68

Анонимен

преди 2 години

ИТН и ИМВ обслужват ДПС и Радев. Слави е страхливец - можеше да направи правителство. Радев е комплексар - защо не направи партия при 2.5 милиона гласували за него. Без коментар за пискливите 6 партийки, обединили се в ИМВ. При следващите избори ще са изтекли в канала.

67

Анонимен

преди 2 години

75 хората се принудиха да ходят в чужбина заради такива като теб. Хайде сега ти се махай, не в чужбина, а от политиката. Нагло псе.

66

Анонимен

преди 2 години

По-добре Слави и Тошко да заминат в чужбина при избирателите си, всеки ден да им правят чалга концерт и да им обират парите. След една седмица берачите, мичите и чистачите ще ги замертят с камъни.Вън, чалгари.

65

Анонимен

преди 2 години

Берачи, чистачи и миячи искат да избират чалга властта в България. Защото слушат чалгата на Слави от носталгия.

64

Факт

преди 2 години

На корумпираните политици хич не им е лесно. Добре че има КПКОНПИ да ги защитава.

63

ABTOP

преди 2 години

За какво се мотате, бе?

62

човек от народа

преди 2 години

По-лесно е да се руши отколкото да се направи.Като бе дадена възможност на БСП да твори, те предпочетоха да се откажат.Това е една престъпна партия.

61

Анонимен

преди 2 години

Този е толкова неадекватен, че няма накъде. Въпросът е защо няма български политици в затвора и трябва ли да формираме "ескадрони на смъртта".

60

Баровеца

преди 2 години

С нетърпение чакам народа да спре да си плаща кредитите за да купувам ли купувам имоти!

59

Време за промяна

преди 2 години

Новите партии на протеста освен кризи нищо друго не могат да предизвикат. Те нищо не умеят да вършат освен да плюят по това, което другите са направили.Дадоха им цялата власт, но те се скриха на секундата даже и министри не показаха.

58

Анонимен

преди 2 години

Забрана за гласуване от чужбина. На практика се окадва, че българите в България сме дискриминирани от българите в чужбина!

57

Анонимен

преди 2 години

Не просто импийчмънт, съд за тоя мръсен кремълски слуга Радев, който посяга на гражданските ни права!

56

Анонимен

преди 2 години

Кризата беше изцяло предизвкана от Радев с постоянно генерираните от него лъжи срещу ГЕРБ. Върхът беше закриването на ЦИК, гласуването на половин милион турци, закриването на КОНПИ и връщането на 3 млрд лв на Божков.

55

Ани

преди 2 години

Фактите ясно сочат че Румен Радев е комплексар който прекара мандата си в предателство и интриги. Преди да се състави правителство, трябва импийчмънт на президента. Да изберем един нов президент за когото добруването на народа е задача, а личното его да се свързва с успешен и плодотворен мандат.След това ще можем да проведем спокойни, обмислени избори където различните съсловия на българското общество да имат свое представителство.

54

Анонимен

преди 2 години

Злобен бед3н българино в чужбина живеят 2млн.българи, по-голяма част от тях, не са миячи и берачи. Това си мсилиш ти от злоба нека да разменим контакти да видиш дали аз и семейството ми сме берачи и да сравним стандарта си на живот!!! Да видим по какви пътища шофираш ти и по какви аПърво се научи на елементарна пунктуация, ако въобще знаеш какво е. И каква е заслугата ти за пътищата в чужбина?! Само това ти изказване говори достатъчно. Ето затова не трябва да гласуваш. Неграмотен и *** си.

53

Успелите българи

преди 2 години

В чужбина са в положението на сирийците в Германия. Потребители на чужди блага.

52

До 42

преди 2 години

Точно българите по света ни докараха на власт простотията, чалгата и мутрите, олицетворявани от трите нови партии в парламента.Затова берачите на ягоди, чистачите на ке.нефи и миячи на дърти зад.ници да си стоят в Европа и да си мълчат.

51

Тодар

преди 2 години

БСП и ГЕРБ опаковани от двете страни на една и съща монета, плюс всички други, участвали във властта до последните избори и монетата лъсва - БКП. Мерси, всичко е пределно ясно. Особено в патова ситуация.

50

Най-после

преди 2 години

Животът на политиците също се вгорчи.

49

Не Ни Давай Съвети

преди 2 години

ходи в ТаткоВината си - Окупирана Палестина - там давай Акъл на Бенямин!!