414

Пенсионер

преди 2 години

Слави и истина? Той излъга дори с карантината си. Колко дни са му нужни да оздравее? И понеже без да чете не може нищо смислено да каже(не че като чете не мънка) си удължи болничния.Няма да стъпи в НС. Дори след извънредните избори няма да е депутат. А интервюто му по радиото, ще е от вкъщи с помощта на сценаристите със слушалки. Ама нали няма да го виждат. Що не стъпи в нито една телевизия?

413

Емигрант до 451

преди 2 години

За твое сведение, аз не напуснах България заради Бойко, а откакто дойде той на власт, страната най-после влезе в правилния път - може да не е толкова бързо, колкото ми се иска, но сигурно. Слави пък ми е просто отвратителен още от 90-те години, даже престанах да гледам БТВ заради него, а сега като си го представя в парламента, породилите се в последно време в мен желания да се завърна изчезват !

412

слуз

преди 2 години

герберастките коментари рязко ще секнат когато бойко и компания отидат в затвора

411

Анонимен

преди 2 години

НАПРЕД СЛАВИ !!! ДОСЕГА НЕ ГЛАСУВАХ ЗАРАДИ МУТРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА. ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГИ МАЧКАШ. НАРОДА ВИЖДА ТОВА И ЩЕ ГЛАСУВАТ МНОГО ХОРА КОЙТО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ДО СЕГА. УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ!

410

ДПС взимат 40%

преди 2 години

За едно Ферари с цвят червен Слави Пъпеша уреди ДПС с нов Изборен кодекс и забута държавата в политическа криза.

409

Ganjo

преди 2 години

Само му вижте физиономията.И искате този човек да ви управлява.Народа е тотално изпръщял.

408

тошко африкански

преди 2 години

Бой Славе с бастонката!

407

Анонимен

преди 2 години

Абе вие глупа.ци ли сте или какво?Няма политик в света да не прави далавери.Въпросът е да прави нещо и за страната.Бойко правеше много неща за страната.Слави е много съмнителен, дано не срути страната - щото и това сме виждали.

406

Анонимен

преди 2 години

Честно ви казвам - не мога да разбера какво са недоволни от бойко хората.Заплатите последните -6-7 години растяха с по 10 процента средно на година.Не само на държавните служители, а и в частния сектор също.Е какво повече искате?Не може за една година заплатите ни да станат като в англия.Или може би слави чалгаря ги може тези фокуси?Направо като ги гледам тези слави и мая си мисля, че може да бутнат страната ни надолу.Ако управляват поне толкова успешно, колкото бойко ще е грандиозен успе

405

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че Слави Трифонов е не точно чалгар, а музикант. А Бойко Борисов е пожарникар ;)Не виждам нещо стряскащо в цялата работа :D

404

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е част от мафията.Който не го знае да се събуди.Мафия на рекетьори,наркотрафиканти и хора които се занимаваха с проституция.След като влезна на власт той озакони мафиотите и те направиха фирми с които източниха държавни и европейски средства.В момента България основно защитава интересите на тези мафиоти,които влезнаха навсякъде в държавата ,даже и в спорта.

403

Анонимен

преди 2 години

Преди години всички нормални хора си казваха,че няма толкова глупави хора за да изберат ГЕРБ.Те не само ГЕРБ,избираха и патриотите,които са най-големите измамници и единственото което правиха е да доказват,че мразят всичко и най-вече България.Българския гласоподавател явно обича да живее в лъжа. Преди години си казвах ,че няма как да бъдат лъгани хората толкова лесно.Сега смятам обратното.Само като погледна хората на ГЕРБ и ВМРО ми става ясно,че нищо не струват.

402

Казах

преди 2 години

Изтеклите мозъци да си прибират Славуцата при тях!

401

Анонимен

преди 2 години

Бойко с коментари по телевизията и медиите си управлява вече над 10 години. Когато се появи Бойко смятах, че хората не са толкова глупави да изберат неговата партия. Но явно не съм бил прав. Хората си обичат някой да ги лъже и манипулира.

400

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е лъжец, чалгар, пожарникар, рекетьор направил коалиция с агент от ДС. Как звучи Министър на Отбраната да е агент на ДС и да разпродава имотите на министерството. Защо все още няма проверка на продадените имоти от Каракачанов?

399

Анонимен

преди 2 години

Само ненормален, неморален и наивен човек може да твърди че ГЕРБ и ВМРО са почтенни хора. Бойко за едно нещо е казвал три различни неща в един ден. Захариева, Каракачанов, Джамбаски 98% от нещата които казват са лъжи. Хората гласуваха за тяж, защото бяха манипулирани, че няма по-добър вариянт от тях. Видимо хората имат поне два по-добри вариянта. Надявам се на следващите избори да ги няма в парламента, а да са в затвора.

398

Сюлейман Трифорзан

преди 2 години

Един чорап(фес) със цвят червен,един за мен-един за теб...Какво му трябва на човекааааа?Са,Са,Са!

397

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря ,ДБ и Руменчо докараха 400 хиляди квадратоглави небългари до урните!Шиши е отворил шампанското и черпи Ерджолан!

396

Анонимен

преди 2 години

С коментари по социалните мрежи държава не се управлява!

395

Анонимен

преди 2 години

Как само ще глътне вода герберестията на следващите избори...