18

ДАНС

преди 3 години

До Д-р Коронис КаузаКолко ти плащат от КГБ за разпростряняване на лъжливи слухове?.

17

да ама не

преди 3 години

Що за цена 65х.лева зда една протеза ! Гангстерска работа !

16

Анонимен

преди 3 години

Единственият вариант да си загубиш крака заради Ковид е от ваксина срещу Ковид! Най-вероятно Астра Зенека, но може и от Пфайзер.Лъжливи *** като теб би трябвало да ги разстрелват на площада, пред лицата на родителите им, като наказанието се показва наживо по централните новини.

15

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Единственият вариант да си загубиш крака заради Ковид е от ваксина срещу Ковид! Най-вероятно Астра Зенека, но може и от Пфайзер.

14

Handel

преди 3 години

Значи те го лекуват за ковид за д приберат парата а през това време тромбата му съсипва крака и чак тогава някой "доктор" се усеща че проблема не в ковида?Колко ли такива хорица са си отшли за да напълнят разните офшорни сметки...Между другото в нормална държава и болницата, и лекарите щяха да ги скъсат от обезщетения, а у нас лекар признат за "виновен" не е имало от 1944-та година.

13

Анонимен

преди 3 години

после някой да каже че това не е война... био война

12

мхм

преди 3 години

Браво!

11

Анонимен

преди 3 години

Браво - поклон пред добрите хора.За толкова години едно съм научил - човек трябва да е добър и да помага въпреки всичко.Доброто в нас ни различава от животното !

10

Анонимен

преди 3 години

Човек може да шофира и с един крак - автомобил с автоматична скоростна кутия!Но, животът с ампутиран крайник е кардинална промяна...Щастливец е, че все още се срещат добри и състрадателни хора.

9

Робокоп

преди 3 години

Вече ковид19 е оправдание и за ампутации поради некадърност на лекуващите.

8

АнонимеН

преди 3 години

АСПИРИН КАРДИО РАЗРЕЖДА КРЪВТА И ПРЕМАХВА КРЪВНИ ТРОМБОЗИЧЕСЪНА СЪЩО РАЗРЕЖДА КРЪВТАИМА И ЧЕСЪН НА КАПСУЛИИМА И ОЩЕ ПО СИЛЕН ЧЕСЪН НА КАПСУЛИ КАЗВА СЕ ЧЕРЕН ЧЕСЪН И ТОЙ Е ЗА ДА НЕ СЕ ОБРАЗУВАТ ТРОМБОЗИ

7

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНСамо подуване, не е проблем, затова е била само на система. Моя беше като от сажди. 7 часа без оросяване. Като анцуга ми му беше цвета. Тъй че не ми говори ти системки само. Но е скъпо, затова тук режат. След 20 дена престой в болница и въпросната операция - 59 000 евро сметка. Добре че бях с френски договор, иначе трябваше цял живот да работя за да им се изплатя на тия хора там :)

6

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 5ОПЕРАЦИЯ ДРЪНЦИ!!ЦЕЛИЯ КРАК НА МАЙКА МИ СЕ БЕШЕ ПОДУЛ И ВТВЪРДИЛ!! НЕКАКЪВ ДЪЛБОК ТРОМБОФЛЕБИТ!!СЛОЖИХА Я НА ЛЕГЛО И СИСТЕМА 5 ДНИ И СЕ ОПРАВИ!!!НИКАКВА ОПЕРАЦИЯ НЕ Е ИМАЛО!

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН4Прав си, но преди системата има да се прави операция. Този човек не е получил нужната операция, по лесно им е било да му резнат крака. Аз имах този проблем, но за мое щастие бях във Франция. Там медицината е с години напред. Претърпях въпросната операция и сега отново (благодарение на френските лекари и най-вече на Господ) отново съм си с два крака и си вървя нормално. Наистина съм много благодарен на лекарите там, както и на шефката ми която беше. Много ми помогнаха.

4

АнонимеН

преди 3 години

КОГАТО ПОЛУЧИШ ТРОМБОЗА НА ДОЛЕН КРАЙНИК ТЕ СЛАГАТ НА СИСТЕМА ЗА 3 ДО 5 ДНИ И МЯСТОТО СЕ ОПРАВЯ!!!--------------ВЪВ МОМЕНТА ВСЕКИ СЕ Е НАУЧИЛ ДА СЕ ПИШЕ ЖЕРТВА НА КОВИД ЗА ДА ПОЛУЧИ СЪЧУВСТВИЕ И ПАРИЧКИ!

3

Анонимен

преди 3 години

Отивайте на ваксина вече нямате оправдание.

2

АнонимеН

преди 3 години

ДА БЕ ПРОПОЛИС ТИНКТУРА В ГОЛЕМИ ДОЗИ ВЗИМАЛО, НЕ БИ ТАКА ПОСТРАДАЛО!

1

12675

преди 3 години

За даритеите поклон! За държавните чиновници - червен картон!