайде да не казвам какво ....незабавно да се направи внос на Спутник V ...

7

Виктор Миков

преди 2 години

Забележете как манипулират! Първо, Европа е много повече от Европейския съюз. Второ, вероятно и самите цифри относно ваксинираните хора са преувеличени/изопачени. Трето, Урсула фон дер Лайен казва, че "Ще имаме достатъчно дози ваксини, за да изпълним целта...", докато в подзаглавието пише, че това ще бъде направено (едва ли не, че вече е факт).

6

ГеноЦида

преди 2 години

Трябва всички инжектирани да пукнат бързо, защото ще ни заразяват с някакви гадости. Най- хубавото е, че ще избият собствените си семейства.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво Урсула! Браво Лайен!

4

Анонимен

преди 2 години

Урси, ти кога ще се ваксинираш? А Меркел? Борис Джонси ? Макрон? Кралица, туй онуй...Другите...ама този път не с витамин с, нали...ами с ВАКСИНАТАААААААСъщият въпрос към нашите НОЩ, МОЩ, КОЩ и т.н. когаааа, ама с ваксина, не с вода...

3

Анонимен

преди 2 години

И как е нормалното, връща ли се или е от новото

2

Анонимен

преди 2 години

В Русия колко ли ще бъдат ваксинирани до юли?15%?

1

Станишката

преди 2 години

Браво, лека нощ циркаджии!